Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
final_doc(1).doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
21.12.2018
Размер:
521.22 Кб
Скачать

7. План роботи зі спонсорами

План роботи зі спонсорами включає в себе три питання:

  1. Хто наші потенційні спонсори

  2. Що ми можемо дати спонсорам

  3. Що спонсори можуть дати нам

Наші потенційні спонсори:

  • Випускники - власники малого або середнього бізнесу

  • Мережа книжкових магазинів

  • Власники ресторанного бізнесу

  • Курси/навчальні центри/ бізнес-школи

Що ми можемо дати спонсорам:

  • Доступ до цільових аудиторій

  • Площадки для реклами

  • Репутаційний імідж

  • Бізнес-зв*язки

Перелік потенційних спонсорів:

1. Бізнес випускників: можна залучати будь-які комерційні та некомерційні установи, в яких працюють, а бо якими володіють успішна випускники нашого університету.

2. Книжкові магазини: «Читайгород», «КС», «empik.ua»

3. Курси іноземних мов: Speak Up, Green Forest, Native English, Big Ban – центр іноземних мов.

4. Студентські організації: ISIC – міжнародна студентська молодіжна організація.

5. Мережі ресторанів

6. Техніка (Pocketbooк, ноутбуки, нетбуки)

Групи спонсорів:

  • Випускники

  • Бізнес структури

  • Громадські організації

  1. Випускники:

ПР проблеми: не проінформовані про те, що клуб випускників КНУ може бути інструментом просування їх особисто або їх бізнесу.

ПР потреби: просування своєї особи або свого бізнесу.

ПР цілі: збільшити кількість клієнтів свої фірм, пряма комунікація з цільовою аудиторією з мінімальними затратами, підвищення іміджу.

Можна залучати будь-які комерційні та некомерційні установи, в яких працюють, а бо якими володіють успішна випускники нашого університету.

  1. Бізнес структури (до яких не мають відношення випускники кну ім. Шевченка):

ПР проблеми: не проінформовані про те, що клуб випускників КНУ може бути інструментом бізнесу

ПР потреби: просування своєї особи або свого бізнесу

ПР цілі: збільшити кількість клієнтів свої фірм, пряма комунікація з цільовою аудиторією з мінімальними затратами, підвищення іміджу

Книжкові магазини: «Читайгород», «КС», «empik.ua»

Курси іноземних мов: Speak Up, Green Forest, Native English, Big Ban – центр іноземних мов.

Мережі ресторанів.

Техніка (Pocketbooк, ноутбуки, нетбуки).

  1. Громадські (некомерційні, неприбуткові організації):

ПР проблеми: не проінформовані про те, що клуб випускників КНУ може бути інструментом просування організації

ПР потреби: можливість співпраці із можливістю просування організації

ПР цілі: комунікація зі своєю цільовою аудиторією через клуб випускників КНУ, просування своєї організації.

ISIC – міжнародна студентська молодіжна організація.

Додаток

Перелік усіх представлених навчальних закладів

  1. University of Kentucky

  2. Yale University

  3. Jacob University Bremen

  4. University of Glasgow

  5. University of Manchester

  6. МГИМО

  7. University of Pennsylvania

  8. University of Washington

  9. University of Oxford

  10. МОСКОВСКИЙ АВИАЦИОННЫЙ ИНСТИТУТ (МАИ)

  11. Brown University

  12. Imperial College London

  13. University of Illinois (документ не открывается)

  14. МГУ ИМ. ЛОМОНОСОВА

  15. Харьковский национальный университет им. В.Н. Каразина

  16. ГИТИС

  17. Harvard University

  18. University of Southampton

  19. The University of North Carolina at Chapel Hill

  20. University of Cambridge

  1. University of Kentucky

Історія Асоціації випускників Університету Кентуккі бере початок із 1889 року, коли один із випускників і вже досить відомий у США хімік Джозеф Касл повернувся у свою альма матер у якості викладача хімії. Саме він і переконав кількох одногрупників створити спочатку невеликий клуб, щоб підтримувати зв'язок один із одним після закінчення вузу, а також спрямовувати свої сили на допомогу самому Університету. Так і виникло перше об'єднання колишніх студентів, чия діяльність присвячена їхній спільноті та цілому Університетові Кентуккі.

