Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
КП Б і Е А і Т.doc
Скачиваний:
11
Добавлен:
27.04.2019
Размер:
648.19 Кб
Скачать

Додаток с Значення цільності розташування технологічного обладнання.

Назва виробничих дільниць, приміщень

Коефіцієнт щільності

розташування обладнання

1

2

Зони ПО і ПРА

Слюсарно-механічна, мідницько-радіаторна, акумуляторна, електротехнічна, ремонту приладів систем живлення, таксометрова, радіоремонтна, оббивальна, вулканізаційна, арматурна, фарбоприготувальне, зарядних приладів для електротранспорту, кислотне, компресорне.

Агрегатна, шиномонтажна, ремонту обладнання та інструментів (дільниця ВГМ).

Зварювальна, жерстяницька, ковальсько-ресорна, деревообробна.

4.0-5.0

3.5-4.0

4.0-4.5

4.5-5.0

Примітки: 1. Площа виробничих приміщень дільничних робіт, де розташовані робочі пости (зварювально-жерстяницька, деревообробна дільниці), визначається підсумуванням добутку площі, зайнятої обладнанням, на коефіцієнт щільності розташування обладнання з площею, зайнятої постами, яка визначається в відповідності з вимогами цього розділу.

2. Майданчики складування агрегатів, вузлів, деталей і матеріалів, які розміщуються в виробничих приміщеннях, в площу, яка зайнята обладнанням, не включається, а підраховується з розрахунковою площею приміщення.

3. Площа малярної дільниці визначається в залежності від кількості і габаритів фарбувально-сушильного (камер, грат), постів підготовки, нормативних відстаней між обладнанням, рухомим складом та елементами будівельних конструкцій будівлі.

2