Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Щоденник-звіт_Прогрес.doc
Скачиваний:
16
Добавлен:
28.08.2019
Размер:
351.23 Кб
Скачать

4.2.Звітно-облікова документація тех. Бюро цеху.

До документації тех. бюро цеху відносять:

  • Технологічні процеси обробки деталей.

  • Акт перевірки дотримання технологічного процесу (форма 6660) - містить відомості про відповідність виконання операцій розробленому затвердженому технологічному процесу, складається комісією з представників відділу розробника тех. процесу майстра ВТК і майстра дільниці або цехового технолога. При виявлені невідповідностей робляться пропозиції щодо заходів їх усунення.

  • Акт про впровадження технологічного процесу - складається після виготовлення і прийому деталей (складальних одиниць, виробу) у відповідності до розробленого технологічного процесу відпрацювання технологічного процесу впровадження, передбачених процесом, методів і засобів виробництва.

  • Протокол аналізу технологічності конструкції - складається в процесі проектування технологічного процесу, де розглядаються конструкторські помилки та недоліки конструкції, методи її вдосконалення. Повідомлення складається для повідомлення різних структур та підрозділів про зміни, які вносяться в технічну документацію.

Технічне завдання - складається з метою повідомлення конкретного підрозділу, про заходи, які необхідно провести для впровадження в технологічному процесі.

4.3 Порядок внесення змін в технічну документацію.

Під зміною технологічного документу розуміють будь-яку дію по виправленню, анулюванню, додаванню чи заміні даних без змін позначення документу.

Зміни оформлюють окремим повідомленням на технологічні документи, розроблені на виріб в цілому. Технологічні служби випускають повідомлення на основі введення нових і анулювання діючих тех. процесів, проведення

експериментальних, робіт, при знайденні помилки, на основі службових записок, розпоряджень, наказів. Технологічні служби випускають повідомлення з Додатком №1 на основі:

  • виправлень маршрутів руху деталей;

  • змін профілю і розмірів заготовок;

  • змін норм витрат матеріалу;

  • змін позначення і прикмети використання матеріалу;

  • випуску рацпропозицій по спеціалізації тех. Служб.

Дозволяється у копії документів, які знаходяться у виробництві вносити зміни на основі попереднього повідомлення. При знаходженні помилки допускається негайно вносити в копії, які знаходяться у виробництві, необхідні виправлення за підписом відповідальних осіб. Журнал внесення змін до технологічного процесу (форма 6655) з відкорегованими тех. процесами характеризуючий зміни технологічних операцій і трудових нормативів, відомостей про цех, обладнання та інше, заповнюються технологами ТБ СКТВ на основі змін, внесених до оригіналів технологічних процесів. Дозволяється не випускати повідомлення про зміни, викликані службовими записками цехів, і, які стосуються лише одного цеху (зміна шифру обладнання, номеру операції). У цьому випадку оформлюється лише запис до журналу внесення змін (форма 6655).

5. Робота в якості дублера контрольного майстра та контролера відділу (втк).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]