Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Inna_i_Maryana.docx
Скачиваний:
1
Добавлен:
16.08.2019
Размер:
20.84 Кб
Скачать

Дата ___________ Оцінка _______

Прізвище та ім’я ___________________________________________________

Група _____________________

Спільна політика єс в сфері туризму

Варіант №1

1. Європейський туристичний форум 2006 року.

Європейський туристичний Форум, що відбувався 16-17 листопада 2006 року, був організований спільними зусиллями Кіпру, Фінляндії та Європейської Комісії в місті Лімасол (Кіпр). Цього року Форум був розроблений згідно з новими можливостями для споживачів, роботодавців, працівників, інвесторів в сфері туризму.

Основними темами для обговорення були наступні: "Нові технології - нові Туристи", "Нові інструменти інноваційного партнерства" і "Нові тенденції - нові ринки".

Делегатами були обговорені нові технології, нові інструменти, інноваційного партнерства, а також нові тенденції ринку в якості основної теми семінару. Вони були підкріплені рядом презентацій та тематичних досліджень з цілого ряду питань, які включають в себе електронне бронювання (інтернет бронювання), безпеку споживачів, оздоровчий та круїзний туризм, співпраця між державним та приватним секторами для підвищення конкурентоспроможності, європейська можливість фінансування та партнерства для підвищення мобільності та можливості працевлаштування у Європі.

Віце-президент та Комісар відповідальний за підприємство та промисловість - Гюнтер Ферхойген виступив перед учасниками та підтвердив намір Європейської комісії підтримати конкурентоспроможність туризму в Європі. Він підкреслив, що сталий розвиток туризму має важливе значення для збереження і підвищення культурної і природної спадщини Європи, в той же час, Комісія повторно затвердила свій намір продовжити роботу з усіма зацікавленими сторонами у виявленню та обміну передовим досвідом на європейському рівні.

Форум підкреслив готовність і прихильність приватного сектору працювати спільно з Європейською Комісією у сприянні сталого розвитку Європейського туризму.

Після обговорень на пленарних засіданнях і трьох семінарах з урахуванням основних висновків представлених доповідачами, учасники форуму схвалили наступні рекомендації і орієнтири для подальшого спільного обговорення.

Європейська Комісія разом з зацікавленими державними та приватними сторонами туризму об’єдналися для співпраці в області нових технологій для:

1. підтримки технології управління контентом користувачів та його використання:

  • для збільшення інформації та оцінки існуючих продуктів;

  • для покращення якості пропозиції на основі зворотного зв'язку з користувачем.

2. сприяння агрегації і включення пропозицій малого та середнього бізнесу таким чином, який буде відображати всю різноманітність пропозицій напрямів та для підтримки їх

стійкості у всіх її аспектах (економічному, соціально-культурному та екологічному).

3. заохочування та полегшення КМО та іншим гравцям (наприклад, торгові маркетингові асоціації) розробляти платформи електронного бізнесу, які: дозволяють туристичному бізнесу (в тому числі малим і мікропідприємствам, посередникам і перевізникам) співпрацювати у виробництві та продажу інтегрованих продуктів і досвіду, безпосередньо або по туристичному промисловому каналу.

4. пов'язання технологічних інновацій з організаційними змінами і новою бізнес-моделлю.

Європейська Комісія разом з усіма державними і приватними зацікавленими сторонами туризму об’єдналися для співпраці в області нових інструментів та інноваційного партнерства для:

1. гарантування того, що фінансування в сфері туризму має залишатися однією з областей втручання структурних фондів. Інформація серед малих і середніх підприємств на місцевому рівні, про доступ до фінансування, а також про доступ, повинна бути оптимізована.

2. того, щоб підкреслити, що високий рівень оподаткування (податки, збори) дуже сильно обтяжують європейський сектор туризму. Різний рівень оподаткування між державами-членами також може погіршити конкурентоспроможність європейського туризму.

3. досягнення якості послуг через всі доступні засоби, такі як навчання та практика.

4. принесення конкретних вигод для туристичного сектора, шляхом сприяння партнерства на всіх рівнях і з усіма сторонами, включаючи соціальних партнерів, і з урахуванням їх ролі в області професійної підготовки, зайнятості та професійної мобільності. З географічної точки зору, це також передбачає, транснаціональне, трансрегіональне або навіть місцеве партнерство.

Європейська Комісія разом з усіма зацікавленими державними і приватним власниками туризму об’єдналися для співпраці в області нових тенденцій ринку (оздоровчий та SPA-туризм, творчий туризм, круїзний туризм, тощо) для:

1. досягнення зміни поведінки та ставлення, що служитиме зміцненню співробітництва із споживачами з самого початку, з метою формування продуктів і задоволення туристичного очікування. Створення нових продуктів відіграє важливу роль у підвищенні туризму участь в різних сегментах, як молоді і літні люди. Створення нових продуктів відіграє важливу роль у підвищенні участі молоді та літніх людей в різних сегментах туризму.

2. усвідомлення, що якість обслуговування залежить від персоналу і навколишніх умов. Гарне обслуговування персоналом є ключем до успіху, тому більше уваги необхідно приділяти підготовці кваліфікованої робочої сили.

3. досягнення достовірної та узгодженої статистики європейського туризму для прийняття успішних інвестиційних рішень, поряд з кращою цілеспрямованою політикою туризму.

4. забезпечення сталого розвитку (в тому числі з екологічної, соціальної та економічної точки зору) є центром туризму та туристичної політики.

Дата ___________ Оцінка _______

Прізвище та ім’я ___________________________________________________

Група _____________________

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]