Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Від: Шевчук н.Г., секретаря-референта

Кому: Генеральному директору ТОВ фірми “Содействие”,

Зміст: На виконання Закону України “Про звернення громадян” у зв’язку із значним збільшенням кількості громадян, що звертаються до керівництва, збільшення часу на особистий прийом громадян, з метою врегулювання прийому громадян у відповідно до діючого нормативно-правових актів пропоную встановити графік прийому громадян керівництвом. А також створити житлово-технічну інспекцію, яка буде працювати з письмовими зверненнями громадян.

Відповідь

Наказ по підприємству - “Про упорядкування роботи із зверненнями громадян та організації особистого прийому громадян”

Доповідна записка “ Про заходи з реалізації пропозиції Шевчук Н.Г.”

Зміст: 1. розробити проект наказу упорядкування організації роботи із зверненнями громадян та особистого прийому та подати мені на підпис.

2. Пропозицію про створення житлово-технічної інспекції відхилено.

Б.Скарга

Від: Волкова Н.О. , адрес – м. Донецька, 122, вул.. Тополева , 64/49

Кому: Генеральному директору ТОВ фірми “Содействие”

Зміст: Працівники фірми не виконують належним чином свої обов’язки. Ігнорують мої звернення по телефону. Не один раз зверталася з проханням відремонтувати дах над моєю квартирою. На цей час здійснюється ремонт даху на квартирами 45, 46. Мою квартиру 49 пропускають тому, що мою заяву не включено до плану поточного ремонту. Письму заяву я не писала, але усні звернення теж повинно враховуватися. Прошу розібратися та прийняти заходи по ремонту даху над квартирою 49

Відповідь

Від: Генерального директора ТОВ фірми “Содействие”

Кому: Заявнику

Зміст: Про заходи з розгляду скарги: 1. З працівниками проведено інструктаж з питань роботи із зверненнями громадян. 2. У диспетчерському відділі введено реєстрацію телефонних заявок в журналі реєстрації усних скарг та замовлень громадян. 3. Ремонт даху над квартирою 49 включено до плану поточного ремонту на ІІ квартал 2007 р.

Варіант 19

А Скарга

Від: Андреєва М.Г., адреса – м.Донецьк –50, вул. бульв.Пушкіна, 28/27

Кому: в 2 адреси – Секретаріат Президента України; Голові Верховної Ради України.

Зміст: Звертався до Ворошиловського управління праці і соціального захисту м. Донецька з проханням видати посвідчення “Ветерана праці” з позначкою інвалідності. Відмовили. Відповіли у зв’язки з тим, що мій трудовий стаж 38 р. Крім того, це питання я повинен вирішувати з правонаступником колишнього підприємства де я працював. Рішення про видачу мені посвідчення “Ветерана праці” досі не вирішено, а мені 90 р.

Прошу терміново прийняти заходи та вирішити питання разом з правонаступником так, як архів цього підприємства видав мені довідку, що у мене трудовий стаж 38 р. а де ж ще 6 років?

Відповідь

Від: Секретаріату Президента України, Служби з питань звернень громадян

Кому: Донецька обласна державна адміністрація

Зміст: На підставі ст..7 ч .3 Закону України “Про звернення громадян” надсилаємо на розгляд звернення Андреєва М.Г., що надійшло до Секретаріату Президента України. Відповідь надіслати заявнику. Заява додається.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012