Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать

Волонтер Лидер Компас

Более 1000 выпускников лидеров добровольческого движения по всему миру выступают в поддержку миссии Браун через Ассоциацию выпускников. Этот онлайновый ресурс для поддержки работы, которая ведется в этой области с каждым днем.

BRAVO BRAVO (Brown Выпускники Добровольцы Интернет) представляет собой набор веб-инструментов, которые поддерживают важную работу Браун клуба, класса, единомышленников, и BASC лидеров.

Услуги, которые предоставляются БАВ:

Помощь в Карьере Инструменты и программ (Брюне +)Финансовые услуги *,Приложение для мобильных телефонов,Online Services, Библиотека Интернет для выпускников Брауна,Колледж Консультирование

Другие ресурсы для выпускников:Стенограммы,Интернет Досье службы,Развитие карьеры,Библиотека доступа

Спортивных сооружений Pass,Книжный магазин

БАВ есть во многих социальных сетях, где выпускники могут так же общатся и не терять связи друг с другом, а так же узновать все последние новости и события Брауна и его сообществ

Проекты и события: "Браун Insider" Alumni E-бюллетень (ежемесячный эллектронный бюллетень),Выпускники Календарь событий,Кампус танца,Вернуться к классу с Брауном факультет,Мультимедиа,Выпускники в новостях

.

Опыт который стоит перенять для КНУ Шевченко

Перенять культуру формирования университета как бренда (Альма-матер)

(одним из первых шагов к этому может стать «Клуб выпускников КНУ»).

Так же стоит перенять идеи касаемо помощи выпускникам в их творческом и профессиональном росте (методическую и консультативную поддержку со стороны более опытных специалистов, разносторонние индивидуальные программы и их финансирование, помощь в трудоустройстве с привлечением авторитетных педагогов и представителей той или иной сферы)

(например, программа «Вернуться в класс с факультетом Браун», Брюне / выпускники карьера с помощью сети, консультирование выпускников колледжа).

Информационное освещение деятельности Ассоциации – присудствие во многочисленных соц. сетях, а так же развитие собственных сайтов(ресурсов) Ассоциации выпускников КНУ.

(Помимо собственного сайта (http://alumni.brown.edu) БАВ есть во многих социальных сетях, где выпускники могут так же общатся и не терять связи друг с другом, а так же узновать все последние новости и события Брауна и его сообществ)

Создавать и развивать другие способы коммуникации КНУ (например, как Браун выпускников Magazine, Браун Новости и события, Браун в новостях, Кампус календарь, Утренняя почта, "Браун Insider" Alumni E-бюллетень (ежемесячный эллектронный бюллетень), Выпускники Календарь событий)

Популяризация клуба, что бы поддерживать связь с выпускниками КНУ по всему миру. (Более 100 клубов Браун, почти 300 BASC комитетов и других географически основе групп по интересам помогают поддерживают связь между Брауном и его выпускниками по всему миру. Эти группы выпускники групп осуществляется силами добровольцев выпускников и отражают основные ценности образования сообщества и обслуживания университета Браун.)

Проводить множество мероприятий для выпускников, для общения, поддержки, помощи и обмена знаниями (например, «Футбольный матч» выпускников, так называемые «Встречи выпускников», «Путешествовать с университетом», консультирование выпускников колледжа программы , он-лайн каталог выпускников)

Организовывать и проводить благотворительные и социальных акций для привлечения общественности к важным проблемам с помощью выпускников-волонтеров. (Программа «Волонтер» в Асоциации выпускников Брауна), а так же «сэлф промо» - организация корпоративных мероприятий в поддержку розвития и процветания университета.

  1. Imperial College London

Коротка історія

Імперський коледж Лондона був заснований 1907 року на базі гірничої академії (заснована в 1851), політехнічного коледжу (1881) та коледжу City&Guilds (1884). У рік святкування 100-річчя коледж був виділений в самостійний університет. За версією лондонської газетиthe times, займає 6-е місце в списку 200 кращих університетів світу 2008 року і 5-е місце 2009 року. Входить до складу елітної Групи «Рассел».

