Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Розділ Восьмий

І хоча як йому не хотілось у це вірити, але вона справді сказала що не приїде, тоді він ще не розумів як але відчував що причина зовсім інша, він це відчував по голосу і почав її прости розповісти все як є адже він у неї те тільки для обіймів, поцілунків і бути поріч коли їй весело, але і для того щоб підтримати коли в неї якісь негаразди…після недовгих переконань вона розповіла справжню причину, її не пускає тато… На той час він був у кілька місячному відрядженні і не знав наскільки у них все серйозно, коли він подзвонив і дізнався про те що вона має їхати у Тернопіль на побачення заявив що не дозволяє, їй ще рано думати про хлопців, він приїде через декілька тижнів тоді вони і поговорять на цю тему детальніше. Вона була дуже сильно засмучена, адже їхні стосунки були під загрозою проте її коханий заспокоїв що у них все буде добре і тато не зможе цьому помішати, ну подумаєш не дозволяє приїхати їй до нього, нічого страшного він приїде до неї він же не сказав її щоб вона розійшлась із ним він просто не пустив на побачення нічого страшного а навіть і якщо буде проти він все одно буде екати адже коли вона у вересні приїде на навчання у Тернопіль тоді вже батьки точно не зможуть їм помішати…В кінці розмови додав щоб коли у неї не все буде добре вона розповідала йому все так як є а не тримала все у собі і він підтримає і допоможе, Прийшовши того дня додому він сів за комп’ютер і вирішив зробити для неї невеличкий електронний подарунок, взявся за монтаж відео. Зараз багато хто робить різноманітні відео для своїх коханих чи навіть просто друзів чому він не може зробити щось подібне для неї??? Пісню довго вибирати не прийшлось зважаючи на ситуацію яка склалась під саундтрек була взята пісня: «Дима корс – Я чекатиму» слова пісні ідеально підходили не мовби текст писали щоб він мій адресувати цю пісню їй. провівши за монтажем не одну годину він був дуже задоволений адже відео получило ся на славу, він вклав у нього свої почуття. Загрузив його в контакти і відправив їй. Після перегляду вона розплакалась від щастя, адже він так сильно її кохає.

От уже мав приїхати її тато і вони обоє з не терпінням навіть трошки із страхом чекали що ж він їй скаже на рахунок її стосунків? Проте приїхавши він зрозумів що уже запізно щось робити, навіть якщо він і спробує їм помішати то у нього нічого не сполучиться, просто його дочка уже виросла і вони справді кохають один одного)

Одного разу у п’ятницю вечері вона подзвонила і сказала що їде із татом в Тернопіль на ринок і після того вони зможуть піти погуляти в парк так як тато буде мати іще деякі справи у місті. Він звичайно цьому сильно зрадів. І от субота обідня пора погода просто чудова і він уже іде їй на зустріч, зустрівшись біля ринку вони пішли гуляти в парк який знаходився в кіль кастах метрів. І тільки-но зайшовши в парк в неї зненацька і так голосно задзвенів телефон що вони аж підскочили обоє, це був її тато спитавши куди саме вони ідуть сказав що коли буде збиратись уже додому то подзвонить щоб вони прийшла на автобус також, вона трішки скрутила гучність дзвінка і кинула телефон подальше у сумочку. Перейшовши цілий парк вони перейшли у другий парк який був біля озера яке тернополяни жартома називають «калабенею» ))) прогулявши з годину часу вони звернули на так званий Острівок Закоханих. Вони сіли на лавочку в двох метрах від озера і їхньому щастю не було меж, адже на така прекрасна погода і вони разом біля озера з якого на них дув прохолодний вітерець. І тут вона сказала що її тато іде він же не повірив і сказав що вона жартує, проте вона сказала що не жартує там і справді до них наближався її тато…

PS: Далі буде

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]