Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник-звіт_Прогрес.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
351.23 Кб
Скачать

5.4 Технічна документація служби втк.

До технічної документації служби ВТК відносяться:

1. Акт про брак (форма 6334) - складається контрольним майстром при виявленні браку. Дається характеристика браку, встановлюється винуватець.

2. Карта поопераційного контролю посудини (форма 63351 - містить відомості про проходження посудиною виготовлення і комплексного контролю основного металу зварювання, технологічного процесу випробувань.

3. Заявка на проведення випробувань (форма 6304) - оформляється майстром ВТК для проведення лабораторних видів контролю (неруйнівний контроль зварювальних з'єднань, дослідження матеріалу та ін.).

4. Сертифікат про якість литва - складається майстром дільниці ливарного цеху про якість та хімічний склад виливки.

5. КИСУ (карта випробувань стропових пристроїв) - заповнюється майстром ВТК після випробувань стропових пристроїв апаратів.

6. Особиста карта виконавця - заповнюється двічі на місяць контролером ВТК після перебірки якості продукції виготовленої робітником дільниці, який працює на самоконтролі.

6.1.Вступ.

Завдання керівників та організаторів машинобудівного виробництва полягає в тому, щоб

мережа середніх та малих підприємств, що спеціалізується на виробництві деталей, вузлів, модулів сучасної техніки. Така практика виправдала себе в машинобудуванні розвинених країн Заходу. Ця мережа - необхідна “інфраструктура” сучасного машинобудування. Разом з спеціалізованим виробництвом заготівок, інструментів, оснастки вона повинна складати ядро комплексу галузей загально машинобудівного використання.

Підвищення виробництва праці досягається розподілом праці та спеціалізацією виробництва, насамперед, на базі функціонального підходу до проектування та виробництва техніки.

Важливою рисою моделі машинобудування в сучасних умовах повинно бути поєднання високо спеціалізованого виробництва функціональних вузлів та деталей техніки з сумлінними, культурним та кваліфікованим рівнем розробки технічних пристроїв.

Основні завдання, що стоять на даному етапі переходу економіки нашої країни до ринкових відносин, є: недопущення спаду об’єму випуску товарної продукції; підвищення частки товарів народного використання в об’ємі випуску товарної продукції; перехід на нові методи ведення господарства, в тому числі приватизація трудовими колективами малих та середніх підприємств; підвищення продуктивності праці за рахунок зміни відношення людей до праці, використання нового обладнання та нових технологій, що розвиваються по кооперації з розвиненими країнами; переорієнтація економіки на нові ринки збуту і як наслідок освоєння випуску нової продукції, яка відповідає світовим стандартам; перехід на міжнародну систему ISO загального машинобудування.

Вітчизняне машинобудування недостатньо забезпечене високоякісним інструментом, оснасткою, прогресивними швидкодіючими пристроями. В подальшому необхідно забезпечити значно випереджаючі темпи розвитку на Україні спеціалізованого виробництва інструментів та технологічної оснастки.

Головне завдання сучасного періоду - в тому, щоб не допустити розпад економіки, розпаду заводів, розриву зв’язків між підприємствами, подолати спад виробництва.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]