Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дипломка.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
47.41 Кб
Скачать

Вступ

Кондитерська промисловість України - одна з найважливіших галузей харчової промисловості. Обсяг виробництва кондитерської промисловості становить 3% ВВП країни. Частка України на світовому ринку (93 млрд; $) досягає 1% .

Кількість підприємств, що виробляють кондитерські вироби, в даний час налічує близько 800, причому 45% ринку належать 3 крупним компаніям – Державному підприємству "Кондитерська корпорація Roshen", ЗАТ "АВК", ЗАТ "Виробниче об'єднання "Київ-Конті.

До складу найбільшого кондитерського концерну Roshen входять ЗАТ "Київська кондитерська фабрика ім. Карла Маркса", ВАТ "Вінницька кондитерська фабрика", ЗАТ "Маріупольська кондитерська фабрика", ЗАТ "Кременчуцька кондитерська фабрика".

ТОВ «Лакомка» уклало договір з ЗАТ «Київською кондитерською фабрикою ім. Карла Маркса» на закупівлю кондитерських товарів.

Київська кондитерська фабрика імені Карла Маркса — найбільша кондитерська фабрика Києва, підрозділ кондитерської корпорації «Roshen».

Всі кондитерські фабрики корпорації ROSHEN забезпечені обладнанням для моніторингу контролю якості продукції та відповідних досліджень. Розробкою технологій та запуском високоякісних кондитерських виробів займаються спеціалісти, які пройшли атестацію та навчання у спеціалізованих іноземних центрах.

Асортимент підприємства нараховує понад 100 найменувань кондитерських виробів, серед яких шоколад, цукерки, торти, печиво, мармелад.

Розділ 1.

1.1 Характеристика діяльності тов «Лакомка»

Я, Неденко Віталій Петрович, працюю агентом з постачання на ТОВ «Лакомка». ТОВ «Лакомка» було засновано в 2007 році 16 березня, трьома засновниками Кальчевим Денисом Олександровичем , Андрієнко Максимом Олеговичем, і Чумаченко Іваном Васильовичем, яке працює відповідно до Статуту та установчим договором (Додатки № ____).

Мінімальний Статутний фонд підприємства 90000 грн. Статутний фонд може формуватися як майном так і грошима, до моменту реєстрації необхідно, щоб кожен учасник вніс не менше 50% своєї частки.

Юридична адреса ТОВ «Лакомка» м. Ізмаїл, пр. Суворова, 156.

Метою діяльності підприємства є задоволення потреб населення й одержання прибутку.

Сфера діяльності ТОВ «Лакомка» визначено в статуті як оптова база.

Підприємство уклало договір з Київською кондитерською фабрикою ім. Карла Маркса, яка знаходиться в м. Києві.

"Лакомка" - це підприємство, яке спеціалізується на реалізації кондитерських виробів, таких як шоколадні та желейні цукерки, шоколад, печиво, вафлі.

Організаційна структура фірми спрямована насамперед на встановлення чітких взаємозв'язків між окремими підрозділами фірми, розподіл між ними прав і відповідальності. У ній реалізуються різні вимоги до вдосконалення системи управління, що знаходять вираження в тих чи інших принципах управління. На ТОВ «Лакомка» працюють такі співробітники як директор підприємства, головний бухгалтер, адміністратор, агент з постачання, комірник, водій, вантажник, охоронець, прибиральник (Додаток № ___).

1.2 Права та обов’язки агента з постачання на тов «Лакомка»

На ТОВ «Лакомка» я, як агент з постачання повинен знати основи організації матеріально-технічного постачання і вантажно-розвантажувальних робіт; правила і порядок приймання і відправлення вантажів, замовлення контейнерів і транспортних засобів, оформлення документів на одержані і відправлені вантажі; номенклатуру і норми витрат сировини, матеріалів та інших товарно-матеріальних цінностей, умови їх зберігання і транспортування, основи організації праці.

Крім цього на ТОВ «Лакомка» агент з постачання одержує за нарядами, заявками та іншими документами товарно-матеріальні цінності (сировину, матеріали, устаткування, комплектуючі вироби, інвентар, канцелярське приладдя тощо).

Оформляти документацію на одержані і відправлені вантажі, замовляти контейнери і транспорт для їх перевезення. Виконувати позапланову закупівлю матеріалів.

Відправляти товарно-матеріальні цінності за адресою підприємства або супроводжувати вантажі під час їх перевезення, забезпечувати їх зберігання, своєчасну доставку.

Перевіряти стан вантажу, вживати заходів щодо заміни матеріальних цінностей у разі виявлення зовнішнього браку.

Визначати режим перевезення вантажів, які швидко псуються, та небезпечних вантажів.

Стежити за відповідністю тари вантажам, які перевозяться, розташуванням вантажів під час транспортування.

Контролювати дотримання вимог охорони праці під час вантажно-розвантажувальних робіт.

Брати участь у реалізації заходів щодо підвищення економічної ефективності використання матеріальних ресурсів шляхом зниження витрат, пов’язаних з їх придбанням, доставкою і зберіганням.

Агент з постачання на ТОВ «Лакомка» виконує свої обов’язки згідно посадової інструкції (Додаток № ___).

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]