2005 року в Імперському коледжі Лондона відкрилася власна бізнес-школа, яка була названа на честь американського бізнесмена японського походження Гарі Танаки, який пожертвував 27 мільйонів фунтів стерлінгів на будівництво будівлі бізнес-школи. 2009 року Гарі Танака був заарештований і засуджений до позбавлення волі на 6 років за махінації на фондовому ринку. В цей же рік бізнес-школа була перейменована з Tanaka Business School в Imperial College Business School. Будинок бізнес-школи зберегло ім'я мецената і носить назву Tanaka Building. 2008 року бізнес-школа Імперського коледжу Лондона займала 30-е місце в рейтингу бізнес-шкіл Європи, але вже на наступний рік піднялася на 16-е місце.

В університеті є близько 300 клубів та об’єднань, що покликані забезпечити цікаву та плідну діяльність студентів. Одним із таких клубів є Клуб випускників, який орієнтований не лише на випускників, але й на студентів.

Офіційної дати створення Клубу та засновника немає. Існує вірогідність, що Клуб був створений на ряду з усім іншими, коли виникла потреба й бажання з боку випускників підтримувати зв’язок, допомагати університету після закінчення тощо.

Нині існує понад 150 тисяч випускників з усього світу, які приймають активну участь у житті Коледжу, оскільки організатори та працівники Клубу випускників створили надзвичайно цікаву та насичену програму для підтримки зв’язків, яскравого дозвілля та успішної діяльності випускників Імперського Коледжу Лондона.

Хто є членом Клубу випускників

Всі, хто є випускником коледжів, що належать до університетської мережі; всі ті, хто відвідували курси, заняття вечірньої школи тощо.

Повний перелік коледжів:

  • City and Guilds College

  • Royal College of Science

  • Royal School of Mines

  • St Mary's Hospital Medical School

  • National Heart and Lung Institute

  • Charing Cross Hospital Medical School

  • Charing Cross and Westminster Medical school

  • Royal Postgraduate Medical School

  • Kennedy Institute of Rheumatology

  • Wye College

Як стати членом Клубу випускників Імперського Коледжу Лондона?

Членом Клубу випускників автоматично стає кожен випускник Імперського Коледжу Лондона. Натомість приймати участь в активній діяльності та розвитку Клубу можуть усі бажаючі: від студентів до спонсорів, які окрім фінансових вкладів можуть проводити майстер-класи, ділитись досвідом з студентами та випускниками.

Переваги членства в Клубі випускників

  • Ви стаєте членом товариства, кількість учасників якого перевищує сто тисяч.

  • Ви отримуватимете кожний випуск журналу Imperial.

  • Шляхом електронної пошти Ви регулярно будете отримувати новини Коледжу, інформацію щодо діяльності Клубу, майбутні заходи (виступи, виставки, зустрічі, концерти), а також пільги та пропозиції, розроблені спеціально для випускників.

  • Ви будете отримувати безкоштовні запрошення на заходи Клубу та Коледжу, а це – численні концерти, виставки, зустрічі, майстер-класи тощо.

  • Створення он-лайн акаунту на сайті випускників Клубу (створений виключно для випускників та викладачів), можливість постійно оновлювати власну інформацію та слідкувати за оновленнями інших; доступ до інтернет-бази усіх випускників задля подальшого налагодження спілкування та підтримки зв’язків.

  • Вільний доступ до бібліотек Коледжу.

  • Допомога у пошуку роботи; доступ до бази вакансій; поради з боку професіоналів щодо можливостей кар’єрного особистісного зростання.

  • Можливість проживання в спеціально відведених гуртожитках Коледжу.

  • Можливість використання конференц-залів Коледжу за спеціальними умовами.

  • Знижки на відвідування спортивних залів, клубів Коледжу.

  • Знижки на додаткові спеціалізовані вечірні курси.

Функції клубу у реалізації цілей університету

Клуб випускників Імперського Коледжу Лондона є надзвичайно дієвим та виконує важливу роль не лише для самих випускників, а й для університету та студентів, які навчаються там нині.

Клуб випускників займається залученням нових спонсорів, які можуть і хочуть вкладати кошти у розвиток університету.

