Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Від: Лисенко м.В., адреса – с. Костянтинівна, Мар”їнського р-ну, вул. Центральна, 10/5 Кому: Голові Мар”їнської районної державної адміністрації.

Зміст: Про відсутність теплого водопостачання та опалення в квартирах житлового будинку. Щомісячно вносить оплату послуги тепломережі, але ці послуги не надається належним чином. Опалювальний сезон давно розпочався – З місяця, а температура в квартирах не перевищує + 100С. Звернення до КЖКХ мешканців житлового будинку нічого не дають. Прохання прийняти належні заходи.

Відповідь Від: Першого заст. Голови райдержадміністрації

Кому: Заявнику

Зміст: На підставі листа директора КП “КЖКХ” Гіркого Є.С., в частині будинку №10 (кв-ри 1-25) не поступало тепло та гаряча вода у зв’язку із засміченням стороннім предметом подаваного трубопроводу центрального опалення в між квартирних мережах ВО “Костянтинтепломережа”. Станом на 28.02.06 р. ремонтні роботи виконані, опалення будинку відновлено.

Варіант 28

А Заява

Від: Серопонової Н.В. адреса – м. Донецьк-44, вул.. Армавірська, 13/71

Кому: Начальнику Пролетарського відділення КП “Горводоканал”

Зміст: Під час ремонту зливного бачка випадково було пошкоджено дріт на лічильнику холодної води. Внаслідок експлуатації лічильника у вологому приміщенні тонкий дріт на пломбі заржавів і внаслідок необережного удару металевий дріт зломився. При цьому прошу врахувати, що я не мала наміру вчинення протиправних дій.

Прошу поновити пломбу на лічильнику.

Відповідь

Від: Начальника експлуатаційно-технічного відділу Пролетарського рв кп “Міськводоканал”

Кому: заявнику.

Зміст: Згідно з діючою інструкцією про порядок користування пристроями обліку води” Вами порушено умови недоторканості опломбованих облікових пристроїв не навмисно, тому Вам необхідно сплатити штраф у розмірі 30 грн. Пошкоджену Пломбу на лічильнику буде замінено на нову у призначений Вами день.

Б. Пропозиція

Від: Петрова В.В., адреса – м. Донецьк – 44, вул.. Армавірська, 11/7

Кому: Голові Пролетарської районної ради м. Донецька

Зміст: В Зузку із значною зношеністю асфальтового покриття у дворах житлових кварталів – значні вибоїни на тротуарах, проїзд них дорогах, підходів до під’їздів житлових будинків. Прошу розглянути пропозицію про ремонт асфальтового покриття у дворах нашого району та включити в план заходів на наступний рік ремонтно-поновлючи роботи подвір’я житлових масивів.

Відповідь

Від : Голови Виконкому Пролетарської районної ради м.Донецька

Кому: заявнику

Зміст: Донецької обласною радою на 2008-2015 роки прийнято Програму “ Місто Донецьк без околиць”, в які передбачено поступове облаштування та благоустрій територій та житлових кварталів віддалених районів м. Донецька. Ця Програма частково почала реалізовуватися у літній період 2007 р. Зараз розпочато ремонт центральних автомобільних доріг та тротуарів Пролетарського району. З виділенням коштів ці роботи будуть продовжені у 2008 р. Вашу пропозицію буде враховано.

Варіант 29

А Заява

Від: Соколової о.П,, адреса – м.Донецьк, вул..Кірова, б.134, кв.35

Кому: Генеральному директору ВОВ фірми “Арго”

Зміст: Прошу встановити в нашому дворі додаткові контейнери для сміття у зв’язку з тим, що існуючі контейнери мають малу вмістимість, що призводить до виникнення забруднення території та виникненню несанкціонованих сміттезвалищь.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012