Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Відповідь

Від: Апарату Верховної Ради України, Відділ з питань звернень громадян.

Кому: Донецька обласна державна адміністрація.

Зміст: аналогічний до попереднього

Б. Відповідь

Від: Ворошиловського управління праці і соціального захисту населення м. Донецька

Кому: заявнику, копія – Донецька обласна державна адміністрація.

Зміст: З питання встановлення статусу “Ветеран праці” повідомляємо наступне. Згідно до ст..6 Закону України “ Про основні принципи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні” ветеранами праці визнаються громадяни, які мають трудовий стаж 35 років – для жінок і 40 років – для чоловіків та вийшли на пенсію.

В базі даних осіб, що одержують пенсію та знаходяться на обліку у Ворошиловському районному управлінні м. Донецьк Пенсійного Фонду України Ви маєте загальний стаж 38 років 8 місяців 2 дні. Таким чином на встановлення статусу “Ветеран праці” Ви права не маєте.

Додатково повідомляємо, що правильність нарахування загального трудового стажу перевірено працівниками Відділу контролю пенсій.

Відповідь

Від: Донецька обласна державна адміністрація, Начальника управління праці і соціального захисту населення.

Кому: Апарат Верховної Ради України

Зміст: На Ваш запит від (дата) №, Управління праці і соціального захисту населення Ворошиловського району м. Донецька повідомило, що Андрєєв М.Г. , 1915 р. народження, є кусником ВВВ, інвалід ІІ групи загального захворювання. Розглянувши заяву з питання встановлення йому статусу “Ветерана праці”, повідомляємо наступне.

Згідно до Закону України “Про основні принципи соціального захисту ветеранів праці та інших громадян похилого віку в Україні” ветеранами праці вважаються громадяни, які мають трудовий стаж 35 р. –для жінок і 40 р. –для чоловіків та вийшли на пенсію.

На підставі бази даних одержувачів пенсій, що знаходяться на обліку у Ворошиловському районному управлінні м. Донецька Пенсійного Фонду України, Андреєв М,Г, має загальний трудовий стаж 38 р. 8 місяців 2 дні. Таким чином на встановлення статусу “Ветерана праці” він не має права, правильність нарахування загального трудового стажу перевірена працівниками Відділу контролю пенсій.

Варіант 20

А. Скарга

Від: Чепик ю.В., адреса – м. Донецьк, вул.. Горького, 59/15

Кому: Голові Донецької обл..державної адміністрації

Зміст: Працюю в ПП “Хан” на посаді продавець промислових товарів. 19.04.05 було підписано двосторонню угоду в міському Центрі зайнятості населення, згідно з яким суб’єкт підприємницької діяльності зобов’язався здійснювати оплату праці у розмірі мінімальної заробітної плата 330 грн. Договір забезпечував повний робочій день та 24 дня відпуски. Впродовж роботи у підприємця по країні декілька раз мінявся розмір мінімальної заробітної плати, але на сьогоднішній день моя загробна плата складає 170 грн. прохання допомогти встановити розмір заробітної плати згідно до Закону України “Про працю”

Відповідь

Від: Донецька обл. державна адміністрація, Відділ з питань звернень громадян

Кому: Ворошиловське управління праці і соціального захисту населення м. Донецька

Зміст: Згідно зі ст..7 ч.3 Закону України “Про звернення громадян” надсилаємо на розгляд скаргу Чепик Ю.В. Про результати повідомити заявника та Відділ з питань звернень громадян для інформування керівництва Донецької облдержадміністрації. Заява додається.

Відповідь

Від: Ворошиловське управління праці і соціального захисту населення, м. Донецьк,55, пр. Гриневича,8

Кому: заявнику, копія – Донецька обл. державна адміністрація

Зміст: Розглянувши скаргу громадянки Чепик Ю.В. 1973 р. народження, що мешкає за адресою, працює в ПП “Хан”, проведено перевірку виплати з/пл. заявнику. Було встановлено – Чепик Ю.В. дійсно одержує з/пл. нижчу на встановлену по України мінімальну –330 грн., яка вказана в угоді. Складено акт про порушення оплати праці регламентованої Законом України “Про працю”. Роботодавець з висновками акту не згоден. Надіслан запит до територіальної державної інспекції з праці з прохання здійснити перевірку ПП “Хан” з метою дотримання діючого законодавства про працю. Додатки – акт перевірки дійсності інформації про доходи Чепик Ю.В., трудова угода.

Б Заява

Від: Іванова П.В., адреса – м. Донецьк, 44, вул. Арктична, 24/17

Кому: Секретаріат Президента України, служба з питань звернень громадян

Зміст : В нашому будинку на першому поверсі збираються відкривати магазин запасних частин для автомобілів, в т.ч. технічних мастил та інших хімічних речовин, що є вогненебезпечними. До того ж будинок застарілий для перебудови першого поверху, що також є небезпечним. Для мешканців житлового будинку.

Прошу дати роз’яснення чи дозволяється на першому , другому та цокольному поверхах житлових будинків розміщати приміщення загального призначення, а саме яки та допоміжних приміщень.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012