Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ЦИВІЛЬНИЙ ПРОЦЕС РОБОЧА НАВЧАЛЬНА ПРОГРАМА.doc
Скачиваний:
28
Добавлен:
05.02.2016
Размер:
923.65 Кб
Скачать

Рецензія

на робочу навчальну програму

з навчальної дисципліни « Цивільний процес»

Робоча навчальна програма підготовлена к.ю.н. Рябченком Ю.Ю., ст. викладачами кафедри Дяченком С.В. та Мойсеєнком В.Я.

Робоча навчальна програма представляє собою завершене методичне забезпечення для проведення занять по даній дисципліни.

Структура навчальної дисципліни поділена за змістовими модулями на теми, де розглядаються блоки питань, що тісно пов’язані спільним змістом.

Робоча навчальна програма навчальної дисципліни розкриває основні питання, які розглядаються по кожній темі, передбачає завдання на самостійну роботу, дає перелік неодхідної літератури. Робоча навчальна програма конкретезує питання, які виносяться на лекції, семінари, самостійну роботу, індивідуально-консультаційну роботу студентів та курсантів.

У планах семінарських і практичних занять викладені мета і завдання предмету, форми і методи контролю, методика оцінювання знань студентів та курсантів. Студенти та курсанти повинні вміти складати цивільно - правові документи і орієнтуватися у вирішенні практичних ситуацій. Розроблена домашня контрольна робота, тематика рефератів, питання дла підготовки до іспиту та інші матеріали. Все це дозволить проводити заняття відповідно до встановлених вимог.

Під час рецензування авторам було вказано на окремі недоліки та недоречності, які були враховані і виправлені. В цілому робоча навчальна програма є завершеним методичним забезпеченням навчальної дисципліни «Цивільне процес».

Доцент, к.ю.н., доцент кафедри

фінансового права О.П. Мельник

67