Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дипломка.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
47.41 Кб
Скачать

Висновки

Я, Неденко Віталій Петрович, працюю агентом з постачання на ТОВ «Лакомка». ТОВ «Лакомка» було засновано в 2007 році 16 березня, трьома засновниками Кальчевим Денисом Олександровичем , Андрієнко Максимом Олеговичем, і Чумаченко Іваном Васильовичем, яке працює відповідно до Статуту та установчим договором.

Сфера діяльності ТОВ «Лакомка» визначено в статуті як оптова база.

Підприємство уклало договір з Київською кондитерською фабрикою ім. Карла Маркса, яка знаходиться в м. Києві.

"Лакомка" - це підприємство, яке спеціалізується на реалізації кондитерських виробів, таких як шоколадні та желейні цукерки, шоколад, печиво, вафлі.

На ТОВ «Лакомка» я, як агент з постачання повинен знати основи організації матеріально-технічного постачання і вантажно-розвантажувальних робіт; правила і порядок приймання і відправлення вантажів, замовлення контейнерів і транспортних засобів, оформлення документів на одержані і відправлені вантажі; номенклатуру і норми витрат сировини, матеріалів та інших товарно-матеріальних цінностей, умови їх зберігання і транспортування, основи організації праці.

Для виконання зазначеної роботи агент з постачання повинен: мати високий рівень загальної і мовної культури, добре знати економічну математику. Агент з постачання має право:вносити корективи в документи при їх оформленні, аналізувати купівлю товарів за найменуваннями та цінами,вимагати від керівництва надання відповідних засобів, необхідних для виконання службових обов’язків, вносити пропозиції щодо поліпшення організації та умов праці.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]