Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Kred_menedg_2010N.doc
Скачиваний:
1
Добавлен:
10.11.2019
Размер:
871.42 Кб
Скачать

2.6.1.1. Оцінювання звіту про виконання модульних завдань, що виконуються на базі практики (роботи)

Про виконання модульних завдань студент звітує у письмовій формі. Звіт виконується на стандартних аркушах формату А4 на комп’ютері або від руки, прошивається з лівого краю.

На титульному аркуші студент записує назву міністерства, університету, факультету, навчальної дисципліни. Нижче робиться напис: «Звіт про виконання домашніх письмових робіт студента (прізвище, ініціали, шифр академічної групи), назва організації».

Після титульного аркуша розміщується звіт про виконання зав­дання. Студент переписує умови завдань і дає відповіді на них. Обсяг звіту про виконання домашніх письмових завдань має бути в межах 20—25 с.

Граничний термін подання звіту про виконання домашніх зав­дань на кафедру банківської справи — за місяць до сесії. Звіти, що надійдуть на кафедру пізніше встановленого терміну, не розглядаються.

Одержані кафедрою звіти студентів оцінюються викладачем у семиденний термін.

Оцінка виконання кожного з двох домашніх завдань може мати чотири рівні: 0; 6, 8; 10 балів.

10 балів — студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив у своєму звіті. Інформація ілюстрована фактичними даними 3-х позичальників.

8 балів — студент бездоганно виконав завдання і належним чином його оформив у своєму звіті. Інформація ілюстрована фактичними даними 2-х позичальників.

6 балів — завдання в цілому виконане, але мають місце окремі недоліки: частини інформації бракує або вона є суперечливою на різних сторінках звіту, немає необхідних ілюстрацій, пропозиції студента недостатньо обґрунтовані.

0 балів — завдання взагалі не виконано або мають місце суттєві недоліки.

В ході співбесіди з викладачем студент захищає свою домашню письмову роботу . Оцінка захисту кожного з двох практичних завдань може мати чотири рівні: 10, 8, 6 і 0 балів.

Критерії оцінки захисту такі: 10 балів—100 % правильних відповідей; 8 балів- 80% правильних відповідей, 6 балів - 50 % правильних відповідей ; 0 балів - менше 50% правильних відповідей.

Загальна оцінка поточного контролю

Результати поточного контролю знань студентів з дисципліни «Кредитний менеджмент» оцінюється у діапазоні від 0 до 50 балів.

Результати набраних студентом балів протягом поточного кон­тролю знань виставляються викладачем у залікову відомість і враховуються при виставленні загальної оцінки.

2.6.2. Порядок підсумкового контролю знань

Підсумковий контроль знань студентів проводиться у формі іспиту.

Для проведення іспиту з курсу «Кредитний менеджмент» кафедрою банківської справи розробляється комплект екзаменаційних білетів. Зміст білетів охоплює матеріал навчальної дисципліни «Кредитний менеджмент» у рамках її програми. Комплект екзаменаційних білетів затверджується на засіданні кафедри.

Екзаменаційний білет складається з шести завдань для денної і вечірньої форми навчання та 10 завдань для заочної форми навчання і включає:

  • теоретичні питання;

  • задачі (виробничі ситуації).

Кожне з питань екзаменаційного білета оцінюються за шкалою 10; 8; 6; 0 балів. Результати іспиту оцінюються у діапазоні від 0 до 60 балів для студентів денної та вечірньої форми навчання та від 0 до 80 балів для студентів заочної форми навчання.

Під час оцінки відповіді на окреме питання додатково враховуються і впливають на підсумкову суму балів за це питання допущені недоліки та помилки, якими вважаються:

  • неохайне оформлення роботи, як то не загальноприйняті скорочення, незрозумілий почерк, використання олівців замість чітких чорнил (мінус 6 балів);

  • неточності у назвах окремих економічних категорій та понять (мінус 6 балів).

У разі, коли відповіді студента оцінені менше, ніж у 30 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту.

.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]