Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Мельников МРХК (навч.пос).docx
Скачиваний:
32
Добавлен:
09.02.2016
Размер:
10.89 Mб
Скачать

8.1.1 Режим standbay.

Натиснення кнопки 0/1 протягом 3 секунд має на увазі перемикання режимів регулятора між робочим станом виходів і режимом очікування (тільки з параметром SB=YES). Про режим очікування свідчить повідомлення OFF на дисплеї.

8.1.2.Звичайний режим.

Під час звичайного функціонування на дисплеї з'являється повідомлення про температуру, зміряну датчиком Т1, обробленої мікропроцесором і виданої на дисплей відповідним чином. За допомогою параметра SCL можна вибрати візуалізацію °С у автоматичному режимі (SCL=1°C), в °С з фіксованим дозволом (SCL=2°C), або в градусах Фаренгейта (SCL=°F). Зміряна температура може коректуватися за допомогою параметра offset, коли параметру OS1 привласнюється значення, відмінне від 0. Крім того, перед висновком на дисплей температура Т1 обробляється в певному алгоритмі, який має на увазі імітацію теплової маси прямо пропорціонально значенню SIM. Результатом такої операції є зменшення коливання значення, що виводиться на дисплей.

8.1.3. Меню інформації.

Натиснувши і відразу ж відпустивши кнопку set, ви активуєте меню вибору інформації. Звідси можна вивести на дисплей наступні параметри: поточні температури Т1, Т2 і Т3; максимальну (THI) і мінімальну (TLO) зафіксовані температури; час роботи конденсатора з моменту останнього чищення (CND) і стан клавіатури (LOC). Вибір інформації, яку ви хочете вивести на дисплей, можна натисненнями кнопки set, що послідовно повторюються, або швидко за допомогою кнопок  і > прокручувати меню. Вихід з меню здійснюється натисненням кнопки 0/1 або автоматично, якщо протягом 6 секунд не були натиснуті ніякі кнопки на клавіатурі.

З робочого режиму INFO можна також переустановити записи THI і TLO і лічильника годинника CND. Для цього під час виведення значення на дисплей потрібно одночасно натиснути кнопки set і 0/1.

8.1.4. Блокування клавіатури.

Функція блокування клавіатури дозволяє уникнути небажаного і потенційно небезпечної зміни установок, коли контроллер встановлений в легко доступному місці. У режимі INFO і за допомогою кнопок  і >устанавливаеться значення ТА чи ні параметра LOC. Якщо LOC=ДА, то всі кнопки клавіатури блокуються. Для зняття блокування досить запрограмувати LOC=HET.

8.1..5. Режим відтавання.

Якщо ви встановите значення більше 0 для параметра DDY, під час відтаювання замість значення температури на дисплеї з'явиться повідомлення DEF. В цьому випадку після закінчення відтаювання протягом часу, заданого в параметрі DDY, на дисплеї з'явиться повідомлення REC, яке свідчить про відновлення звичайного термостатичного циклу.

8.1.6.Аварійна сигналізація.

Про аномалію у функціонуванні інформує символ, що з'являється на дисплеї, відповідний означеній причині HI/LO повідомляє про високу або низьку температуру в об'ємі, DO про відкриті двері, HP про високий тиск або НС високу температуру в конденсаторі, CL про необхідність чищення конденсатора, Е1/Е2/ЕЗ про несправність датчика Т1/Т2/ТЗ.

8.1.7. Настройка.

Доступ в меню параметрів здійснюється послідовним натисненням і утриманням кнопок +set+> натиснутими протягом 5 секунд. Існуючі параметри описані в таблиці 2, приведеної далі.

8.2. Конфігурація

Настройка контроллера на контрольовану систему проводиться за допомогою параметрів програмування в режимі установки SETUР. Прилад поставляється з набором загальних настройок параметрів, які повинні бути перевірені перед початком використання приладу. У режимі SETUP перехід від одного параметра до наступного здійснюється за допомогою кнопки >. Рух у зворотному напрямі за допомогою кнопки . Для візуалізації конкретного значення натисніть кнопку set. Для модифікації вибраного параметра необхідно одночасно натиснути кнопки set +  (або >). Вихід з режиму настройки проводиться натисненням кнопки 0/1 або автоматично, якщо протягом 30 секунд жодна з кнопок клавіатури не була натиснута.

Настройки SP (IISP) можна вивести на дисплей і запрограмувати навіть під час нормального режиму роботи приладу за допомогою кнопок set + (або >). Значення параметрів завжди залишатимуться в межах параметрів SPL і SPH (IISL і IISH).