Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
вступ до фаху.doc
Скачиваний:
4
Добавлен:
03.11.2018
Размер:
8.54 Mб
Скачать

2.4 Загальна характеристика ресторану «Міміно»

Тип підприємства

ресторан

Адреса підприємства

Вул. Спаська,10а

Форма власності

Дочірнє підприємство «Міміно»

Рік початку діяльності

11 грудня 1999

Кількість залів

Верхній, нижній

Кількість місць у залах

Банкети:

Нижній зал – 40-45

Верхній зал – 100

Фуршети:

Нижній зал – 70-75

Верхній зал – 150-160

Середня кількість споживачів за день

75-80

Контингент споживачів

Люди віком від 35 до 65

Середня вартість замовлення

250- 300

Середній товарообіг за день

24000

Режим роботи

12.00 – 23.00

Виробничі цехи

Холодний,гарячий, десертний

Спеціалізація кухні

грузинська

Ресторан «Міміно» відкрився 11 грудня 1999 року. Дизайн ресторану створений на основі кінострічки Г.Данелія. Дівчата-офіціантки усі в формі стюардес. З 1 травня по 31 жовтня працює літній майданчик на 40 місць.

Ресторан відкритий з 12.00 до 23.00. Вікова категорія клієнтів – від 35 до 65 років. В закладі грає фонова музика, а у вечірні години – жива грузинська зі співами національного колориту. Зал караоке відсутній. У неділю всі бажаючі мають змогу відпочити з дітьми, переглядаючи мультфільми. Для меленьких відвідувачів створене спеціальне дитяче меню. Зали оснащені великими плазмовими екранами та зачаровуючими гобеленами і мазаїками.

2.5 Характеристика системи виробництва ресторану «Міміно»

У ресторані є 3 цехи: холодний, гарячий та десертний. Головний шеф-кухар Нараїдзе Мамура Шотаєвич, який є майстром грузинської кухні, дарує відвідувачам смак справжніх національних страв.

Найулюбленіша страва у клієнтів – це хачапурі. Найдорожча – реберця новозеландського ягня. Великий вибір шашликів та страв з м’яса. Для довершення смаку вам завжди запропонують вина з винного погребу. Для меленьких відвідувачів створене спеціальне дитяче меню. Послуга «бізнес ланч» відсутня. Кухня знаходиться внизу, але для працівників виділено окремо чорний вхід, щоб не заважати відвідувачам.

Середня ціна десертів становить приблизно 55 гривень, соусів – 27 гривень, гарнірів – 35 гривень та шашликів – 130 гривень.

Грузинські спеції та соуси назавжди залишають чудове враження та бажання прийти ще не один раз.

По завершенні обіду ви маєте можливість замовити фірмовий національний десерт: чурчхела (грецькі горіхи в меду та виноградному соку) з запашною кавою та самотхе (чорнослив з начинкою з горіхів, меду та лимонного соку).

Неможливо відмовитися й від «Горхового торту». Перегляд старих, знайомих усім з дитинства фільмів, доповнює вже і так незрівнянну атмосферу щастя та дійсно гостинного грузинського духу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]