Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Відповідь Від: Міського голови Макіївської міської ради

Кому: заявнику

Зміст: Про вжиті заходи на скаргу: 1. оголошено догану майстру Петрову С.І,. 2. Протягом місяця будуть проведені роботи з ремонту покриття даху над квартирою заявника.

Б. Пропозиція

Від: Ксенко Н.А., адреса – м.Макіївка,17, вул.. Кремлівська, 40/32

Кому: Голові Виконкому Макіївської міської ради.

Зміст: У дворі будинку №4 по вул.. Кремлівська не має дитячого м майданчика. Прохання допомогти в будівництві дитячого майданчика, мешканці будинків №№40,41,42 готові надати посильну допомоги при будівництві.

Відповідь

Від: заст. голови Виконкому Макіївської міської ради

Кому: заявнику

Зміст: До кінця поточного року в бюджеті міста коштів на будівництво дитячого майданчика не має, але на наступний рік в бюджеті міста буде заплановано роботи з благоустрою дворів житлових кварталів міста, в т.ч. будівництва дитячих майданчиків. Вашу пропозицію буде враховано при наявності коштів в місцевому бюджеті. Міська Рада буде дуже вдячна за надання спонсорської допомоги громадян міста.

Варіант 16

А Скарга колективна

Від: Білаш Е.В. та мешканців вул. Північна, Чапаєва, адреса – Донецька обл. , Мар’їнський р-н. смт. Старомихайлівка, вул.. Північна, 83

Кому: Голові Мар’їнської райдержадміністрації

Зміст: 16 та 17 серпня 2006 р. напроти будинку №53 по вул.. Чапаєва, мешканці вул. Партизанська самотужки з порушення правил технічної експлуатації та використання, а також без проектних рішень переобладнання та технічної документації врізалися до центральної мережі подачі холодної води. Це призвело до зниження тиску в трубах водопроводу по вул.. Чапаєва та Північна. До цього часу вул. Партизанська була під єднання до мережі водопостачання Кіровського колектора. Красногоровський райселькомунгосп, що обслуговує смт. Старомихайлівка не контролював самоврізку до центральної мережі водоканалу, про що йому повідомляло по телефону. Просимо прийняти заходи до осіб, які допустили самовільне підключення .

Відповідь

Від: Заст..голови Старомихайлівської селищної ради Мар’їнського р-ну, донецькій обл. , 85655. смт. Старомихайлівка, вул. Леніна, 1

Кому: в 2 адреси - Голові Мар’їнської РДА; заявнику – Білаш Е.В.

Зміст: Повідомляємо, щор мешканці вул.. Партизанська користувалися водоводом з вул.. Чапаєва, який проходив по городах мешканців вул. Чапаєва № 53, 55, 57. З часом збільшилась зношеність водопровідних труб та кількість поривів, що призвело до невдоволеності мешканців цих будинків. Було прийнято рішення провести водопровід по провулку та підключити до діючого водопроводу по вул..Чапаєва на 2 метри нижче точки підключення водопровідної мережі йде до школи та вул..Північна. Підключення цих домів не впливає на тиск води в мережі.

На той час тиск води був низьким у зв’язку з аварією у водопровідні мережі по вул. Чапаєва та вул. Абакумова, де проходить центральна лінія водопостачання. Станом на теперішній час аварію ліквідовано.

Підключення до водопроводу 8 дворів вул. Партизанська було погоджено з Мар’їнським РСКГ та обумовлено технічними умовами.

Б Пропозиція

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012