Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КП Б і Е А і Т.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
648.19 Кб
Скачать

2.1 Режим роботи атп.

2.2 Розрахунок річної виробничої програми АТП.

2.2.1 Коректування норм пробігу до КР і періодичності ТО по умовам

експлуатації.

Найменування розділів повинно бути стислим, відповідати змісту і записуватись у вигляді заголовку великими літерами.

Оформлення пояснювальної записки

Пояснювальна записка оформлюється відповідно до ДСТ 2.106—68* «Текстові документи» на аркушах формату А4. Обсяг пояснювальної записки для курсового проекту 30 – 45 аркушів.

Записка повинна мати стандартну фабричну справу – папку. На її титульній частині повинна бути наклеєна етикетка розміром 100 х 75 мм з вказівкою прізвища і ініціалів студента, номера учбової групи, назви документа і року виконання проекту.

На лівому боці обкладинки відкритої пояснювальної записки наклеюють аркуш – специфікацію " Опис папки ". На початку записки розміщують на бланку – специфікації " Відомість проекту ". На цих аркушах вказують документи, які входять до складу пояснювальної записки і проекту взагалі. Ці аркуші оформляють відповідно до ГОСТ 2.108-68.

Далі по черзі йдуть:

- " Завдання та проектування " (спеціальний бланк, завірений керівником проекту)

- титульний лист пояснювальної записки

- зміст проекту з вказівкою номерів розділів і підрозділів і нумерація сторінок на яких вони розміщені в послідовності, як вказано у звіті.

В основному написі першого листа (рис. 1) вказується позначення документа (графа 2) — ЧРМТ КП 16 18 000 ПЗ i найменування (графа 1). На наступних аркушах записки в основному написі (рис. 14) вказується позначення документа (графа 1).

Рисунок 1. Основний напис пояснювальної записки (перший лист «Зміст»)

Рисунок 2. Основний напис пояснювальної записки ( наступні листи)

В кінці записки вміщують список використаної літератури і додатки специфікації до креслень, схеми, малюнки, що не ввійшли в основний текст записки, графіки та ін. Додатки нумеруються і розташовуються в тому порядку, в якому на них дається посилання в тексті записки.

Нумерацію сторінок пояснювальної записки начинають з титульного аркуша.

У списку використаної літератури необхідно вказати по алфавітному порядку автора (авторів), повну назву джерела, видавництво та рік видання.

Пояснювальна записка виконується на аркушах формату А4. Перший за титульним аркуш записки повинен мати штамп розмірами 185х45 мм, інші – 185х15 мм. Всі штампи заповнюються відповідно до ЄСТД, ГОСТ 2.105-79; ГОСТ 2.106-68.

Специфікації заповнюють відповідно ГОСТ 2.106-68.

Графічна частина проекту

Графічна частина проекту виконується на креслярському папері формату А1 у повній відповідності до ЄСКД. Об’єм графічної частини встановлюється керівником проекту в залежності від складності розроблюваних креслень не менше 2-х аркушів формату А1. На одному аркуші можуть бути розміщені кілька креслень з відповідними кутовими штампами.

Під час виготовлення графічної частини використовують олівець, туш, чорнила або комп'ютерну графіку.

ВСТУП

Вступ виконують на 1-2 аркушах пояснювальної записки. В ньому відображають задачі автомобільного транспорту , що відносяться до теми проектування, досягнення науки і техніки в галузі технічної експлуатації і значення теми для поліпшення технічного обслуговування і поточного ремонту автомобілів в АТП.