Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Розділ Тринадцятий

Він не міг зрозуміти від чого таке відчуття? Адже і раніше неодноразово

Були подібні відчуття коли вона була поруч про те цього разу воно відрізнялось чимось, навіть частково лякало його. Він відчував що от вона та сама дівчина, дівчина від котрої він хоче дітей, з котрою він хоче одружитись і поруч із нею хоче прожити все життя. Проте не все відразу із чим прийдеться почекати декілька років, адже вони ще замало часу зустрічаються, тай вона тільки на першому курсі навчання, і батьки її будуть проти такого раннього шлюбу їй тільки-но недавно стукнуло вісімнадцять тай зараз їй не про то потрібно думати, їй потрібно здобути освіту, щоб у майбутньому знайти хорошу роботу, а якщо знайти час і на чоловіка і на навчання не так то і просто, так що із весіллям прийдеться почекати хоча б до тих пір поки не закінчить 3 курс.

Заснути тієї ночі він так і не зміг, засну уже під ранок і то ненадовго. Проте навіть і однієї години сну поруч із коханою йому вистарчило щоб виспатись так як він не висипався за цілу ніч сам у дома.

Зранку вони іще декілька годин побули разом і вона провела його на автобус. І як йому не хотілось їхати, але нажаль у житті не все так як нам хочеться вони домовились що через два тижні вони приїде на іменини до нього. Час ішов нестерпно повільно і години без коханої здавались йому роками, втішала та думка що канікули швидко закінчаться і вона знову приїде))) через два тижні в той день коли вона мала приїхати він подзвонив і спитав коли точно вона приїде вона відповіла що не приїде… на питання чому сказала що її не пускають батьки а через що конкретно він так і не зрозумів. Такого настрою у нього уже не було дуже давно, він був дуже сильно злий на її батьків. Ну от чого вони її не пускають????

Кожен день вони телефонували один одному вечері у контактах прикрашали стіну у контактах різноманітними картинками.

До її закінчення канікул залишалось декілька днів. За два дні до її приїзду він по роботу поїхав у відрядження у ї місто звісно зранку він подзвонив що буде біля неї і вони зможуть ненадовго зустрітись, і коли владнав робочі справи зателефонував і попросив вийти вона ж відповіла що напевно що не вийде вона не вдома а пішла до бабці, чому він не подзвонив за годину що він уже тут він же як зранку як дзвонив то говорив що буде, вона відповіла що тоді так точно і незрозуміла буде в нього час зустрітись чи ні, він образився, на те що вона не хоче приділити йому хоча б декілька хвилин, та ще й після того як вони місяць не бачились. І тоді вона оділась і вони зустрілись прогулявшись недовго він поїхав додому, в кінця дня прийшовши з роботи як звичайно зателефонував, розмова повільно перейшла у сварку, йому дуже сильно не подобалось те що коли він їй пише у контактах чи у скапі а за комп’ютером не вона а її батьки то вони ніколи не відпишуть що вона зайнята чи що це не вона за комп’ютером, а просто ігнорують ті повідомлення, тато тільки дуже рідко міх відписати що це не вона, він говорив що вони не можуть самі зареєструватись і сидіти у контактах з своєї сторінки чому вони заходять на її сторінку а якщо заходять то невже так тяжко відписати що це не вона а її мама чи тато, я б був би спокійний а так сиджу і думаю чого ти не відписуєш… Це були непоправимі слова як їй завдали великого болю і вона більше не хотіла спілкуватись із ним…

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]