Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КМ_Metod_3sem_print_A5.doc
Скачиваний:
15
Добавлен:
09.11.2019
Размер:
1.72 Mб
Скачать

3.3 Встановлення ос Wnidows xp на віртуальну машину створену в п. 3.2.

3.3.1 У вікні (Установка Windows XP Professional) натисніть клавішу (ВВЕДЕННЯ), для того щоб розпочати встановлення Windows XP.

3.3.2 У вікні (Ліцензійні угоди Windows XP) натисніть (F8), для того щоб прийняти Ліцензійну догоду.

3.3.3 На наступному кроці виконуємо встановлення Windows на виділений розділ (який являє собою нерозмічену область) – натискаємо клавішу (ВВЕДЕННЯ), відбувається створення нового розділу.

3.3.4 На наступному кроці виконуємо форматування (створеного на попередньому етапі нового розділу) в системі NTFS (вибрати 2-й пункт меню форматування) – натискаємо клавішу (ВВЕДЕННЯ).

Після форматування відбудеться копіювання файлів ОС на створений розділ.

Процес форматування та копіювання буде продовжуватись приблизно 5-7 хв. і після цього комп’ютер перезавантажиться. Для того, щоб відбулося завантаження ОС вже з віртуального жорсткого диску (а не з образу (ru_winxp_pro_with_sp3_vl.iso) установчого диску з ОС Windows XP Professional.), необхідно після повного встановлення ОС та її першого перезавантаження не натискати жодні клавіші і просто дочекатись автоматичного завантаження ОС.

3.3.5 На наступному кроці у вікні (Мови і регіональні стандарти) – натискаємо клавішу (Далі).

3.3.6 На наступному кроці у вікні (Налаштування приналежності програм) що вводиться (Ім'я): student і (Організація): ZNTU і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.7 На наступному кроці у вікні (Ключ продукту) що вводиться ключ: R6F4T-9H4RP-MJJQF-PF3DF-6Q6GJ і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.8 На наступному кроці у вікні (Ім'я комп'ютера і пароль адміністратора) що вводиться (Ім'я комп’ютера): vmcl (№ комп'ютера) і (Пароль адміністратора): admin1234567 і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.9 На наступному кроці у вікні (Налаштування часу і дати) перевіряємо час, дату та часовий пояс і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.10 Далі продовжується автоматичне встановлення системи.

3.3.11 На наступному кроці у вікні (Мережеві параметри) вибираємо пункт (Звичайні параметри) і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.12 На наступному кроці у вікні (Робоча група або Домен) вибираємо 1-й пункт (Ні, цей комп’ютер не приймає участі в мережі або мережа не має доменів.) і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.13 Далі продовжується автоматичне встановлення системи.

3.3.14 На наступному кроці у вікні (Допоможіть захистити свій комп'ютер) вибираємо 2-й пункт (Відкласти цю дію) і натискаємо клавішу (Далі).

3.3.15 На наступному кроці у вікні (Перевірка підключення до Інтернету) натискаємо клавішу (Пропустити).

3.3.16 У кінці процесу встановлення ОС відбудеться її перше завантаження і необхідно буде виконати вхід, використовуючи обліковий запис (Адміністратор), з паролем, створеним в п. 3.3.8. Далі виконуємо завершення роботи ОС і створюємо знімок (Snapshot) вже встановленої системи (Windows XP Professional_ RP7xx) чи (Windows XP Professional_ RP8xx).

Для цього вибрати вкладку з віртуальною машиною (Windows XP Professional_ RP7xx) або (Windows XP Professional_ RP8xx), далі в головному меню програми VMware відкрити розділ VM ( Shapshop ( Take Snapshot. і ввести ім'я знімка системи (XP PRO clean RP7xx) або (XP PRO clean RP8xx) --- натиснути ОК. Дочекатися процесу створення знімка системи.

3.3.17 Запустити віртуальну машину, з тільки що встановленою ОС (Windows XP Professional_ RP7xx ) чи (Windows XP Professional_ RP8xx ), для цього натиснути (Start this virtual maсhine).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]