Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Не вигадана історія одного кохання

Розділ перший

Був холодний весняний вечір 9 березня 2010 року, прийшовши змучений з роботи переодягнувшись помившись і повечерявши думав чим би то зайнятись. Кудись іти гуляти не було з ким, але і дома сидіти самому було нудно і чи то з тої нудьги чи то вже по привичці він сів за комп’ютер відкрив браузер і зайшов в контакти переглянувши там останні новини послухавши музику і переглянувши декілька відео йому стало ще більш скучно і він зайшов в один додаток щоб хоча б якось урізноманітнити ту одноманітність і у одному додатку він познайомився із одною прекрасною дівчиною.

Вони долучили один одного в друзі і він вирішив їй написати повідомлення і відкривши вкладку побачив що вони вже раніше переписувались за 25 грудня попереднього року він побачив всього лиш 4 повідомлення:

Він: «Привіт що поробляєш?» 25.12.09

Вона: « привіт!слухаю музику а ти?» 25.12.09

Він: «дублюю тебе ))))» 25.12.09

Вона: « =))))))))» 25.12.09

Чотири повідомлення … все на що вони спромоглися перший раз. Пройшов деякий час і вони видалили один одного з друзів так як не переписувались, Але ось доля їх знову звела і на це раз вони вже спромоглись більше ніж на чотири повідомлення.

Після не довго переписування на питання як настрій? Вона відповіла:

«нормально»

«а у тебе»

він же відповів що у нього поганий. І вона спробувала це виправити і якось його розвеселити, взнавши причину поганого настрою написала йому:

«=)))все буде добре»

Через декілька секунд отримала відповідь:

«знаєш мені завжди так говорять ось тільки ото добре ніколи чомусь не приходить))))»

на що відповіла:

«воно прийде тільки ти на нього чекай))))»

і знову від нього відповідь не забарилась:

«ага ще потрібно знайти сили дочекатись)»

На що він отримав запевнення:

«знайдуться сили

І навіть не думав він тоді що для нього буде значити це повідомлення від ледь знайомої дівчини…

Розділ другий

Переписуючись він переглядав фотографії своєї нової знайомої, переглянувши всі фотографії по декілька разів подума, симпатичненька дівчинка…. Ще трохи попереписувавшись вони обоє пішли спати. На наступний вечір зайшовши в контакти їх розмова почалась з комлімента в її сторону, йому сподобалась та квіточка яка стояла в неї на аві, а дальше пішли стандартні повідомлення: що робиш ? як настрій? Як пройшов день і тому подібне… так повторилось і на наступний день тоді через три дня ще раз і їхня переписка стихла на два тижні. В останні дні березня він згадав що в нього у друзях є дівчина з якою йому приємно переписуватись а він їй вже давно нічого не писав. Зайшов в контакти зайшов на її сторінку і написав:

-«Привіт зайка як поживаєш?»

-«привітик нормально))) а в тебе як? »

і уже в квітні вони переписувались майже кожного вечора, були просто друзями один для одного, але з часом він почав задумуватись що можливо він і не хоче бути їй просто другом, а хоче бути для неї чимось більше…

Але як? вона з іншого міста, так вона закінчує 11 клас і попереду у неї інститут і можливо вона поступить в той інститут який знаходиться в Тернополі так як це найближче місто де є вищий навчальний заклад, одного разу він запитував її куди вона планує поступати після школи вона відповіла «от як поступлю тоді скажу» на думку приходило ну так а куди вона ще піде вчитись як не в Тернопіль, це найбільш ймовірний варіант, але і крім Тернополя є ще багато інших варіантів. Тай навіть і якщо в Тернопіль все одно то буде аж у вересні і хоча її місто всього лиш за 35 кілометрів від нього і на вихідний в неділю вони могли б бачитись, але це не для нього він не зможе чекати зустрічі цілий тиждень чи навіть два тай, і він її знає тільки з фотографії і по переписці . От якщо вона поступить в Тернопіль вчитись і за літо він нікого не зустріне то з таким другом як вона він по любому піде гуляти хоч раз а там буде видно, хто зна що буде завтра не то що кажучи через чотири місяці, час покаже як воно буде.

