Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Від : Зав. Дитячим садком “Бджілка”, адресат – Мар’їнська района державна адміністрація, Ясла-садок №48 “Бджілка”, смт. Старомихайлівка, вул. Калініна, 5

Кому: Селищному голові смт. Старомихайлівка

Зміст: Для підготовки дитячого садка до літнього сезону необхідно здійснення будівельно-ремонтних робіт з благоустрою території садка та грального майданчика, відновлення огорожі, завести 2 тони піску для пісочниць. До листа додається лист з підписами батьків дітей.

Відповідь

Від : адресат – Україна, Старомихайлівська селищна рада Мар’їнського району, донецької області, Голова.

Кому: Директору ясла-садка № 48 “Бджілка”

Зміст: До 01.05.2007р . буде проведено роботи з благоустрою території дитячого садка та грального майданчика в т.ч. встановлено одну карусель та дві гойдалки, одна дитяча горка та комплекс дитячих дерев’яних сходинок, відновлено дитячі пісочниці, завезено 2 тони піску.

Варіант 17

А Скарга

Від: Сидорова і.П., адреса – м. Донецьк, вул..Патріотична, 12/57, Працівника зат “Азовсталь” Кому: директору пансіонату “Чайка”

Зміст: Кожний рік відпочиваю у Вашому пансіонаті із своєю сім’єю і кожний рік все гірше умови відпочинку на пляжі: зношуються лежаки, відчутна їх нестача на всіх відпочиваючих, сильно зношені водні горки, не рідки випадки дрібних поранень відпочиваючих дітей на цих горках. Вартість путівок з кожним роком зростає, а умови відпочинку все гіршають.

Прошу належним чином відреагувати на мою скаргу та довести їх ло відома керівництва ЗАТ “ Азовсталь” Маріупольський металургійний концерн.

Відповідь

Від: Генерального директора ЗАТ Маріупольський металургійний концерн “Азовсталь”

Кому: заявнику

Зміст: На Вашу скаргу повідомляємо, що на наступний рік розроблено план заходів з модернізації і переобладнання пансіонату “Чайка”. Ремонт корпусів, їдальні, території пляжу. Облаштування необхідними засобами, оновлення пляжного обладнання. Що стосується вартості путівок, то працівники підприємства сплачують всього 40 відсотків вартості путівки – за проживання в номерах, харчування та частково комунальні послуги. 60 відсотків вартості путівки оплачується підприємством.

Б. Заява колективна

Від: мешканців будинку 12 по вул. Іоніна, Ленінського району, м. Донецька

Кому: Голові Донецької обласної державної адміністрації

Зміст: Посприяти в ремонті будинку. Будинок знаходиться в аварійному стані із-за просідання фундаменту на місцях колишніх гірничих виробіток , між 2 та 3 під’їздами. Від фундаменту першого поверху до п’ятого в стіні на стиках блоків проходить тріщина завдовжки 8 см. Просідання ґрунту продовжується і тріщина поширюється. Проживання в будинку є загрозою для мешканців.

Відповідь

Від: Головного спеціаліста, начальника відділу по роботі із зверненнями громадян.

Кому: на домашню адресу одного з заявника, вказаного в колективній заяві

З міст: Будинок знаходиться на обліку в ЖЕО №15 м. Донецька, як аварійний для першочергового ремонту. В зв’язку з відсутністю коштів на капітальний ремонт житлового фонду у І та ІІ кварталі. За рахунок виробничого об’єднання “Донецьквугілля” будуть здійснені роботи з посилення фундаменту будинку та тимчасове фіксування тріщини в стіні між 2 та 3 під’їздами. На ІІІ квартал наступного року заплановано проведення капітального ремонту 2 та 3 під’їздів .

Варіант 18

А Пропозиція

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012