Нині Асоціація випускників налічує 38 000+ учасників – як самих випускників, так і нинішніх студентів та просто тих, кого самі члени називають друзями Асоціації. Протягом усього часу існування АВУК виокремилася чітка організаційна структура, основою якої є Рада директорів із 113 членів, котрі представляють окремі географічні райони штату, коледжі та адміністрацію Університету Кентуккі. Загалом ту виокремлюється 5 напрямів діяльності: адміністрування (очолює виконавчий директор) та бухгалтерія; відділ координаційної діяльності Асоціації та реалізації проектів; інформаційний відділ (загалом, прес-служба - наповнення сайту, документація) та відділ корпоративних зв’язків (BTL і внутрішньокорпоративний PR).

Бюджет Асоціації випускників формується на вступних і членських внесках, добровільних пожертвуваннях і спонсорингу Університету Кентуккі.

Асоціація діє у безпосередньому зв’язку з Університетом Кентуккі, узгоджуючи свою політику з візією та місією вищого навчального закладу. Це стосується всеможливої роботи в напрямку підняття авторитету Університету, - зокрема, під керівництвом АВУК проводяться так звані Дні відкритих дверей, коли потенційні студенти й просто зацікавлені особи можуть відвідати вуз; АВУК береться контролювати та допомагати дійсним студентам Університету протягом навчального процесу, відкриваючи доступ до бібліотек, лабораторій та інших корисних ресурсів, що допомагають у навчанні, також в Асоціації випускників передбачено кошти для стипендій студентам, які мають успіх у навчанні. Дуже важливим аспектом корисної роботи Асоціації випускників є те, що членство в АВУК передбачає широкий доступ до оздоровлювальних закладів та величезної кількості спортзалів, майданчиків і басейнів у всьому штаті Кентуккі. Це є ледь не основним напрямом позанавчальної діяльності у вузі, оскільки тут надзвичайна увага приділяється популяризації спорту й здорового способу життя – дуже популярними стали збірні команди Університету Кентуккі з американського футболу й баскетболу WILDCATS,із волейболу, багато секцій для гравців у гольф, спортсмени-легкоатлети.

Для самих же випускників Університету Кентуккі членство в Асоціації передбачає величезну кількість вигод і переваг. Головним чином, це те, що такі люди не втрачають зв’язку між собою й при будь-якій нагоді намагаються допомогти одне одному й вузу. У першу чергу учасники АВУК мають чудову можливість використовувати окрему резиденцію Асоціації випускників у своїх особистих цілях – зустрічі, свята, вечірки – спеціально для цього тут є кафе, ресторан, великий зал прийомів, готель, також бібліотека і навіть окремий великий конференц-зал. Крім того, члени АВУК можуть користуватися величезною кількістю знижок, дисконтів та рештою переваг у магазинах, спортивних закладах, у сфері обслуговування (знижка на парковку або просто безкоштовна парковка) та інших місцях лише при наявності пластикової картки члена Асоціації випускників Університету Кентуккі. Також АВУК допомагає своїм учасникам із працевлаштуванням та непокоїться про майбутніх студентів – тут спеціально була розроблена Програма спадщини, коли дітей випускників-членів Асоціації усіляко заохочують приєднатися до великої сім’ї Університету Кентуккі, надсилаючи подарунки до їхнього повноліття та надаючи деякі переваги при вступі до цього ж вузу.

Характерними особливостями Асоціації випускників Університету Кентуккі можна назвати, як на мене, справді інноваційну програму співпраці з дітьми випускників – Програму спадщини, коли справді потенційні студенти змалечку можуть бути причетними до майбутньої альма матері, та високу корпоративну культуру, що підтримується досить сильним і стабільним фінансуванням, адже Асоціація випускників справді приділяє велику увагу сувенірній продукції (спеціальні членські картки, одяг, канцелярія, побутові дрібнички з фірмовими логотипами) для членів АВУК, що сприяє виникненню довіри до цієї організації як до серйозного й соціально відповідального суб’єкта діяльності. Ще важливо відмітити: в Асоціації випускників існує окрема багатофункціональна резиденція-офіс, що також спрощує систему роботи для керівництва та більш оптимальної взаємодії членів АВУК. Як на мене, така практика може стати корисною та знайти правильне місце в розробці подібного проекту Клубу випускників КНУ ім.. Т. Шевченка.

  1. Yale University

Сайт клубу випускників Єльського університету: http://www.aya.yale.edu/

Контакти:

Mailing Address:

Association of Yale Alumni

PO Box 209010

New Haven, CT 06520-9010

Driving Directions

Telephone: (203)432-2586

Fax: (203)432-0587

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]