Клуб займається організацією та проведенням не лише запланованих зустрічей випускників, а й концертів талановитих виконавців (приблизно раз на тиждень), різноманітних цікавих майстер-класів чи консультацій від відомих та успішних людей тощо. Все це сприяє розвитку студентів та підвищує культурний рівень університету.

Функції клубу у реалізації цілей випускників

Імперський Коледж Лондону не лише не забуває про своїх випускників, а навпаки свідомо продовжує співпрацю з ними після випуску.

Для випускників проводиться велика кількість зустрічей, цікавих подій тощо. Однак набагато важливішим є те, що спеціально для випускників діє відділ «Професійний розвиток». Там кожен випускник може отримати поради щодо кар’рного зростання в обраній професії відповідно до дати випуску та спеціалізації; поспілкуватися з успішними випускниками Імперського Коледж минулих років, які діляться власним досвідом, а також, іноді, допомагають працевлаштуванні; для випускників діє «Школа професійного зростання» (додаткові курси, спрямовані на більш чітку професійну орієнтацію та допомогу у пошуках роботи та спрямування); кожен випускник може скористатися великою бібліотекою, яка є досить великою.

Тож, в Імперському Коледжі Лондона керівництво опікується не лише отриманням високого рівня знань та диплому студентів, а й приймає активну участь у реалізації цілей випускників після того, як вони покидають університет.

Структура клубу

Задля підтримки та успішного розвитку була створена дієва команда, що працює на благо Клубу випускників Імперського Коледжу Лондона.

  • Зої Перкінс - Голова клубу випускників

  • Луїза Біррелл та Рейчел Маккинли - відповідальні за організацію та проведення поді та зустрічей випускників, а також займають посаду менеджеру з маркетингу.

  • Френсис Мейн – відповідальний за планування діяльності клубу.

  • Елізабет Аткін – відповідальна за зв’язки з випускниками.

  • Агнес Дісоуза – відповідальна за базу даних.

  • Найджел Тіндейл – відповідальний за спонсорську допомогу.

  • Тім Портер – відповідальний з проведення різноманітних соціальних досліджень, необхідних для діяльності клубу.

Завдяки цим людям випускники мають змогу підтримувати зв’язки один з одним та розвиватися.

«Фішки» клубу

  • Організація та підтримка зв’язків студентів шляхом реєстрації та розміщення необхідної інформації на сайті. Лише для випускників! На мою думку, це правильно зосереджувати увагу та створювати клуб саме для тих, хто був та залишається частино Університету.

  • Концерти (Lunchtime concert), майстер-класи минулих випускників для студентів, організація різноманітних подій, зустрічей тощо. Це дійсно «фішка», оскільки Клуб живе своїм особистим життям, я кому безперервно щось відбувається і це не є просто виконання необхідного, це дійсно викликає інтерес у студентів та випускників і сприяє залученню якомога більшої кількості членів.

  • Спеціально створений відділ, що відповідає за пошук роботи для випускників – Jobs Board. Там розміщені конкретні вакансії, з умовами, вимогами, контактною та іншою необхідною інформацією. А для того, щоб допомогти випускникам знайти свій професійний шлях, існують консультаційні відділи.

  • Консультаційні відділи. Випускники отримують необхідну інформацію, поради щодо кар’єри від інших випускників та професіоналів своєї справи, які вже реалізувалися у житті і консультують молодь на правах волонтерів.

  • Новини Клубу постійно оновлюються, оскільки життя випускників є досить насиченим та цікавим. Організатори та працівники Клубу постійно розробляють цікаві акції. Наприклад, нещодавно Клуб провів акцію, суть якої полягала у тому, то всі успішні випускники написали свої стимулюючі послання до нинішніх студентів. Ця здавалося б незначна акція, викликала жвавий інтерес і залучила велику кількість зацікавлених студентів.

  • Клуб організовує поїздки для випускників до різних університетів та зустрічі з ректорами та іншими випускниками.

  • Клуб має газету «Imperial», яка розповсюджується серед студентів, випускників та друзів. Вона виходить два рази на рік та містить в собі цікаву інформацію щодо діяльності університету та Клубу.

