Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Скачиваний:
10
Добавлен:
13.04.2015
Размер:
240.64 Кб
Скачать

Відповідь Від: Генерального директора вов “Арго”

Кому: заявнику

Зміст: На даний час у зв’язку з відсутністю на складі контейнерів не можемо задовольнити Ваше прохання, При завезені на склад нових контейнерів на Вашому подвір’ї буде додатково встановлено 2 контейнери більшою ємкістю.

Б. Скарга

Від: Ткаченко Е.Б., адреса – смт.Старомихайлівка, вул.. Мічуріна, б.3 кв.10

Кому: Голові Старомихайлівській селищної ради

Зміст: Впродовж минулого опалювального сезону в квартирі не працювали прилади центрального опалювальної мережі. Температура повітря в кімнатах знижувалась до +80 С,+100 С .Неодноразово звертався до ЖЕКу № 3 (начальник Сидоров) з проханням відремонтувати чи замінити частину труб, нічого не зроблено. Наступає новий опалювальний сезон, прошу допомогти.

Відповідь

Від: Заст. голови Старомихайлівської селищної ради Мар’їнського району, 85635, смт. Старомихайлівка, Мар’їнського району, Донецької області, вул. Леніна, 1

Кому: заявнику

Зміст: Про вжиті заходи: з начальником ЖЕК у №3 проведено бесіду щодо виконання ним посадових обов’язків ; складено і затверджено план заходів щодо підготовки житлового фонду до нового опалювального сезону; заміну труб в вашому будинку буде здійснено в літні місяці поточного року.

Варіант 30

А Скарга

Від: Комарова А.А., домашня адреса – м. Гірник Донецької обл., вул..Кіма, буд.14 кв.89. Інвалід 2 гр. Великої Вітчизняної війни

Кому: Президенту України

Зміст: Про поновлення конституційних прав на отримання соціальної допомоги, встановленої Законом України “Про статус ветеранів війни, гарантіях їх соціального захисту”. Про себе – інвалід 2 гр. ВВВ, одружений, має двох дітей, працює в приватному підприємстві. Звертався до органів місцевого самоврядування, але відповідь не одержав.

Відповідь

Від Міського голови м. Гірник Донецької обл.

Кому: заявнику

Зміст: Звернення за дорученням Президента України та Голови Донецької обласної державної адміністрації розглянуто Виконавчим комітетом Гірницької міської Ради. Вибачення за затримку відповіді. Заяву розглянуто по ній буде прийнято задовільне рішення.

Б. Заява

Від: Зінченка М.П., адреса – м. Макіївка, вул..Набережна, 12

Кому: Президенту України

Зміст: Про прискорення одержання житла. Знаходиться на пільговій черзі за № 8 з 1999 р., склад родини 3 чол. Звертався до органів місцевого самоврядування.

Відповідь

Від: Головного спеціаліста, керівника Громадської приймальної Президента України при Донецькій облдержадміністрації.

Кому: заявнику.

Зміст: Звернення до Секретаріату Президента України за дорученням облдержадміністрації розглянуто Виконавчим комітетом Макіївського міської ради.

Ваша черга ще не підійшла. Упорядковане житло Вам буде надано згідно черги.

Соседние файлы в папке ОДАУ з_о 2012