Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Розділ Четвертий

Довго не думаючи написав їй повідомлення: сказавши що в неї цікавий статус і спитав чи це не йому він адресований? вона з посмішкою відповіла питанням чого до неї всі чіпляються з тими статусами? на що він зауважив що просто такі статуси адресовані конкретній людині, додавши що йому цікаво знати для кого? А вгруз якраз для мене? А сам в той момент тільки те і думав що ходьби той статус був адресований йому… її відповідь заінтригувала, адже вона відповіла: «можливо…)»

Дальше вони змінили тему розмови, і дальше була звичайна буденна переписка. Переписуючись вже в котрий раз переглядав її фотографії, які йому дуже сильно подобались адже на них така чудова , дівчина які прекрасні в неї очі, як зірки в яких можна потунути, але найбільше йому подобалась її сліпуча посмішка, вона немов причаровувала його. І в нього в голові все крутилось питання? «Це вона просто так поставила такий статус? тому що він їй сподобався, чи може і справді він адресований йому????????? Він був розгублений і не знав як йому дальше поводитись? що робити? Спитавши чи вона вже вирішила куди буде поступати? сильно зрадів що вона вибрала вуз який знаходиться в його місті.

І тоді він всерйоз задумався над питанням що можливо стоїть спробувати змінити їхню дружбу на щось більше? Адже якщо все складеться добре і вона поступить то на час навчання швидше за все вона буде жити в гуртожитку від університету. І значить вже наступної осені в них буде можливість бачитись разом часто.

Що ж робити? щось спробувати? Розповісти про свої почуття? Чи можливо не варто? Ця думка мучила його уже декілька днів. На дворі весна пора любові якої йому так хотілось, але його стримував той досвід який він отримав зимою, з іншою дівчиною, коли на третій зустрічі він сказав дівчині що любить її, і це відштовхнуло її від нього….а що якщо на це раз буде так само????

І врешті решт він вирішив я спробую! але буду стриманіший, не буду так спішити, от вона приїде в Тернопіль на навчання і тоді все буде видно, а зараз навіть не варто щось пробувати адже ми ж з різних міст і то дуже тяжко буде бачитись тільки на вихідних так що поки що не буду видавати своїх почуттів і постараюсь стати для неї найближчим другом, тай і до осені ми набагато ближче познайомимося а там час покаже….

Після роботи він чим по швидше ішов додому щоб побачити її в онлайн і знову прочитати таке бажане «Привіт» від неї. Він все частіше називав її Зайкою, а вона його Сонечком.

Одного вечора він її написав що можливо на наступні вихідні у буде можливість приїхати до неї і вони зможуть піти погуляти, на що вона йому заявила жартома: як так в контактах одружений з однією а гуляти хоче з нею, він їй нагадав той сімейний статус стоїть просто по приколу і він його може в любий момент зняти… вона ж його запитала:

«може ти зі мною також хочеш погуляти по приколу?)»

«НІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!» відповів він

Так само як і попередні рази в такі моменти вони змінили тему для розмови, розпитуючи один одного як настрій чи щось розповідаючи про себе… пройшло декілька годин переписки і в них зайшла мова про те ким він вважає її для себе? Поки що він не хотів говорити про свої почуття і він сказав:

«дуже дуже хорошим другом з яким мені дуже приємно спілкуватись і завжди є про що поговорити )» «а ти як думаєш?»

«дякую мені приємно)))ти також дуже хороший друг» відповіла вона.

Помітивши зміни на його сторінці запитала:

«куди твій сімейний стан счез?))))»

Він же побоявся розказати правду, розказати хоче щоб там був такий же надпису але не по приколи і з її ім’ям, яке йому так подобалось,і недовго думаючи придумав собі відмазку:

«мене подекілька разів на день хтось мусить спитати "чи я справді одружений" чи щось похоже вже трошки надоїло всім пояснювати що я зараз неодружений і незустрічаюсь знею і взагалі ніским незустрічаюсь....)))»

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]