Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Від: Міністерство транспорту та зв’язку України

Кому: заявнику

Зміст: Відповідно до Закону України “Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального статусу” учасники війни мають такі пільги:

  • безплатний проїзд у приміському сполученні незалежно від відстані та місця проживання;

  • безплатний проїзд пасажирськими та швидкими поїздами один раз на два роки (туди і назад) або проїзд один раз на рік (туди і назад) з 50-відсотковою знижкою.

Б.Заява

Від: Симоненко п.В., адреса - м. Луганськ, вул. Перемоги, 45/67

Кому: Секретаріат Кабінету Міністрів України.

Зміст: Працюю на підприємстві, яке в цьому році включено до списку підприємств, що підлягаю приватизації. Працівників нашого підприємства і мене у тому числі цікавить питання – якій категорії працівників підприємств надається право на першочергове придбання акцій підприємства, майно яких приватизується?

Прошу надати нам пояснення.

Відповідь Від: Фонду державного майна України

Кому: Заявнику

Зміст: Відповідно до ст.. 25 Закону України “про приватизацію майна державних підприємств” працівникам підприємства, майно якого приватизується, надається право на першочергове придбання акцій. Пільги поширюються також на колишніх працівників підприємств, які вийшли на пенсію, звільнені у зв’язку зі скороченням штату і не працюють з моменту звільнення на інших підприємствах, осіб, які мають право відповідно до законодавства повернутися на попереднє місце роботи на цьому підприємстві, та інвалідів, звільнених у зв’язку з каліцтвом або професійним захворюванням.

Варіант 27

А. Заява колективна

Від: Мешканців багато верхового житлового будинку м. Донецьк, по вул.. І.Франка,

Адреса для листування – м.Донецьк, 18, вул. І.Франка, буд 44 кв.3 Петраченко М.П

Кому: Секретаріат Кабінети Міністрів України

Зміст: Звертаємося до Вас за роз’ясненнями щодо встановлення терміну усунення аварій та пошкоджень у системах тепло- і водопостачання. Справа у том, що цією зимою по нашій вулиці було порив водопровідної труби, про що мешканці своєчасно довели до відома аварійної служби Міськводоканалу. Заяву прийняли, але ремонтні роботи розпочали тільки через 5 днів. Воду в житлові будинки подали ще через 2 дні. Витік води з водопроводу в цілому склав 6 днів. Зрозуміло, що ці витрати будемо оплачувати ми – споживачі послуг Міськводоканалу.

Відповідь

Від: Міністерства будівництва, архітектури та житлово-комунального господарства України.

Кому: Заявникам на домашню адресу Петраченко М.П,

Зміст: Аварії на спорудах, мережах, устаткуванні систем водопостачання повинні ліквідовуватися в максимально короткі строки відповідно до Інструкції обліку та класифікації аварій на міських водопровідних та каналізаційних системах, затвердженої наказом Держжитлокомунгоспу від 16.12.92 р. № 71 та Правил технічної експлуатації систем водопостачання та каналізації населених пунктів України, затверджених наказом Держжитлокомунгоспу від 05.07.95 р. № 30

Нормативний час ліквідації аварії на трубопроводах систем водопостачання приймається з урахуванням кількості жителів населеного пункту відповідно до п.8.4 СНіП 2.04.02-84 “Водоснабжение. Наружные сети и сооружения».

Щодо термінів усунення аварій на об’єктах теплопостачання, то відповідно до п.8.8.2 Правил експлуатації систем теплопостачання комунальної енергетики України, затверджених наказом Держбуду України від 19.01.99 р. № 9, аварійно-відновлювальні роботи в кожному експлуатаційному районі проводяться відповідно до складеної інструкції, затвердженої головним інженером підприємства з чітко розробленим оперативним планом дій під час аварії.

Б. Скарга

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012