Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Від: Комісії з трудових спорів тов “дмз”

Витяг з протоколу засідання Комісії з трудових спорів ТОВ “ДМЗ”.

Рішення – зобов’язати власника Обчислювального центру виплатити за роботу в додатковий від основної роботи час, виконану в серпні місяці оператором Лисюк Н,Т. в сумі 1132 грн.

Від: Директора ТОВ “ДМЗ”

Кому: Заявнику

Зміст: Розглянувши Вашу заяву повідомляємо наступне.

На підставі рішення комісії з трудових спорів від 23.09.06 Ви маєте право на одержання 132 грн. від ТОВ “Донецький металургійний завод” за виконану додаткову роботу по завершенню робочого часу.

Б.Скарга

Від: Бичкова А.С., бригадира будівельно-ремонтної бригади фірми “Настройщик”

Кому: Генеральному директору “Донецької будівельної фірми “Настройщик”

Зміст: Згідно з умовами трудових угод між адміністрацією фірми та робочими фірми, фірма повинна двічі на рік забезпечувати кожного робочого спеціальним одягом. Крім того, згідно до розпорядження по Донецький будівельні фірмі “Застройщик” відділ матеріально-технічного забезпечення повинен був закупити робочий спеціальний одяг на 2006 р., а склад – видати його всім бригадирам для робочих своїх бригад ще на початку січня 2006 р.

До теперішнього часу нового спецодягу ще не було видано жодній з бригад. Спецодяг, що видавався торік сильно зношений і робочі вимушені за свої кошти купувати спецодяг. Прошу прискорити закупівлю спецодягу для робочих чи видати компенсацію робочим за придбаний спецодяг.

Відповідь

Від: Генерального директора “Донецької будівельної фірми “Застройщик”

Кому: заявнику

Зміст: Закупівля спеціального робочого одягу затримується з причин незалежних від фірми, у зв’язку з затримкою видачі замовлення швейною фабрикою “Зоря”. При виконання замовлення швейною фабрикою, спецодяг буде завезено на склад і роздано бригадирам, згідно до розпорядження. Щодо компенсації витрат на придбання спецодягу, то адміністрація фірми згодна оплатити ці витрати тим працівникам, які мають часові чеки придбаний на одяг.

Варіант 24

А Пропозиція

Від: Начальника будівельних робіт Донецької будівельної фірма “Застройщик”

Кому: Головному інженеру Донецької будівельної фірми “Застройщик”

Зміст: За результатами проведених робіт на учбовому устаткуванні відділення євроремонту були отримані негативні результати будівельних робіт з використання гіпсо - картону 2001 року виготовлення, що зберігався на складі фірми, де умови зберігання не відповідають необхідним вимогам

Пропоную не використовувати цей гіпсо- картон для будівельних робіт.

Відповідь Від: Головного інженера Донецької будівельної фірми “Застройщик” Кому: Начальнику будівельних робіт

Зміст: Про заходи щодо пропозиції начальника будівельних робіт:

  1. Ведучому спеціалісту відділу головного інженера підготувати проект розпорядження щодо заходів закупівлі якісних будівельних матеріалів;

  2. Головному економісту не заключати договорів з іншими фірмами до поставки нової партії гіпсо-картону;

  3. Головному бухгалтеру списати зіпсований та непридатний до використання гіпсо-картов.

  4. Начальнику цеху учбового устаткування підготувати пакет технічної документації до учбового устаткування і подати до бухгалтерії до 30.10.06 р.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012