Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
1 курс 2010-2011.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
26.09.2019
Размер:
254.46 Кб
Скачать

Критерії оцінки знань студентів під час проходження навчальної практики за національною шкалою та шкалою ects*

Оцінку «відмінно» (А, В) отримує студент, який протягом терміну практики не мав пропусків занять, виконав повний обсяг завдань і набув необхідних практичних навичок згідно програми практики, а також дав повні та змістовні відповіді на усі запитання під час захисту результатів практики.

Оцінку «добре» (С, Д) отримує студент, який протягом терміну практики не мав пропусків занять, виконав повний обсяг завдань і набув необхідних практичних навичок згідно програми практики, але припустив незначні помилки у виконанні практичних і ситуаційних завдань, а також у відповідях на запитання під час захисту результатів практики.

Оцінку «задовільно» (Е) отримує студент, який протягом терміну практики не мав пропусків занять або відпрацював їх у визначені терміни, виконав мінімальний обсяг завдань і набув основних практичних навичок згідно програми практики, але припустив принципові помилки у виконанні практичних і ситуаційних завдань, а також у відповідях на запитання під час захисту результатів практики.

Оцінку «незадовільно» (FX, F) отримує студент, який протягом терміну практики мав пропуски занять і не відпрацював їх у визначені терміни або не виконав мінімального обсягу програми практики і не набув основних практичних навичок згідно програми практики, припустивши принципові помилки у виконанні більшості практичних і ситуаційних завдань та у відповідях на запитання під час захисту результатів практики.

_____________________________________________________ *Положення про проведення практики студентів в Дніпропетровському державному аграрному університеті. Дніпропетровськ: ДДАУ, 2008. – 22 с.

Навчально-методична література

  1. Клименко О. Ф., Головко Н. Р., Шарапов О. Д. Інформатика та комп’ютерна техніка: Навч.-метод. посібник / За заг. ред. О. Д. Шарапова. – К.: КНЕУ, 2002. – 534 с.

  2. Котлер Ф. Основы маркетинга: Пер. с англ. – М.: Прогресс, 1990. – 736 с.

  3. Маркетинг: Підручник / В. Руделіус, О.М. Азарян, О. А. Виноградов та ін.: Ред.-упор. О.І. Сидоренко, П.С. Редько. – К.: Навчально-методичний центр «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні», 2005. – 422с.

  4. Методическое пособие для освоения системы ПАРУС Менеджмент и Маркетинг (Windows Light)/ – К.: «Корпорация ПАРУС», 2006, 51 с.

  5. Скибінський С.В. Маркетинг. Ч.1: Підручник. – Л., 2000. - 640 с.

  6. Экономическая информатика / Под ред. П. В. Конюховского и Д. Н. Колесова. – СПб: Питер, 2000. – 560 с.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]