Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ОПЗ т.7з.1 Л.doc
Скачиваний:
13
Добавлен:
16.11.2018
Размер:
166.4 Кб
Скачать

3. Порядок видачі продуктів і його документальне оформлення

Облік продовольства, техніки і майна особового складу в діловодстві, на складі, їдальні (їдалень), хлібопекарні, підрозділах і військовому ешелоні ведеться відповідно до вимог Положення по обліку озброєння, техніки, майна та інших матеріальних засобів (частина 1 – облік у підрозділах, військових частинах і з’єднаннях) – наказ МО 1979 №260.

Кількість предметів, які підлягають відпуску, і виданих продуктів у первинних документах вказується з точністю: картоплі й овочів – до кілограма; сіль, томат паста, чай та спеції – до грама; інших продуктів – до одної десятої кілограма.

Видача продовольства зі складу військової частини в їдальню.

В діловодстві служби на підставі даних книги обліку осіб, що харчуються (форма 42), і даних згідно розкладки продуктів (форма 66) виписується накладна (форма 2) у 2 –х примірниках окремо на сніданок, обід і вечерю, де вказується кількість продовольства на весь особовий склад, що харчується в їдальні, по відповідній нормі (у випадку використання декількох норм – виписується відповідна кількість накладних (форма 2) у 2 –х примірниках).

Накладна (накладні) реєструється у книзі реєстрації облікових документів (форма 25), підписується начальником і діловодом служби і видається під розпис у книзі (форма 25) черговому їдальні, який разом з інструктором – кухарем (старшим кухарем) і розрахунком добового наряду їдальні прибувають на склад для одержання продуктів.

Після видачі продуктів накладна підписується начальником складу і інструктором –кухарем в присутності чергового їдальні.

1-й примірник накладної залишається на складі, 2 – ий примірник – у чергового їдальні для контролю за використанням продовольства.

Продукти, що надійшли в їдальню для приготування їжі, а також хліб та цукор, що видаються особовому складу, у книгу обліку наявності і руху матеріальних засобів (форма 26) їдалень не записуються.

Облік продуктів, що закладаються у казани, і фактичний вихід готових блюд, м’ясних і рибних порцій та їхньої якості в їдальні ведеться в книзі контролю за якістю приготування їжі (форма 53).

Наприкінці робочого дня начальник складу на підставі першого примірника накладної (накладних) (форма 2) списує видане продовольство з книги обліку форми 26, яка ведеться на складі, і передає в діловодство служби під розпис писаря (діловода) у книзі реєстрації форма 25, який на підставі цієї накладної списує продовольство з книг основного обліку продовольства, що ведеться в службі у книзі обліку форма 26.

Видача продовольства зі складу військової частини підрозділу, що розташовується окремо, і окремим військовослужбовцям проводиться по накладній (форма 2).

Військовослужбовцям, що одержують продовольчі пайки продуктами на руки, їх відпуск проводиться по накладним (форма 2) чи по роздавальній відомості (форма 8) у випадку масової одноразової видачі.

М’ясо, масло тваринне, риба і хліб можуть видаватися по талонах роздавального листа (форма 19), що видаються в службі військової частини під розписку в книзі реєстрації (форма 25).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]