Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Informacijni.doc
Скачиваний:
3
Добавлен:
15.09.2019
Размер:
261.63 Кб
Скачать

42. Samo-Hotel Booking Center

Програмний комплекс «SAMO-Hotel Booking Center» для готелів, готелів, пансіонатів, баз відпочинку і навіть цілих готельних комплексів розроблений для вдосконалення процесу бронювання номерів і призначений для автоматизації партнерських відносин між готелем і туристською організацією (туроператором або турагентом), а також безпосередньо для взаємодії з кінцевим клієнтом (туристом). У систему автоматизації «SAMO-Hotel Booking Center» входять наступні компоненти:1. Базовий модуль «SAMO-Hotel Booking Center» на базі сервера СУБД Microsoft SQL (MSSQL) для менеджерів відділу резервацій, який володіє наступними можливостями: дозволяє переглянути заявки, підтвердити або скасувати проживання, внести необхідні зміни; створювати звіти по завантаженості номерного фонду, списки туристів , різні бухгалтерські та статистичні звіти. Існує можливість завантаження звітів в форматаx Microsoft Office, OpenOffice.org і Adobe Acrobat.2. Модуль on-line бронювання для туроператорів і турагентств. Вони можуть протягом декількох хвилин створити резервацію, яка напряму потрапить в базу даних готелю. Крім цього партнери можуть вносити зміни в заявку, побачити моментальне підтвердження проживання від готелю. Також існує можливість перегляду наявності місць, зупинок продажів і платежів.3. Інформаційний модуль on-line для самих готелів, що дозволяє підтверджувати резервації, управляти блоками місць, і формувати списки туристів. Програмний комплекс є однією з ефективних систем просування послуг готелю, формує унікальну єдину інформаційну базу. Модуль on-line бронювання дозволяє готелям оперативно на сайті надавати в режимі реального часу точну інформацію про списки та наявність наявних номерів, їх категоріях і статусах, періодах розміщення і цінових тарифах. Інформаційний модуль on-line дозволить співробітникам готелю оперативно управляти бронями. Таким чином, затримки передачі даних готелі зведені до мінімуму. Готель здійснює управління всіма інформаційними потоками і зберігає повний контроль над даними каналом продажів, отримуючи відомості про вчинені бронювання в режимі on-line. (Сервіс бронювання готелю, on-line бронювання номерів готелю, IT-рішення для гостінічног осектора, програмне забезпечення для готелів)

SAMO-Hotel Booking Center - це модуль бронювання on-line для туроператорів і турагентств. Протягом декількох хвилин можна створити резервацію, яка напряму потрапить в базу даних готелю. Третій модуль - інформаційний on-line. Він створений для самих готелів і дозволяє підтверджувати бронювання, формувати списки гостей і управляти блоками місць. При такій системі готель сам контролює всі інформаційні потоки, в тому числі дані про продажі. Зрозуміло, цю програму можна використовувати і при роботі з квартирами на добу.

43. Програмний комплекс trako.

TRAKO - Система управління рахунками клієнтівІдеєю розробки програмного комплексу TRAKO було створення інструменту формування постійної клієнтури ресторанів, готелів і розважальних комплексів, організація безготівкового розрахунку з клієнтами, використання різних типів рахунків клієнтів (індивідуальних, сімейних і корпоративних) і управління рахунками, забезпечення можливості нарахування пакетів дотацій та надання різних знижок. Завдання, поставлені перед програмою, реалізовані в ряді функцій, кожна з яких налаштовується відповідно до запитів користувача.Основні функції Trako:* Створення та ведення бази даних клієнтів;    * Гнучка настройка Профілю клієнта, розміщення фотографії клієнта;* Розширений пошук клієнта в базі даних; * Створення клубних карт з різними властивостями;* Передача клубної карти іншому клієнту;* Відкріплення клубної карти від рахунку клієнта;* Створення різних типів рахунків клієнтів: індивідуального, сімейного, групового; * Управління рахунками клієнтів;* Нарахування пакетів дотацій, автоматичне нарахування дотацій;* Гнучка настройка знижок;* Операції з чеками;* Перегляд деталей чека;* Механізм розподілу платежу - Рутінг;* Побудова звітів, настройка додаткових звітів;  * Настройка прав користувачів, обмеження прав; * Настройка автоматичного виконання процедур; * Настройка розсилки по електронній пошті, створення листів розсилки; * Операції з трьома видами валюти. Програмний комплекс TRAKO повністю інтегрований з комплексом програм MICROS (автоматизована система управління рестораном) і Fidelio Front Office (автоматизована система управління готелем). надає користувачеві широкі можливості для реалізації різних маркетингових програм по залученню нових клієнтів і створення вигідних умов для постійних гостей, що сприяє активізації відвідуваності закладу.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]