Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Ne_vigadana_istoriya_odnogo_kokhannya.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
07.06.2015
Размер:
286.21 Кб
Скачать

Розділ п’ятий

«ти напевно через мене зняв сімейний стан?)))»

запитала Вона на що у відповідь він лише усміхнувся «)))» і запитав чому у неї нічого там не пише? Вона відповіла що не хоче щоб там стояла в активному пошуку а хоче щоб було: «є друг» але нікого такого у неї немає… на що отримала відповідь :

«приїжай поскоріше вчитись в тернопіль може появиться ;-)»

«і на що ти намікаєш?)))»

«та нінащо не намікаю)» «я переважно завжди говорю прямо)»

Вона зауважила що любить такий людей які говорять правду в очі. І якби сильно він не хотів розповісти про свої почуття, не міг цього зробити так як розумів що поки що в них нічого не получить ся, вони ж знайомі тільки по переписці…

Він запрошував її в сходити в кіно разом, але у неї не було можливості приїхати в Тернопіль через нехватку часу так як попереду було ЗНО і їй потрібно було готуватись щоб успішно здати тести, вона сказала що от після випускного як здасть всі тести то можна буде щось придумати. Вони обоє вже з нетерпінням хотіли щоб по швидше закінчилось те навчання і наступили канікули.

Його робота була пов’язана із невеликими відрядженнями, майже кожного дня. Вже у другій половині травня прийшовши на роботу він дізнався що по роботі їде у її містечко, чому сильно зрадів адже він зможе знайти пів години годину часу щоб зустрітись із нею. Перед тим як вирушати у дорого зайшов на її сторінку в контакти і переписав її номер мобільного телефону. Приїхавши через годину він уже стояв на вулицях її міста. Дістав телефон і подзвонив до неї. Йому відповів чарівний жіночий голос: «Алло» привітавшись він запитав чи не здогадується вона хто це телефонує? Після чого представився, вона була здивована його дзвінком, но ще більше її здивувало те що він був у її місті і пропонував зустрітись після того як він владнає робочі справи, не надовго, з’їсти по морозиву так як надворі чудова погода познайомитись в живу…. Але не судилось їм зустрітись того дня, так як у неї не було вільного часу вона мала іти на репетицію виступу до випускного.

Вони все більше і більше прив’язувались один до одного, з кожним днем все більше хотіли побачити один одного в онлайні щоб написати «привіт Сонечко» … одного вечора розповідаючи про свої мрії один одному він спитав її чи не хотіла б вона:

«тримаючи мене ніжно за руку зробити щось неймовірне,щось божевільне,таке неприпустиме і, водночас, солодке та жадане... таке,що суперечить усім стереотипам і нормам... щоб бути на грані... на межі.. над прірвою... а потім з тріумфом прийти до тями...»

Їй не вистарчала слів в подібних ситуаціях… Вже з перших днів літа його увагу сильно привернув статус:

«Як же я хочу швидше здати тести, закинути це навчання і влаштувати своє особисте життя; де тільки ти і я, де кожен вечір ми гуляємо парком і де ми просто щасливі.»

через два тижні ще один:

«Подаруй мені букву "І". Вона класна. Нею можна з'єднати все, що хочеш: небо і землю, день і ніч, тебе і мене ...»

Адже на його думку вона адресувала їх саме йому))))

І от одного сонячного недільного дня 20 червня прийшовши з церкви і пообідавши, вийшов на балкон і закурив (на той час він іще курив) він задумався над тим що буде робити до кінця дня, адже тільки 12 година дня на дворі дуже чудова погода і сидіти дома йому аж ніяк не хотілось… і йому дуже сильно захотілось піти гуляти із своєю найкращою подругою яку він уже називав Сонечком, довго не думаю взяв телефон набрав її номер, і через декілька секунд почув уже знайомий голос. Привітався і спитав які у неї є плани до кінця дня, так як сьогодні в нього э можливість приїхати до неї, і запропонував піти гуляти…

Розділ П’ятий

Розділ шостий

І у відповідь почув що Вона згодна. Поговоривши по телефону ще декілька хвилин і уточнивши дрібні деталі на рахунок точного місця і години зустрічі. Він пішов збиратись, і уже через декілька хвилин він уже був в дорозі на автовокзал сівши на перший же автобус який їхав до неї він передзвонив і сказав що вже виїжджає… домовились що вона його зустріне на автовокзалі. І от не пройшло і години як до їхньої зустрічі залишались лічені хвилини. А в нього в голові все крутились думки: яка вона в реальному житті? а що якщо вона мені сподобається ще більше? Так про свої почуття їй ні слова!!! Це ж всього лиш перше побачення, тай навіть і побаченнями це особо не назвеш, вони ж просто ідуть гуляти як друзі, погуляють годинку дві з’їдять по морозиву і все… а про те що він хоче щоб вона було його дівчиною не то що ані слова навіть намікати не потрібно…, це просто прогулянка друзів, непотрібно спішити, в вересні можна буде все розказати но тільки не сьогодні…. Вона мала появитись з хвилини на хвилину, а він з кожною секундою все більше не міг дочекатись і ось в сіреньких штанах білих балетках і блузочці вона наближалась до нього їх розділяла всього лиш якась сотня метрів яка зменшувалась з кожним її кроком, яка ж вона красива подумав він, перше що йому кинулось в оці це її посмішка неземної краси… уже через декілька секунд їх розділяло декілька кроків і її вуста іще більше почались розходитись у посмішці. «Привіт» сказала вона «Привіт» відповів він і подружньому ніжно поцілував її у право щоку. Взявшись за руки вони пішли гуляти вуличками міста… настрій з кожною хвилиною все більше і більше піднімався. Їм так приємно було спілкуватись уже не тільки читати те що хоче сказати співрозмовник а тримаючись за руки гуляти вдвох… через декілька годин спілкування вони зауважили одну дуже дивну річ, інколи їхні думки не те що були схожими вони думали просто ідентично немов хтось один з них починав фразу а інший її закінчував, ну як так може бути? Ну зрозуміло що якщо похоже думають но щоб так як у них, інколи хтось прочинав щось говорити а інший закінчував це тим словами які хтів сказати перший…. Через дві години прогулянки вини присіли на лавочку у невеликому скверику. Просидівши декілька хвилин він запропонував їй сісти йому на коліна, і хоч вона цього хотіла її стримала скромність і вона відмовилась від такої пропозиції, але це його не зупинило і тоді він піднявши її на руки посадив собі на коліна. Їм було так приємно спілкуватись що вони більше нічого не замічали, і от він навіть і не зрозумів як з його уст прозвучала фраза яку він так боявся сказати: «Ти хочеш бути моєю дівчиною?»…

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]