Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
крок 1_ЗЛП_2009.DOC
Скачиваний:
225
Добавлен:
01.05.2019
Размер:
10.29 Mб
Скачать

Процедура проведення ліцензійних іспитів

  • На іспиті можуть бути присутні лише студенти, які отримали ідентифікаційний код в Центрі тестування.

  • Студенти входять до аудиторії в присутності представника Центру тестування у порядку, що відповідає алфавітному порядку їх прізвищ відповідно до списків, і отримують персональний бланк відповідей. Власні речі в екзаменаційну аудиторію не вносяться. Студенти ідентифікуються на підставі залікової книжки чи паспорту. Студенти займають місця в аудиторії через одне посадочне місце, послідовно заповнюючи ряди, крім першого. Після інструктажу кожний студент отримує пронумерований екзаменаційний буклет.

  • Для персоніфікації екзаменаційного буклету студент має вписати в обкладинку буклета свій ідентифікаційний код та прізвище, а номер буклета записати в свій бланк відповідей. Екзаменаційні буклети під час іспиту з аудиторії не виносяться.

  • Під час ліцензійного іспиту студент не може покидати аудиторію без дозволу. Для виняткових випадків передбачина наявність додаткових місць у першому ряду аудиторії, на які будуть пересаджуватися студенти, яким дозволялося виходити із аудиторії під час екзамену. Студенти, які вийшли з аудиторії без дозволу представника Центру тестування, до аудиторії повторно не впускаються.

  • Наявність допоміжних матеріалів є підставою для припинення іспиту для студентів, у яких їх виявлено.

  • Після закінчення роботи студент має вкласти бланк відповідей у свій екзаменаційний буклет, здати їх екзаменатору та покинути аудиторію.

Рекомендації щодо складання іспиту.

  • Уважно читайте завдання і умови задач. Переконайтеся, що Ви точно зрозуміли, про що Вас запитують. Пам’ятайте, що окремі тестові завдання можуть вимагати вибрати НАЙМЕНШ ЙМОВІРНУ відповідь.

  • Спробуйте самостійно дати відповідь на запитання, а потім знайти її серед запропонованих варіантів відповідей.

  • В інших випадках уважно прочитайте кожний варіант відповіді та відкиньте ті з них, які, на Ваш погляд, є неправильними

  • Уважно стежте, щоб позначка відповіді, яку Ви відмічаєте у бланку, відповідала номеру тестового завдання, на яке Ви відповідаєте.

  • Контролюйте свій час. Не витрачайте занадто багато часу на окремі тестові завдання. На виконання одного тестового завдання відводиться, у середньому, 1 хвилина.

Іспит проводиться у письмовій формі. Звітним документом є бланк відповідей.

Бланк відповідей складається з двох частин:

  • Ліва частина – паспортна, і містить інформацію про іспит та особисті дані студента.

  • Права частина є безпосередньо бланком відповідей на тестові завдання. Буква правильної відповіді вноситься до бланку шляхом повного замалювання овалу з відповідною літерою біля номера, який відповідає номеру тестового завдання в буклеті. Робіть густу темну відмітку так, щоб не можна було прочитати літери всередині овалу, який замальовано. Поправки у бланк відповідей вносяться шляхом стирання попередніх відміток так, щоб з’явилась літера. Залишки відміток можуть призвести до того, що такі відповіді будуть вважатися неправильними.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]