Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Zarubezhka_2012-13_filologiya__poyasnyuvalna_za...doc
Скачиваний:
5
Добавлен:
12.11.2019
Размер:
272.38 Кб
Скачать

Історія зарубіжної літератури: середні віки, Відродження, XVII та XVIII ст.”

(Іі курс, філологія) Викладач: доц. Василина Катерина Миколаївна

Курс включає виключно лекційні заняття.

Закінчується курс екзаменом.

Календарний план

(можливі зміни)

дата

Тема лекції

Що необхідно підготувати

Номер практичного заняття

Художні твори

11.09.12

Тема 1 (Загальна характеристика літератури середньовіччя).

25.09.12

Тема 2 (Література раннього середньовіччя).

1

до практичного заняття 1

09.10.12

Тема 2,3 (література пізнього середньовіччя).

2

до практичного заняття 2

23.10.12

Тема 3 (Рицарська література)

3

до практичного заняття 3

МКР 1

06.11.12

Тема 4 (Загальна характеристика літератури Відродження)

4

до практичного заняття 4

20.11.12

Тема 5. (Відродження в Італії)

5

до практичного заняття 5

04.12.12

Тема 6 (Загальна характеристика літератури XVII ст., провідні літературні напрями).

6

до практичного заняття 6

18.12.12

Тема 7 (Загальна характеристика літератури XVIІI ст.).

7

до практичного заняття 7

___.12.12

Тема 8 (Літературні напрями XVIІI ст. та специфіка їхньої взаємодії).

8

до практичного заняття 8

МКР 2

На кожному лекційному занятті передбачається проведення тестового контролю за результатом вивчення матеріалу на попередній лекції та самостійно опрацьованої інформації з відповідного практичного заняття.

Для оптимізації використання навчального часу, необхідно, щоб студенти на кожній лекції мали підготовлені підписані подвійні аркуші із зошита, на яких вони протягом 10-15 хвилин виконують тести.

Дати і місце проведення модульних контролів уточнятимуться протягом семестру, для забезпечення проведення МКР студенти мають підготувати бланк відповіді на аркуші формату А4, у разі відсутності бланку, студенти не допускаються до написання МКР.

Під час модульних тижнів студент має можливість надати викладачеві конспект лекцій для перевірки (конспект оцінюється максимально у 5 балів).

Розподіл балів:

Лекційні заняття: присутність 1 бал

тест – 5 балів

До тестів необхідно готуватися по методичному посібнику:

Історія зарубіжної літератури: середні віки, Відродження, XVII та XVIII ст.: Методичні вказівки для студентів факультету іноземної філології / Уклад.: К.М.Василина. – Запоріжжя: ЗНУ, 2007. – 52 с.

Модульні контрольні роботи:

І МКР – 11 балів,

ІІ МКР – 11 балів

МКР має тестовий характер і включає 1 розгорнуту відповідь, виконується на додатковому занятті, охоплює матеріал, опрацьований на лекціях та самостійно (при підготовці до тестів).

Індивідуальне завдання:

макс.20 балів

Додаткові бонусні бали:

макс.20 балів

Для допуску до складання екзамену студент має набрати 50 балів. Студенти, які набрали 49 балів і менше, автоматично отримують оцінку «незадовільно». Такі студенти мають з’явитися у день іспиту для отримання додаткового завдання з метою набору прохідного балу. Перескладання іспиту відбувається після закінчення сесії у встановленому порядку.

Студент може підвищити оцінку “задовільно” чи “добре”, яку він отримав за результатами модульного контролю, шляхом складання семестрового екзамену у період сесії.

«Автоматично» студент отримає оцінку, яка відповідає сумі набраних балів за всі види робіт протягом семестру (включаючи бонуси).

індивідуальна робота студентів

Індивідуальна робота студентів включає у себе декілька видів завдань, за виконання кожного з яких студент отримує певну кількість балів. Обов’язковою умовою отримання високого балу за виконання індивідуального завдання є творчій підхід, оригінальність та своєчасність представлення завдання.

Індивідуальне завдання виконується студентом самостійно, у разі, коли студент надає роботу, яка була списана у співкурсників чи з інтернет-мережі, то кількість балів, яка передбачається за виконання даного виду завдання, віднімається від загальної кількості набраних балів. За несвоєчасне подання виконаного завдання студент отримує меншу кількість балів.

Вид роботи

Бал

Форма презентації

Термін здачі

1

Створення презентацій за тематикою курсу (за вибором студента): перелік тем та вимоги до оформлення реферату подаються нижче.

5

Друкований файл та електронна версія

жовтень

2.

Написання самостійної творчої роботи «Драматургія В.Шекспіра у світлі психоаналітичної критики (на прикладі одного з прочитаних творів)»: вимоги до оформлення роботи подано нижче.

10

твір

листопад

3.

Укладання читацького щоденника на основі текстів, які є обов’язковими для прочитання (викладення основної сюжетної лінії, запис імен головних персонажів, не допускається наявність критичних пасажів із підручників).

5

Читацький щоденник та усна співбесіда

грудень

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]