Фінансовий менеджмент клубу

Імперський Коледж Лондона має найбільш розгалужену мережу університетських клубів та об’єднань серед вищих навчальних закладів Англії: близько 300. Клуб випускників істотно різниться від інших клубів, спрямованих на розвиток здібностей студентів та цікаве дозвілля., однак, на фінансування всіх клубів виділяє кошти університет. Варто зазначити, що керівництво Імперського Коледжу вважає це дуже важливим аспектом розвитку університету, тому виділяє досить великі кошти.

Однак, саме Клуб випускників отримує досить вагому спонсорську допомогу. Одними із головних цілей Клубу є залучення спонсорів, які б вкладали кошти у розвиток нових галузей, підтримку студентів, видачу грантів та стипендій на навчання, залучення талановитих та висококваліфікованих викладачів тощо. Підтримка та допомога спонсорів завжди вітається в Клубі, тож проводиться певна реклама щодо залучення нових.

На сайті Клубу існує навіть окремий розділ « існує навіть окремий розділ «Giving» в якому розміщено п'ять причин, щоб вкласти гроші.     1. Ваш вклад допоможе студентами отримати якнайкращий досвід.

    2. Ваш вклад сприятиме підтримці майбутніх видатних лідерів в області машинобудування, науки, медицини, бізнесу тощо.

    3. Ваш вклад буде відразу використаний на благо університету.

  4. Організація та студенти розраховують на вашу підтримку задля подальшого розвитку та процвітання коледжу.     5. Імперського Коледжу Лондона, як власне і нашого Клубу, не існувало б без вашої допомоги.

Контактна інформація офісу Клубу випускників

  • e: alumni@imperial.ac.uk

  • t: +44 (0)20 7594 6138

Також Ви можете контактувати з Клубом через соціальні мережі.

Конец формы

Досвід, вартий уваги КНУ ім. Т. Шевченка

  1. Дуже велика увага з боку працівників Клубу приділяється перевагам членства . Вони відразу надають інформацію про те, що чекає на кожного випускника, які події, цікавинки тощо. Вони описують діяльність Клубу випускників як діяльність одного з клубів по інтересам і коли ти читаєш про переваги, то вже підсвідомо вважаєш себе його членом. Така політика є досить влучною, оскільки може привабити не лише випускників, а й простих людей.

  2. Я вважаю, що досить цікавим та ненав’язливим є те, як вони позиціонують спонсорську допомогу. Вони звертаються до потенційних вкладників з проханням зробити подарунок університету і таким чином стати частиною успіху майбутніх видатних діячів в області медицини, бізнесу, політики тощо. Вони свідомо говорять про те, що їх випускники будуть впливовими, а вклад, який мають зробити спонсори, в порівнянні з майбутнім успіхом студентів, буде зовсім незначним. Оскільки таке позиціонування має психологічний вплив на людей, воно може бути дієвим.

  3. Мене вразила активна участь Клубу та університету в професіональному житті студентів після випуску, допомога в пошуку роботи, спеціально організована структура, що допомагає їм реалізуватися. Це дає студентам впевненість у тому, що вони знайдуть роботу за фахом. На мою думку, це досить важливий фактор, який може підвищувати рівень університету та залучати все більше студентів.

  4. На мою думку, організація подій, свят, майстер-класів і т.д., як це відбувається в діяльності Клубу випускників Імперського Коледжу Лондона, мала б успіх й у нас. Якщо відповідально підійти до цього аспекту діяльності, то Клуб матиме успіх не лише серед випускників, а й просто серед зацікавлених людей, оскільки це можливість спілкування й цікаво проведеного дозвілля.

  5. У Клуба є відділ, який займається підтримкою зв’язків з випускниками, працівники якого намагаються зацікавити людей, щоб вони реєструвалися, розміщували інформацію про себе, свою діяльність, сім’ю тощо. Такий вид спілкування, який передбачає щось конкретне, є досить цікавим і знову ж таки, ненав’язливим. Працівники Клубу самі дають поштовх випускниками для початку спілкування і допомагають їм не втрачати зв’язок.

  1. University of Illinois

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]