Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Опорн_консп_лекц_8106_1_ден.doc
Скачиваний:
17
Добавлен:
22.03.2015
Размер:
536.58 Кб
Скачать

Головне контрольно-ревізійне управління україни направлення №___

від «___» __________ 200__ року

_______________________________________________________________________________

(посада, прізвище, ім'я, по батькові посадової особи)

______________________________________________________________________________________________________________________

направляється для проведення ревізії

______________________________________________________________________________________________________________________

(вказати вид заходу, його мету)

______________________________________________________________________________________________________________________

(повна назва об’єкту, у якого проводитиметься захід)

______________________________________________________________________________________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________

(період, який підлягає контролю)

(дата початку та закінчення заходу)

Підстава:

Направлення дійсне при пред'явленні службового посвідчення

Голова ______________

(підпис) (піб)

М.П.

Про початок проведення контрольного заходу (ревізії, аудиту) повідомлено об'єкт контролю: Повідомлення № ___від « » _________ 200___ р.

Один примірник направлення на проведення цього заходу та копія рішення суду (у випадку, визначеному пунктом 2 частини 14 статті 11 Закону України «Про державну контрольно-ревізійну службу в Україні») надані керівнику об'єкта « » ___________ 200___ р.

____________________________ ________________ _______________________________

(посада керівника об'єкту) (підпис) (піб)

Термін дії направлення продовжено до «___» ____________ 200___ р.

Підстава

Голова ______________

(підпис) (піб)

М.П.

Порядок поточного і підсумкового оцінювання знань студентів з дисципліни «Державний фінансовий контроль»

Оцінювання знань студентів денної форми навчання з дисципліни «Державний фінансовий контроль» здійснюється на основі результатів поточно-модульного контролю (ПМК) знань за виконання обов’язкових і вибіркових завдань для самостійної роботи.

Об’єктами поточного оцінювання знань студентів денної форми навчання є:

1.1. Виконання обов’язкових індивідуальних практичних завдань;

1.2. Виконання вибіркових завдань для самостійної роботи;

1.3. Виконання модульної контрольної роботи.

1.1. Під час контролю виконання обов’язкових індивідуальних практичних завдань оцінюванню підлягають результати захисту 6-ти індивідуальних практичних завдань, що виконуються за темами №№ 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 на основі навчального матеріалу посібника з дисципліни «Державний фінансовий контроль». Виконання індивідуальних практичних завдань в цілому та її захист оцінюються в діапазоні від 0 до 60 балів. Враховується повнота і якість оформлення завдань, якість презентації виконаних завдань в аудиторії в ході співбесіди з викладачем.

Кожне індивідуальне практичне завдання, тексти яких наведені вище, оцінюється за шкалою 0; 2; 5; 7; 10 балів.

10 балів виставляється, якщо виконання усіх завдань базується на всебічному та глибокому висвітленні теоретичного матеріалу, матеріалів лекцій, вивченні основної і додаткової літератури, з посиланням на необхідні законодавчі і нормативно-правові акти, правильному і безпомилковому проведенні необхідних розрахунків, виробленні ґрунтовних висновків та рекомендації за результатами вирішення завдань.

7 балів виставляється при повному висвітленні у завданнях теоретичного матеріалу, правильному проведенні необхідних розрахунків та вирішенні навчальних ситуацій, але під час виконання завдань відсутні посилання на необхідні законодавчі і нормативно-правові акти, а більшість зроблених висновків і рекомендацій не обґрунтовані стосовно наведеному навчальному матеріалу, допущені дрібні помилки.

5 балів виставляється у разі правильного але поверхового висвітлення теоретичного матеріалу, правильного проведення основних необхідних розрахунків та вирішення навчальних виробничих ситуацій, але під час виконання завдань відсутні посилання на необхідні законодавчі і нормативно-правові акти, допущені декілька незначних помилок в розрахунках, зроблені висновки і рекомендації не обґрунтовані стосовно наведеному навчальному матеріалу.

0-2 балів виставляється у разі не висвітлення теоретичного матеріалу або недостатнього висвітлення цього матеріалу для досягнення мети завдання, зроблені не всі визначення та висновки, а при розв’язанні навчальних ситуацій допущені помилки (принципові та/або непринципові) чи допущене неправильне тлумачення ситуацій з точки зору діючого законодавства або основні розрахунки відсутні чи неправильно виконанні.

Під час оцінювання результатів виконання 6-ти завдань враховується також повнота і якість оформлення звіту та якість його презентації студентом в аудиторії.

1.2. Під час контролю виконання вибіркових завдань для самостійної роботи з дисципліни оцінюванню підлягають: підготовка аналітичного огляду наукових публікацій з проблематики державного фінансового контролю або реферативних матеріалів, критичних есе на статті зарубіжних і вітчизняних авторів з даної проблематики або перекладу з іноземних джерел нормативних та інших матеріалів щодо державного фінансового контролю обсягом 20 тис. друкованих знаків із джерел, рекомендованих для перекладу з англійської мови на українську, що наведено у переліку рекомендованої літератури.