Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Відповідь

Від: Заступника технічного директора Донецької філії ДП “Укренерговугілля”, м. Донецьк, вул. Щорса, 87, 83114

Кому: Чумак Є.В., що мешкає за адресою м. Донецьк, вул.. Маршака, 62/11

Зміст: 26.12.06 р. персоналом Київського РЕС ДФ ДП “Укренерговугілля” виконано роботи з технічного ремонту електрощита в буд. 62 по вул. Маршака, 2 під’їзд.

Б. Скарга

Від: Короленко Ю.К., адреса: м. Донецьк,71, вул. Васильченко, 87

Кому: Технічному директору донецької філії ДП “Укренерговугілля”

Зміст: Прохання замінити опору лінії електропередачі біля будинку 87 по вул.. Васильченко. Описання критичного стану опори та є загрозою для мешканців.

Відповідь

Від: Міністерство палива та енергетики України, Державне підприємство “Укренерговугілля”, Донецька філія, технічного директора

Кому: заявнику

Зміст: 22.09.06 р. персоналом Центральної РЕС виконано роботи із заміни опори біля житлового будинку №87 по вул. Васильченко. Копія акту прийому-передачі виконаних робіт додається.

Варіант 14

А. Колективна заява

Від: батьків учнів 1-3 класів загальної школи №88 м. Донецька, Кіровського району

Кому: Голові Кіровської районної ради м. Донецька

Зміст: Надати допомоги в забезпечені належного опалювання приміщень 1-3 класів ЗШ №88 м. Донецька, Кіровського р-ну. Описання умов навчання дітей в холодних класах та стану опалювальної мережі.

Відповідь

Від: Голови Виконкому Кіровської районної ради м. Донецька, Міжвідомча група централізованого обслуговування бюджетних установ Кіровського району, Начальника міжвідомчої групи, 83117, м. Донецьк, вул. Висоцького, 13.

Кому: Директору ЗШ № 88 м. Донецька

Зміст: Ремонт опалювальної мережі та пере підключення опалювальної мережі в молодших класах ЗШ №88 буде здійснено у теплий період року не пізніше червня 2007 р., це пов’язано з повним злиттям води, що взимку неможливо.

Б Скарга

Від: Савченко А.В, адреса: Донецька обл. Красно армійський р-н м. Родинське, вул. Леніна, 56/49

Кому: Голові Донецької облдержадміністрації

Зміст: інформація про себе – учасник бойовий дій ВВВ, пенсіонер, відмінник праці, мешкає в 5-ти поверховому будинку на 5 поверсі з 1986 р. Увесь цей час, впродовж 21 року протікає дах. Відремонтувати самотужки немає коштів та сил. Неодноразово звертався до ЖЕУ “2 м. Донецька зі скаргами. В ремонті даху відмовляють, посилаючись на відсутність коштів. Звертався до органів місцевого самоврядування, відповідь не надходила.

Відповідь

Від : Районної державної адміністрації Красноарміського району

Кому: заявнику.

Зміст: За дорученням Голови Донецької облдержадміністрації розглянуто Ваше звернення. Згідно з листом начальника комунального підприємства ЕУ №2 м. Ординське від 10.05.07. № 381 комісією було оглянуто квартиру заявника та складено акт про стан даху на квартирою № 49 ( акт додається). Заявнику було запропоновано безкоштовні будівельні матеріали на ремонт даху самотужки.

Варіант 15

А Скарга

Від: Іванової І.І, адреса – м.Макіївка.20, вул. Індустріальна, б.28 кв.3

Кому: Голові Макіївського міськвиконкому

Зміст: Протікає дах. Неодноразово звертався до ЖЕК по телефону. Приходив майстер Петров С.І, робив огляд, але ремонт не було зроблено у зв’язку з відсутністю потрібних матеріалів. До того ж , майстер Пертов С.І. лаявся за те що я скаржусь. Прошу вжити заходи, оскільки я мати-одиночка, живу разом з маленькою донькою, не маю можливості зробити ремонт даху самотужки, а умов для нормального проживання в квартирі не має.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012