Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Meals.Metodichka.doc
Скачиваний:
318
Добавлен:
08.02.2016
Размер:
10.96 Mб
Скачать

Translate into English:

В липні 2001 року відкрилися два нових сендвіч-бара "Містер Снек" по вул. Богдана Хмельницького, 12 та на бул. Тараса Шевченка, 2.

До мережі сендвіч-барів

Містер Снек”

Прочитайте цей лист, тому що дуже важливо знати, що Ви вживаєте в їжу.

Добрий день, шановний Відвідувачу!

Ми цінуємо кожного клієнта, що завітав до сендвіч-бару “Містер Снек”, тому пропонуємо усе найкраще. Інгредієнти, що ми використовуємо, проходять ретельний контроль для забезпечення 100-відсоткової якості. Наші постачальники — українські виробники, які у першу чергу турбуються про Ваше здоров’я. Ми використовуємо тільки натуральні екологічно чисті продукти, які є такими, що ви зазвичай вживаєте вдома.

Бріош, який Ви купуєте, був випечений сьогодні о 6-ій ранку. М’ясні вироби постачаються кожний день невеликими партіями, і тому вони завжди свіжі. Салати та десерти надходять двічі на день для підтримання найвищої якості.

Наша філософія — якість понад усе.

Ми завжди непокоїлись щодо вживання інгредієнтів, що містять консерванти та хімічні речовини. Саме тому ми не використовуємо в наших сендвічах імпортну продукцію, що містить консерванти, штучні барвники та інші хімічні добавки. Так, імпортні напівфабрикати, що використовуються на ринку громадського харчування в Україні, дають більші прибутки, але аж ніяк не дають тієї якості, яку пропонуємо ми. Щодо генетично змінених продуктів, то позиція “Містер Снек” дуже чітка: вони нам не подобаються і ми не віримо, що вони можуть поліпшити смакові якості свіжої їжі.

Успіх “Містер Снек” — це насамперед постійні клієнти, і ми готові витрачати кошти та спрямовувати зусилля нашої команди на постійне підтримання якості продукції на найвищому рівні.

Reading

Are you in the mood for eating out? Look through the selection of Kyiv’s finest dining options and find out your perfect venue! Give the reasons for that.

Latino / Spanish

Caribbean Club

4 Kominterna vul.,

Tel.: 244-42-90

Open: 18.00 – till last customer leaves.

Caribbean cuisine. Lively atmosphere.

The hottest Latino disco every day after 23.00, every Wednesday – from 21.00 – 23.00 ladies’ day – show program, cocktail free.

Turkish Antalya

10 Fedorova

Tel.: 220-61-57

Open: 8.00 - till the last customer leaves.

Turkish cuisine is represented on the level, which can satisfy the most capricious gourmet. Summer terrace in the park. Brunch on Saturday and Sunday 10.00 - 13.00. Business lunch 12.00-15.00.

Ukrainian

Khutorets

Nab. Khreschatytska vul.,

Spassky pier 1,

Tel.: 416-80-39

Open: 12.00 – 24.00

Floating restaurant offers Ukrainian speciality cuisine and atmosphere with antiques and live music. The terrace is covered with a glass canopy and accommodates 70 people.

French

Fellini

5 Horodetskoho str.

Open: Non-stop

Tel.: 229-54-62, 229-88-62

Enjoy authentic French and Italian cuisine in the heart of Kyiv. From 12 p.m. till 4 p.m. restaurant Fellini offers 4 types of business lunch: fish, meat, Italian and vegetarian.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]