Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
вступ до фаху.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
8.54 Mб
Скачать

2.6 Характеристика системи обслуговування ресторану «Міміно»

Обслуговування в ресторані на вищому рівні. Хостес зустрічає гостя та закріплює офіціанта за певним столиком. Через 2-3 хвилини офіціант готовий прийняти замовлення, розповівши про всі подробиці щодо меню.

Весь персонал проходить практику-тренінг зі здачею меню та знань барних напоїв. Якщо клієнт бажає скуштувати національне грузинське вино, щоб відчути повним букет смаку, до його уваги сомел’є, який знає абсолютно всі страви та які види вина до чого краще підходять.

Симбіоз швидкого та уважного обслуговування і бездоганного смаку страв одразу ж справляє гарне враження. Безперечно, декор будівлі надихає на теплу, довгу та дружню бесіду.

Кімната відпочинку створена з усіма традиційними деталями, візерунками, щоб клієнт забув про напружені будні та відпочив.

Багатьом клієнтам на знак уваги як маленький комплімент дарують фільм

Г. Данелія «Міміно» з логотипом ресторану та контактними даними.

Привітний та уважний персонал працює не просто для себе, а тільки для клієнта. Затишні столики відділені один від одного для більш камерного відпочинку. Багато грамот та дипломів можна побачити на стінах ресторану, що вказує на те, що заклад вищого класу.

Незважаючи на те, що тематикою вибраний фільм 80-х років, в ресторані буде цікаво знаходитися людям будь-якого віку.

Декілька великих фігур з фільму, ілюстрації та фотокартки спонукають на щирий та веселий вечір в компанії кумедних героїв.

2.7 Загальна характеристика ресторану «tequila house»

Тип підприємства

ресторан

Адреса підприємства

Вул. Спаська, 82

Форма власності

приватна

Рік початку діяльності

11 грудня 1999

Кількість залів

3

Кількість місць у залах

1-й зал для не курців 30

2 –й зал для курців 25

VIP – зал 15

Середня кількість споживачів за день

60

Контингент споживачів

Політики, бізнесмени, студенти

Середня вартість замовлення

300

Середній товарообіг за день

34000

Режим роботи

12.00 – 24.00

Виробничі цехи

Десертний, холодний, гарячий

Спеціалізація кухні

мексиканська

Заклад класу вище середнього з прекрасним дизайном; національні символи, такі як: сомбреро, кактуси, перці чілі. Просторні зали з фоновою музикою, а вечорами – живою мексиканською, привітно створюють атмосферу запальної Мексики. Досить часто проходять різні акції та тематичні зустрічі на яких присутні не тільки прості клієнти, а й зірки шоубізнесу. Швидке обслуговування та великий вибір національних страв. Директор ресторану,Черних Ольга Юріївна, розповіла, що хоч заклад високого рівня, та все одно контингент дуже різний. Мексиканького ресторану більше в Києві немає і всі хочуть скуштувати щось екзотичне та запальне. Тому можна в залах побачити як студентів, так і вже впевнених бізнесменів. Вечірки та вечори для дівчат – візитівка ресторану. В ці дні діє багато вигідних пропозицій та знижок. Для жвавої бесіди з емоційними друзями краще місця не знайти, після відвідування ресторану у вас залишиться море яскравих спогадів, а головне – бажання повернутися і випити ще «Маргарити».

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]