Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Metodichka_Marunich.doc
Скачиваний:
41
Добавлен:
04.09.2019
Размер:
339.97 Кб
Скачать

21.3. Короткий опис технологічного процесу

Автомобіль після виконання щоденного обслуговування за плановим графіком направляється на пост поглибленою діагностування. Його

установлюють на стенд діагностування тягово-економічних якостей і приєднують датчик

необхідних приладів . Далі оператор-діагност виконує :

1. Підготовчо-заключні операції – перевіряє стан двигуна на стук і шум , перевіряє герметичність системи випускних газів, і стан і натяг приводних пасів їх регулювання, дію повітряних і дросельних заслінок, гальмову систему ( підтікання рідини і витікання повітря ), їх усунення, тиск повітря в шинах, їх підкачування.

2. Контрольно-діагностичні операції: перевіряє стан і роботу компресора, бензонасосу, роботу насоса гідро – підсилювача руля, визначає кількість СО у відпрацьованих газах, люфт і биття карданної передачі, люфт в шворнях , стан статора, працездатність генератора, роботу системи запалювання, початковий кут випередження запалювання, контрольно-вимірювальних приладів, роботу фар, визначити втрати потужності в трансмісії визначити потужність на колесах і витрати палива.

3. Регулювання операції: відрегулювати мінімальну частоту обертання колінчастого валу, двигуна відрегулювати кут замкнутого стану контактів, і усунути несправність в роботі системі запалювання, відрегулювати початковий кут випередження запалювання, відрегулювати кут випередження запалювання, відрегулювати кут випередження запалювання для підвищення потужності двигуна.

Після виконання діагностики Д -2 автомобіль направляється в зону зберігання .

21.4. Схема технологічного пронесу д-2

38

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]