А зараз він буде для неї, а вона для нього просто дуже хорошим другом, можливо і навіть найкращим ))) адже їм обом приємно спілкуватись, та і згадуючи той біль який віз зазнав через нерозділене кохання минулої зими і то як він розчарувався у дівчатах не хотілось серйозних стосунків, що має статись то станеться… може колись так а зараз «НІ НІ і ще раз НІ…не хочу закохуватись…і не буду!» ми будемо просто дуже хорошими друзями, друзями і не більше, адже їм так приємно спілкуватись))) та і йому давно хотілось мати такого друга як вона.

Одного вечора у він жартома намікнув про те щоб погуляти разом, вона ж серйозно його запитала «чи справді він хоче піти з нею на прогулянку? І він пригадав їй як вони познайомились, в тому додатку вона була погодилась на його пропозицію «хочеш щоб я зігрівав тебе холодними літніми вечорами під зоряним небом?» вони обоє посміялись над тим і тоді він додав:

-« ну то як ти погодишся якщо я запрошу тебе погуляти вдвох?» …

Розділ Третій

«Треба подумати»

Відписала вона, він вирішив не підганяти її з прийняттям рішення, написавши що коли надумає нехай напише йому. Вона мала приїхати в Тернопіль здавати зовнішнє незалежне оцінювання, так як була випускницею школи, і написала що коли вона приїде здавати тести то не знає чи буде у неї час на прогулянку, і додала:

«хіба що як буду вчитись то такий варіант можливий )))»

Прийдеться трошки почекати відписав він їй і побажавши один одному солодких снів вони пішли спати.

З кожним днем їм все приємніше було спілкуватись і їхня переписка починала займати більше часу, вони стали дуже хорошими друзями. З незрозумілих причин вони вже декілька днів не переписувались, і одного разу зайшовши в контактах на її сторінку він побачив у неї статус який його дуже сильно зацікавив: «Він є у мене в друзях, але я не пишу йому, не малюю на стіні. Я просто дивлюся на його аву і думаю: "Як же сильно я тебе люблю".» в голову прийшла думка можливо вона має на увазі мене? Не довго думаючи він написав їй повідомлення:

-«Привітик що за такий дивний статус?»

-«то так має бути)))» відповіла вона

-« кого вже так думаєш підловити? ))))»

-« та не тебе не бійся)))»

-« та якби меня то я б не боявся а швидше за все радувався))))»

а сам подумав: я б не швидше зав се радувався я б був би безмежно радий…але що з того??? Вона там я тут, я не з тих людей які погодяться на стосунки на відстані так на дворі якраз весна так хочеться любові хочеться вечерком після роботи не сидіти самому дома а взяти когось за руку і піти у парк, а як? Ми ж із різних міст все одно не получить ся часто бачитись, навіщо зараз щось пробувати, краще почекати до вересня і якщо ні в мене ні в неї ніхто не появиться і нам так само буде приємно спілкуватись то тоді щось спробую, та і за літо ми набагато ближче познайомимося. З того дня він вирішив що до вересня абсолютно нічого робити для того щоб стати більше ніж друзями.

Переписуючись вечорами вони не зачіпали теми про стосунки у них було звичайне дружнє спілкування. В контактах він познайомився із дівчиною яка жила в одному місті з його найкращим другом, і вони вирішили по приколу поставити в сімейному статусі що одружені. Пройшов місяць часу в неї на сторінці на декілька годин знову появився той статус, він не придав тому значення. І знову у них зайшла мова про прогулянку вдвох. Вона ж зауважила: так у тебе ж є Лідуся, він їй розповів що вони навіть і незнайомі а статус так просто по приколу поставили))) і вона сказала раз так тоді вона за те щоб піти гуляти. От тільки нажаль обставини складались так що найближчі два тижні вони не могли піти гуляти так як це можливо було тільки на вихідних, а найближчих він їхав на весілля. Вони майже цілий вечір провели біля компютера переписуючись і на кінець розмови він як завжди побажав їй солодких снів, вона ж йому у відповідь побажала солодших снів.

Через два дні знайомий статус знову красувався на її сторінці, і тоді він задумався що це все ж таки можливо він адресований саме йому, адже такого спілкування як з нею у нього не було іще ні з ким…

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]