Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1.doc Тополь.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
05.03.2016
Размер:
1 Mб
Скачать

3.4 Резюме

Регіональні таблиці витрати — випуск складають рахунки потоків сум грошей через регіон, показуючи деталі щодо поводження споживача, технології виробництва, доходів і соціальних трансферів. Квадрант трансферів таблиці може бути злегка змінений, щоб показати деталі в більш традиційному підході й рахунках виробництва.

Соціальні рахунки корисні по двом причинам. Перша знаходиться на порівняннях економік; невеликий контраст міста й національної економіки говорить, що місто сильніше в торгівлі й урядових виплатах і злегка нижче національної моделі у виробництві й послугах. Друга причина знаходиться на можливостях порівняння економік через якийсь час. Але щоб показувати виконання через якийсь час, соціальні рахунки й таблиці “витрати-випуск” повинні бути побудовані на регулярній підставі міськими статистичними агентствами.

3.5 Контрольні питання

1. Для чого повинні бути побудовані міські економічні рахунки?

2. Визначити валовий регіональний продукт.

3. Побудувати соціальну матрицю обліку, що подібна Таблиці 3.2, для стандартної моделі економічної бази Розділу 2.

4. Представити персональний доход і валовий регіональний продукт як виміри економічного стану міста.

3.6. Виміри регіонального добробуту

3.6.1 Проблема з оцінками впр

Рахунки Валового продукту міста або регіону були встановлені для безлічі міст і регіонів, при використанні розмаїття методів..

Оцінки Валового продукту регіону були зібрані з усіх джерел, доступних міському відділу статистики. Одна гарна річ щодо цього центрального джерела — що рахунки по 50 штатів, сполучені з рахунками по нації у цілому.

Наступне твердження показує формальне розходження між “Валовим Регіональним Продуктом” (ВРП) і “Валовим Продуктом Регіону” (ВПР), як розходження між ВНП і ВВП. Це рівняння показує розвиток ВРП і те, як ВПР відрегульований на чисті платіжні фактори (включаючи прибуток).

ВАЛОВИЙ ПРОДУКТ РЕГІОНУ

ВІДНЯТИ ПРОЦЕНТИ Й ДИВІДЕНДИ НЕРЕЗИДЕНТІВ

ПЛЮС ПРОЦЕНТИ І ДИВІДЕНДИ, ЩО НАДХОДЯТЬ ВІД НАВКОЛИШНЬОГО СВІТУ

ВІДНЯТИ ЗАРОБІТНА ПЛАТА, ЩО ЗАРОБЛЕНА НЕ ЖИТЕЛЯМИ РЕГІОНУ

ПЛЮС ЗАРОБІТНА ПЛАТА, ЗАРОБЛЕНА ЖИТЕЛЯМИ

ДОРІВНЮЄ ВАЛОВОМУ РЕГІОНАЛЬНОМУ ПРОДУКТУ

ВАЛОВИЙ РЕГІОНАЛЬНИЙ ПРОДУКТ — повна вартість товарів і послуг, зроблених засобами виробництва, що належать резидентам області; ВАЛОВИЙ ПРОДУКТ РЕГІОНУ — повна вартість виробництва в регіоні.

На відміну від України, у Сполучених Штатах ВНП більший чим ВВП — вони мають більше за кордоном, чим інші заробляють у них.

Тому що люди завжди плутають довгі назви, ми тільки йдемо вперед і плутаємо речі для початку і перейменовуємо валовий продукт регіону як валовий регіональний продукт.

ВПР = ВРП

3.7.2 Використання персональних оцінок доходу

Проблеми, що пов'язані з оцінкою потоків доходу від капіталу від одного регіону до іншого, серйозні. Ми не можемо організовувати точну статистику по власності великих багато-регіональних і багатонаціональних корпорацій і, таким чином, аналізувати потоки дивідендів і відсотків через регіональні границі.

У результаті цієї перешкоди, ми, звичайно, розглядаємо персональний доход як кращу міру індивідуального добробуту. Значні дані, щодо поїздок із трудовою метою через границі регіону дозволяють оцінити вклад резидентів і нерезидентів, що вирішує частину ВРП/ВПР проблеми.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]