Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Microsoft Word.doc
Скачиваний:
204
Добавлен:
06.02.2016
Размер:
12.83 Mб
Скачать

Тема 16. Інформаційний консалтинг

Тест 86. Обрати правильне твердження:

          1. Інформаційний консалтинг - вид консультаційної діяльності, здійсню­ваної на основі аналізу документальних і недокументальних каналів інформації з метою надання незалежних і об'єктивних порад організа­ціям та окремим підприємцям з метою сприяння їм у визначенні, по­шуку оптимальних рішень та розв' язанні управлінських проблем.

          2. Інформаційний консалтинг - вид консультаційної діяльності пов'язаний з розробкою програмного забезпечення для інформаційних систем.

          3. Інформаційний консалтинг - вид консультаційної діяльності, спрямо­ваний на пошук, збирання, розповсюдження різних видів інформацій­них ресурсів.

Тест 87. Які з названих заходів входять до сфери діяльності в га­лузі інформаційного консультування (обрати правильну відповідь):

            1. Розробка інформаційної системи.

            2. Комунікативний аудит.

            3. Зв 'язки з громадськістю.

            4. Проектування Web-сайта.

154

Тест 88. Дайте правильну відповідь у вигляді комбінації цифр та

букв.

Узгодьте поняття та їх зміст.

Поняття

Зміст поняття

1.

Інформаційний консалтинг

А)

здійснення у визначеній законом формі інформаційної діяль­ності по доведенню інформаційної продукції до користувачів з метою задоволення їх інформаційних потреб.

2.

Інформаційна про­дукція

Б)

вид діяльності, пов'язаної з аналізом документальних пото­ків, прогнозуванням ринку, пошуком нових можливостей розвитку бізнесу і ринків збуту, здійснюваною на основі зби­рання і аналізу ділової і науково-технічної інформації.

3.

Інформаційна по­слуга

С)

матеріалізований результат інформаційної діяльності, при­значений для задоволення інформаційних потреб громадян, державних органів, підприємств, установ і організацій.


Тест 89. Обрати адекватне визначення поняття «комунікативний аудит»:

              1. Комунікативний аудит є одним з видів організаційної діяльнос­ті, спрямованим на дослідження комунікацій між персоналом фірми.

              2. Комунікативний аудит є одним з видів інформаційно- аналітичного моніторингу, здійснюваний для визначення ре­зультативності комунікативної політики, яка проводиться орга­нізацією і передбачає вивчення повідомлень про фірму і повід­омлень, розповсюджуваних від фірми.

              3. Комунікативний аудит є одним з видів управлінської діяльності, здійснюваний на основі впровадження інформаційних систем в організаціях з метою забезпечення комунікацій між співробіт­никами і зовнішнім середовищем.

РОЗДІЛ 7. Захист інформації

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]