Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Розділ ІІІ. Зразки документів..doc
Скачиваний:
29
Добавлен:
23.02.2015
Размер:
391.68 Кб
Скачать

7. Юридичні адреси та банківські реквізити сторін.

СТОРОНА – 1:

312060, ВАТ “Фотон”, вул. Немирівська, 26, м. Харків. Тел.: 23-90-65.

Розрахунковий рахунок № 99746507599 банку “Грант”, МФО 87490.

Кореспондентський рахунок банку СТОРОНИ-1: 79839964905.

СТОРОНА – 2: 346865, компанія “Техноком”, просп. Московський, 236/2,

м. Харків. Тел.: 98-16-89.

Розрахунковий рахунок № 5367896705 Харківського відділення банку “Надра”, МФО 37495.

Кореспондентський рахунок банку СТОРОНИ – 2: 3745639074.

Попередній договір підписали:

СТОРОНА – 1: СТОРОНА – 2:

Генеральний директор Директор

(підпис) О.П. Савченко (підпис) Л.Г. Провоторов

(печатка) (печатка)

3. Проект договору.

ПРОЕКТ ДОГОВОРУ

на створення науково-технічної продукції

м. Харків 19.06.2002 р.

Відкрите акціонерне товариство “Фотон” в особі генерального директора Савченка Олексія Петровича, який діє на підставі Статуту, у подальшому “Замовник” і компанія “Техноком” в особі директора Провоторова Леоніда Григоровича, який діє на підставі Статуту, у подальшому “Виконавець”, уклали цей Договір про наступне:

І. Предмет договору.

Замовник доручає, а Виконавець бере на себе розробку супутникової

антени побутового призначення.

Наукові, технічні, економічні й інші вимоги до науково-технічної продукції, що є предметом договору подані в додатку № 1 до цього Договору.

1.3. Термін здавання робіт за договором - 30 жовтня 2002 р.

1.4. Зміст і терміни виконання основних етапів роботи визначають­ся календарним планом, що є невід'ємною частиною цього договору (додаток № 2).

1.5. Приймання й оцінка науково-технічної продукції здійс­нюється згідно з вимогами технічного завдання (додаток № 3), що є частиною Договору. Використання науково-технічної продукції здійсню­ється Замовником шляхом освоєнням серійного випуску продукції на заводі “Фотон”.

2. Вартість робіт і порядок розрахунків.

За виконану науково-технічну продукцію згідно із цим Договором Замовник перераховує

Виконавцеві у відповідності до протоколу про договірну ціну та умови виплати винагороди (додаток № 4).Рахунки Виконавця оплачуються Замовником у вста­новленому порядку.

3. Порядок здавання й приймання робіт.

3.1. Перелік наукової, технічної й іншої документації, що підлягає

оформленню й здаванню Виконавцем Замовникові на окремих етапах виконання й по закінченні терміну дії Договору, порядок проведення приймальних випробувань дослідних зразків (партій) нової техніки, що виготовляються згідно з Договором, проводиться у відповідності з додатком № 5.

3.2. Передача оформленої у встановленому порядку документації на окремих етапах виконання Договору здійснюється Виконавцем з наданням відповідних супровідних документів.

3.3. При завершенні робіт Виконавець надає Замовникові акт здавання-приймання науково-технічної продукції з додаванням до нього таких документів:

  • комплекту наукової, технічної й іншої документації, перед­баченої технічним завданням і умовами Договору;

  • ПРОТОКОЛУ комісії із прийняття дослідних (партій) нової техніки, виготовленої за Договором;

  • копії протоколу науково-технічної ради Виконавця з вис­новком про відповідність виконаної роботи технічному завданню.

3.4. Замовник зобов'язаний у термін до 15 жовтня 2002 р. затвердити й

повідомити Виконавцеві склад комісії із прове­дення приймальних випробувань дослідних зразків, виготов­лених згідно із планом робіт за Договором.

3.5. Виконавець зобов'язаний у термін до 25 жовтня 2002 р. повідомити Замовника про готовність виготовлених зразків до проведення приймальних випробувань (розгляд результатів закінченої науково-дослідної роботи науково-технічною радою).

3.6. Замовник протягом 5 днів із дня отримання акту здавання-приймання робіт і звітних документів, зазначених у п. 3.3 цього Договору, зобов'язаний надіслати Виконавцеві під­писаний акт здавання-приймання науково- технічної продук­ції або мотивовану відмову від прийняття робіт.

3.7. У випадку мотивованої відмови Замовника сторонами складається двосторонній акт із переліком необхідних доробок, термінів їх виконання.

3.8. У випадку дотермінового виконання робіт Замовник вправі дотерміново прийняти й оплатити роботи за договірною ціною.

3.9. При скороченні термінів виконання робіт, поліпшенні техніко-економічних параметрів розробки, підвищенні її експортних можливостей Замовник за проведення Виконавцем варіантних досліджень, експериментів і робіт по дизайну з метою дотримання спеціальних вимог установлює доплату до договірної ціни (додаток № 6).

Якщо в процесі виконання роботи з'ясовується неми­нучість отримання негативного результату або недоцільність подальшого проведення роботи, Виконавець зобов'язаний припинити її, довівши це до відома Замовника в одноденний термін після припинення роботи. У цьому випадку сторони зобовязані в 3-денниий термін розглянути питання про доцільність продовження продовження роботи та її напрямки.