Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Розділ Чотирнадцятий

Після того як він виговорився він зрозумів що зробив велику дурницю, але це вже було пізно так як сказані слова назад не вернеш. І сам не міг зрозуміти чого він так зірвався, ти то через те що так давно її не бачив чи то ще через щось, але тим не менше вона образилась. На наступний день він виходив понаднормово на роботу, і потій причині якби він не хотів але не міг приїхати щоб попросити пробачення, а розмовляти вона з ним більше не хотіла і тому трубки не брала скільки він не дзвонив, він відправив їй цілу купу смс із проханням пробачити, вже аж під вечір вони поговорили по телефоні про те вона його не пробачила. На наступний день так як і завжди він зустрів її не зупинці і допоміг занести сумку у гуртожиток, ще раз поговоривши про сварку. Все пояснивши їй що і сам не знає чого то він так зірвався вона вирішила з ним не розставатись і пробачила його хоча все ще обіжалась на нього і лише через два дня вона його пробачила остаточно. Прийшовши до неї вони не пішли зразу у кімнату а зупинились на перехідній між корпусами гуртожитку щоб поговорити наодинці він все ще просив пробачення вона ж говорили що вже не ображається він же себе не пробачив…він розповів їй що він відчував що він відчував після того що її наговорив і як йому від того погано вона ж його заспокоювала, витирала йому сльози і говорила що все добре, він їй розповів що кохає її настільки сильно що він буде тільки з нею, що якщо він не буде із нею то не буде уже більше ні з ким. коли вони вже обоє відійшли від тої сварки вона говорила що сама не знає чому була так обідилась, немовби на неї щось найшло… він її запитав: «а що мені робити якщо у майбутньому буде щось подібне або якщо ти знову образишся за щось чи взагалі надумаєш розійтись ну от сама не подумаєш щось найде на тебе як інколи у тебе буває, обідишся просто так, нічого не пояснивши я не знаю що мені робити у таких випадках?»

Вона сказала бути поряд, підтримати її і не слухати якщо буде говорити дурниці вона його кохає також і також хоче бути з ним завжди. Просто будь поряд і допоможи перенести труднощі…

Щоб не було більше конфліктів що вона не відписує вирішили переписуватись в ICQ так він буде точно знати вона це чи ні і так буде простіше. І після тієї сварки вони стали ще ближчі один одному і ще більше дорожили своїми відносинами. На день закоханих вони один одному подарували сердечка) вона йому чуть менше він їй трошки побільше воно її було дуже доречним вона використовувала його як подушечку))) усе ішло прекрасно… і скоро уже мала прийти весна а зразу після приходу весни міжнародний жіночий день і хоча до нього іще три тижні проте він уже починав думати що ж то їй подарувати…

Розділ. П’ятнадцятий

Завжди коли він дарив їй квіти вона сильно раділа їм але просили не дарити, їй потім їх так жаль їх викидати. А та квіточка що він їй подарив у перше у неї і досі є дома, вона її залишила і зберегла на пам'ять і він вирішив на 8 березня подарувати їй квіти які ніколи не зів’януть,і отже подарунок буде зроблено своїми руками, вирішив він зробити все у стилі модульного 3D орігамі. Він зробив вазу і три троянди. Подарунок получив ся шикарним, вона йому дуже сильно зраділа. Квіти їй дуже сподобались.

Як зазвичай у перші дня весни погода надворі була не ахти, і вона простудилась на той час він був у відпустці і на роботу не ходив так як у нього була сесія, і весь тиждень приходив до неї у гуртожиток по швидше щоб побути поруч із нею, зробити їй теплого чаю і просто побути поруч, і підтримати, одного дня він навіть пропустив екзамен тому що сидів біля коханої, і хоч вона його просила щоб він не проводив стільки часу біля неї бо вона боїться його заразити, він відповідав що його це не зупинить і все одно буде поруч. Через деякий час вона уже була здорова і уже не говорила не цілуй мене а то ще заразишся а сама його цілувала. Їм уже хотілось теплої теплої весни щоб піти гуляти у парк, та те тепло чогось не приходило і на вулиці була одна слякота від на пів розтану того снігу. Та все-таки і весна взяла свою весь сніг розтанув і з кожним днем погода ставала кращою і вони уже частіше виходили кудись погуляти, правда йому не подобалось те що вона ходила з ним тільки гуляти а коли він її час від часу запрошував то на каток то у кіно чи то у якесь кафе на каву вона відмовлялась він думав що хоч інколи то можна сходити, і вони уже домовлялись що ось тоді чи тоді сходять та все якось відкладали, але він розумів що не може бути тільки так як хоче він і її бажання також потрібно враховувати. Тай і часу на подібні походеньки було не так уже багато адже наближався кінець навчального року а отже і сесія а це означало що їй потрібно більше часу приділяти навчанню. Проте вони знаходили час один для одного на середині травня вони пішли у парк і зробили невеличку фотосесію якій він дуже сильно радів адже вона майже ніколи не фотографувалась як він її не просив вона не хотіла того навіть коли він просив зробити декілька фото для нього що тих фотографій ніхто крім них двох не побачить все одно не хотіла виконати його прохання. Вони обоє любили подуріти як малі діти проте іще з дитинства він не міг перенести те коли його лоскочуть, і що він тільки не робив щоб вона його не лоскотала, пробував серйозно розмовляти на цю тему , просив благав злився сердився, та це все було всього лиш на невеликий термін і він їй дозволяв себе лоскотати небагато та інколи вона переборщувала чим завдавала йому великого болю і от наприкінці весни через те у них сталась чергова сварка через те що вона ніколи не зважає на те що він просить її не лоскотати його адже йому це завдає великого болю добре все обговоривши сварка стихла за пів години, проте він став замічати що все частіше і частіше у неї буває поганий настрій і вона ненадовго може обідитись через сущі дрібниці і це його стало помаленьку насторожувати, він починав її розпитувати що її хвилює? Що не так? Може щось сталось? Та вона його заспокоювала що все гаразд.

Та він немовби серцем відчував що щось не так щось віддаляє її від нього, і одного вечора він став її детально розпитувати чого вона останнім часом так поводить себе, сказав що він не може пояснити цього але він відчуває що щось не так….

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]