Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Posibnic.rtf
Скачиваний:
11
Добавлен:
19.08.2019
Размер:
2.73 Mб
Скачать

4.3. Входимість об’єкта обліку

Звіт про входимість об’єкта обліку показує, при виробництві яких виробів, напівфабрикатів або деталей використовується даний об’єкт обліку.

Звіт формується на основі таблиці матеріальних норм при активізації пункта меню Нормативы/Запросы/Входимость объекта уче­та, а також при натискуванні екранної кнопки Функции в інтерфейсі Редактирование материальных норм при виборі пункту меню Состав объекта учета (див. розд. 3.2.4).

4.4. Поопераційний маршрут виготовлення виробу

Звіт показує послідовність технологічних операцій у процесі виготовлення виробу. Операції розташовуються у порядку їх виконання по кожному цеху. Звіт базується на змісті таблиці опису технологічних процесів. Колонки звіту відповідають полям інтерфейсу Элемент техпроцесса. Остання колонка Оплата за единицу розраховується шляхом ділення значення колонки Итого оплаты на значення колонки Единица нормирования.

Звіт видається при виборі пункту меню Нормативы/Запросы/ Пооперационный маршрут, а також за допомогою екранної кнопки Функции в інтерфейсі Пооперационный маршрут при виборі пункту меню Пооперационный маршрут (див. розд. 3.2.3).

4.5. Список цін об’єктів обліку

Звіт наводить список цін об’єктів обліку, що містяться у каталозі цін. Перед формуванням звіту задаються перелік об’єктів і перелік цін, що будуть видаватись у звіті.

Якщо у перелік цін, що видаватимуться у звіті, входить планово-звітна ціна, то система додатково запитує діапазон дат змінення цієї ціни. У звіт увійде останнє у вибраному діапазоні дат змінення цієї ціни по кожному об’єкту.

Якщо у перелік цін включена середня відпускна ціна, то система запитує місяць, за який слід брати цю ціну.

Звіт формується при виборі пункту меню Нормативы/Цены/ Отчет о ценах.

4.6. Потреби у матеріалах на замовлення

Звіт про потребу матеріалів на замовлення містить відомості про кількість матеріалів, необхідних для виконання даного замовлення, про наявність запасів і дефіцит кожного матеріалу.

Розрахунок необхідної кількості матеріалів здійснюється на базі норм витрат матеріалів на виріб.

Звіт формується при виборі пункту меню Планирование/Произ­водственные заказы/Материальные потребности на заказ. Перед формуванням звіту слід указати замовлення та вибрати розрахунковий місяць або весь період виконання замовлення.

4.7. Потреби у трудовитратах на замовлення

Звіт про трудовитрати на замовлення містить інформацію про трудовитрати кожного цеху в розрізі видів робіт і технологічних операцій. Оцінка трудовитрат здійснюється у годинах і у витратах на зарплату окремо по кожному цеху, технологічній операції або виду робіт, а також у сумарних витратах для кожного цеху і на замовлення в цілому.

Звіт формується при виборі пункту меню Планирование/Произ­водственные заказы/Трудовые потребности на заказ. Після виклику пункту меню слід на запит системи вибрати замовлення, розрахунковий місяць або весь період виконання замовлення, а також параметр формування звіту: По видам работ або По технологическим операциям.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]