Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Відповідь

Від : міністерство будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України

Кому: заявнику

Зміст: Відповідно до чинних Державних будівельних норм ( ДБН) В 2.2.-15-2005 “Житлові будинки, Основні положення” підсобні приміщення квартири (ванна, вбиральня, душова, приміщення для прання, кухня, комора) призначені для гігієнічних або господарсько-побутових потреб мешканців. Згідно п.2.28 зазначених ДБН не допускається розміщення вбиральні та ванної (або душової) над житловими кімнатами і кухнями. Ці приміщення допускається розміщувати над кухнею квартир, розташованих у двох рівнях. Не допускається кріплення приладів і трубопроводів безпосередньо до міжквартирних стін і перегородок, які огороджують житлові кімнати.

Відповідно до вимог п.1.2 СніП 3.04.01-87 “Изоляционные и отделочные покрытия» ізоляційні, оздоблювальні, захисні покриття і конструкції підлог повинні виконуватися згідно з проектами. Заміна передбачених проектом матеріалів ти виробів допускається тільки за погодженням із проектною організацією і замовником.

Вимоги п.3.12 ДБН В 2.2-15-2005 “Житлові будинки, Основні положення” встановлено: для забезпечення гігієнічних вимог у житлових будинках будівельні та опоряджувальні матеріали, у тому числі матеріали, які використовуються для виготовлення вбудованих меблів, систем гарячого і холодного водопостачання, вентиляції, повинні мати позитивний висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи”.

Варіант 22

А Скарга

Від: Шундерук м.О., адреса м. Донецьк, 50, вул..Шекспіра, 19/59

Кому: в 2 адркси – Президенту України; Голові Верховної Ради України

Зміст: Прошу розібратися і прийняти заході з приводу видачі пенсійного посвідчення. Документи на призначення пенсії було подано 18.07.06 р. але до теперішнього часу посвідчення не видано. Із-за відсутності пенсійного посвідчення позбавлена можливості користуватися встановленими пільгами - безкоштовний проїзд у міському транспорті, що порушує мої конституційні права.

Відповідь Від: Секретаріату Президента України, служби з питань звернень громадян

Кому: Донецька обласна державна адміністрація, Регіональна прийомна Президента України.

Зміст: На підставі ст..7 ч.3 Закону України “ про звернення громадян” надсилаємо на розгляд скаргу Шундерук М.О., що надійшло до Секретаріату президента України. Про наслідки розгляду повідомити заявника. Додаток –заява.

Б Відповідь

Від: Донецька обласна державна адміністрація, Регіональна прийомна Президента України.

Кому: Начальнику пенсійного фонду України, Управління в Ворошиловському районі м. Донецька

Зміст: Надсилаємо на розгляд звернення Шундерук М.О, з питання видання пенсійного посвідчення, переслане із Секретаріату Президента України та Секретаріату Верховної Ради України. Відповідь надати заявнику, копії до Секретаріату Президента України та Секретаріату Верховної Ради України та Донецьку облдержадміністрації. Відповідь надати згідно із строком встановленим законодавством.

Відповідь

Від: Начальнику управління в Ворошиловському районі м. Донецька Пенсійного Фонду України

Кому: в 4 адреси – Секретаріат Президента України, Секретаріат Верховної Ради України, Донецька обл.. державна адміністрація, заявнику

Зміст: Згідно до постанови КМУ від 11.04.02 № 497 про забезпечення виконання функцій з призначення та виплати пенсій органами Пенсійного фонду і п.40 загального наказу Міністерства праці і соціальної політики України і Пенсійного фонду України від 30.04.02 № 224/30 документом, який підтверджує призначення громадянину пенсії, є пенсійне посвідчення, яке видається Пенсійним фондом України.

Бланки посвідчень є документами суворої звітності і виготовляються Поліграф комбінатом “Україна” на підставі замовлення Пенсійного фонду України у відповідності до постанови КМУ від 19.04.93 № 283.

Управління Пенсійного фонду України в районах подають у відповідні Головні управління ПФУ сформовані за кожною особою, яке подало заяву про призначення пенсії, такі відомості: прізвище, ім’я та по батькові; дата і місце народження; статура; номер лицевого рахунку; вид пенсії; термін дії.

Ц відомості в електронному вигляді подаються щодня. Разом з відомостями подається електронна копія фотокартки особи, яка подала заяву про призначення пенсії.

ПФУ на підставі електронних відомостей, що надійшли від підвідомчих управлінь забезпечують виготовлення посвідчень.

Рішенням комісії про призначення и виплату пенсій відділу пенсійного забезпечення управління ПФУ в Ворошиловському районі м.Донецька від 08.08.05 р. Вам була призначена пенсія за віком у розмірі 395 грн. 88 коп. з 02.07.05 р. Фіксація електронної бази даних Вашої пенсійної справи була здійснена 16.08.05 р. Заповнену анкету-заяву на пенсійне посвідчення на Ваше ім’я було передано по електронній пошті до Головного управління ПФУ в Донецькій обл.. 22.08.05 р. (PDA_0515_-448545 ).

Станом на 26.09.05 р. виготовлені пенсійні посвідчення від ПФУ до Управління ПФУ в Ворошиловському районі м. Донецька ще надходили і видати Вам пенсійне посвідчення не є можливим. Звертаємо Вашу увагу, що Ви маєте можливість звернутися до відділу пенсійного забезпечення в прийомні дні – вівторок та четвер і одержати довідку про призначення пенсії за віком.

Варіант 23

А. Заява

Від: Лисюк Н.Т, адреса – м.Донецьк, 10, вул. Петровського , 257/68

Кому: Комісія з трудових спорів ТОВ “ДМЗ”; Голові профкому ТОВ “ДМЗ”

Зміст: Оператор обчислювальних машин. За вказівкою начальника ОЦ Солодова І.К. 19, 21,23 серпня 2006 р. залишалась працювати після завершення робочого дня і відпрацювала 10 годин. Мою роботу понад основного робочого часу Начальник ОЦ Солодов І.К. обіцяв оплатити . Але цю роботу не було оплачено, Солодові.К, запропонував мені надати відгул за відпрацьований час, але я не згодна. Прошу зобов’язати начальника ОЦ Солодова І.К. оплатити мені 10 годи роботи після основного робочого дня розмірі 132 грн.

Відповідь

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012