Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
last version.doc
Скачиваний:
98
Добавлен:
11.02.2016
Размер:
905.73 Кб
Скачать

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України національний університет харчових технологій

Professional English for Communication”

Навчально-методичний посібник

для самостійної роботи студентів І-ІІ курсів

усіх напрямів підготовки бакалаврів

Всі цитати, цифровий та фактичний

матеріал, бібліографічні відомості

перевірені. Написання одиниць

відповідає стандартам

Підпис(и) автора(ів) _______________

«17» __________________2012 р.

Київ нухт 2012

Рецензент Л.Г. Стрельнікова доцент, завідувач кафедри сучасних європейських мов Національної академії статистики, обліку та аудиту

Смірнова Є.С., Михайлова Н.О., Чала К.М. та інші. “Professional English for Communication” навч.-метод. посіб. для самостійної роботи студентів І-ІІ курсів усіх напрямів підготовки бакалаврів. -К.:НУХТ, 2012.– 150 с.

Основна мета посібника – допомогти студентам в опануванні лексико-тематичним матеріалом на основі сучасних оригінальних текстів та мовних і мовленнєвих вправ, спрямованих на формування і розвиток у студентів іншомовної комунікативної компетенції, з метою активізації навичок комунікації в професійній діяльності майбутніх фахівців.

Посібник складається з двох частин: перша містить 10 розділів, в яких подано основні тематичні тексти побутової та країнознавчої тематики, тексти для самостійного читання, а також вправи, друга - 13 розділів, з текстами про майбутню спеціальність різних напрямів підготовки студентів, а також додатковим матеріалом за професійним спрямуванням з відповідними вправами.

Призначений для самостійної роботи студентів І-ІІ курсів усіх напрямів підготовки бакалаврів денної та заочної форм навчання.

Видано в авторській редакції

Автори

Є.С. Смірнова, канд. філол. наук,

Н.О. Михайлова, К.М. Чала, Л.В.Юрчук, О.М. Кохан, Л.П. Яненко, Г.Г. Лук’янець, Г.В. Русакова, Г.А. Бойко, Н.Д. Ткаченко.

УДК 811.111

© Є.С. Смірнова, Н.О. Михайлова,

К.М. Чала, Л.В.Юрчук,

О.М. Кохан, Л.П. Яненко, Г.Г. Лук’янець, Г.В. Русакова, Г.А. Бойко, Н.Д. Ткаченко 2012. © НУХТ, 2012

ВСТУП

Поглиблення та поширення міжнародного співробітництва в різних галузях вимагає від сучасного випускника вищої школи практичного володіння іноземною мовою, що дозволяє своєчасно ознайомитись з новими технологіями та відкриттями в науці і техніці, сприяє встановленню контактів із зарубіжними фірмами та підприємствами.

Даний навчально-методичний посібник створений для методичного забезпечення навчальних дисциплін «Іноземна мова», «Іноземна мова професійного спрямування», що викладаються студентам усіх технологічних і технічних спеціальностей відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців Національного університету харчових технологій. Актуальність посібника зумовлена важливістю формування комунікативних навичок у майбутніх фахівців сфери харчової промисловості при вивченні іноземної мови, а також необхідністю розвивати у студентів вміння і навички самостійної роботи.

Основною метою посібника є розвивати і удосконалювати навички усного мовлення, розширення лексичного запасу на основі побутової, країнознавчої і професійної тематики, які спрямовані на формування творчого мислення студентів та орієнтованість на вміння знаходити інформацію з використанням новітніх джерел, оперувати нею, аналізувати та творчо обробляти.

Рівень викладеного навчального матеріалу базується на знаннях та вміннях, якими студент володіє на час вивчення даної дисципліни та дозволяє студенту самостійно засвоїти необхідний обсяг інформації.

PART I

UNIT 1

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]