Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать

2. Організаційна основа діяльності клубу

Клуб випускників пенсильванського університету нараховує більше ніж 290000 випускників. Рада випускників, в яку входить 300 чол. Головним органом управління є Рада директорів, до якой входить 60 чол. Рада директорів вирішує всі важливі питання та проводить збори тричі на рік.

3. Фінансова основа діяльності клубу

Penn Alumni Student Society Sponsorship - спілка випускників, яка фінансово підримує діяльність клубу випускників. Тобто самі випускники способом пожертвувань, вкладів та пошуку спонсорів забезпечують фінансову основу клубу. Збори спілки проходять кожен другий четвер о 6 годині вечора.

4. Проекти та плани (тут зазначені найбільш цікаві, на мою думку, проекти)

DAR - спілка розвитку та відносин між випускниками (розвиток історії університету, супільна діяльність);

PennVOG - волонтерська організація, яка фінансово та морально підтримує тих студентів та абітурієнтів, які цього потребують;

PennAlumniTravel - спілка, яка організовує подорожі світом та повністю покриває всі росходи за подорожі.

Травневий уікенд для випускників (11-14 травня) - випускники різних років (на сайті є спеціальна таблиця, в якій зазначено, випускники яких років будуть збиратися саме в цей час) збираються на базі відпочинку.

5. Комунікація

Клуб випускників Пенсильванського університету поділяється на безліч організацій випускників. Поділ відбувається не тільки за факультетами, але й за іншими факторами, наприклад за національною приналежністю, за інтересами, за сексуальною орієнтацією і т. д. В кожному штаті США та майже в кожній країні є так би мовити філіали клубу випускників Пенсильванського університету. Але найцікавішим є те, що всі гілки клубу підпорядковуються одному головному центру, який знаходиться на базі Пенсильванського університету. Спілкування між випускниками відбуваеться абсолютно різними шляхами: інтернет, телефон, пошта. Також кожен випускник може зареєструватися на сайті та спілкуватись в режимі чату.

6. Робота з просування університету

Спілкування членів клубу випускників з абітурієнтами та нинішніми студентами для зацікавлення останніх у навчанні в університеті та участі в громадському житті університету. Допомога абітурієнтами та студентам в отриманні стипендії та інші заохочення. Клуб випускників створив програма "Зв'язок та спадщина" для взаємодіїї клубу з університетом. Програма розрахована для абітурієнтів та студентів. Програма допомагає абітурієнтам та студентам ознайомитися з історичною спадщиною Пенсильванського університету. Студентами та абітурієнтами надається можливість залишити якусь свою часточку в історичній спадщині університету. Також ця програма включає в себе опитування всіх студентів університету для того, щоб вони залишили поради та спогади про навчання для наступних поколінь. Це робиться для того, щоб підкреслити національну різноманітність Пенсильванського університету. Укріплюючи почуття патріотизму та відданості своєму університету, студенти сприяють його просуванню в США та Світі.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]