Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
дипломка.docx
Скачиваний:
6
Добавлен:
25.08.2019
Размер:
47.41 Кб
Скачать

2.2 Закупівля кондитерських виробів за безготівковий розрахунок на тов «Лакомка»

Товариство з обмеженою відповідальністю «Лакомка» засновано 16 березня 2007 року. Юридична адреса товариства: Україна, 68600, Одеська область, м. Ізмаїл, вул. пр. Суворова, 156. Власником Товариства є громадянин України Андрієнко Максим Олегович. Статутний фонд складає: 90000 грн. ТОВ «Лакомка» займається організацією постачання кондитерських товарів роздрібним підприємствам.

Метою створення товариства є здійснення комерційної діяльності в сфері оптової та роздрібної торгівлі кондитерськими виробами.

Працюючи в ТОВ «Лакомка» я займаю посаду агента з постачання. Головним моїм завданням є забезпечення підприємства необхідною продукцією та її продаж.

У мої завдання і обов’язки входить: оформлення документів на одержання і відправлення вантажів, замовлення транспорту для їх перевезення; виконувати закупівлю матеріалів; відправляти товарно-матеріальні цінності за адресою підприємства або супроводжувати вантаж під час їх перевезення, забезпечувати їх зберігання, своєчасне доставлення.

При виборі постачальника ТОВ «Лакомка» дивиться на якість продукції, популярність, надійність, рейтинг, цінову політику підприємства.

Ми довго розглядали пропозиції різних кондитерських фабрик, зупинилися на Київській кондитерській фабриці ім. Карла Маркса. Продукція фабрики Рошен відповідає вимогам якості, має сертифікат відповідності, відома на світовому ринку.

Тому товариством був укладений договір на закупівлю кондитерських виробів з вище названою фабрикою, для послідуючого продажу населенню, яка розташована за адресою: м. Київ, проспект Науки,1. В договорі вказуються такі умови: предмет договору, умови постачання, умови розрахунків, відповідальність сторін, розв’язання суперечок, форс-мажорні обставини та інші умови (Додаток № __).

Також ТОВ «Лакомка» постачає товар в ряд магазинів розташованих в місті Ізмаїл та приміських селищах, одним з таких магазинів є магазин «Сільпо», який розташований за адресою: Ізмаїльський район, с. Комишівка, вул. Котовського, 27.

Постачання кондитерських виробів магазину «Сільпо» виконується згідно договору (Додаток № __). ТОВ «Лакомка» оформляє замовлення по тій ціні , яка вказана в специфікації до договору постачання, тобто ті товари, які пропонує кондитерська фабрика.

Оформляються та підготовлюються усі необхідні документи – рахунок, платіжне доручення. Платіжне доручення засвідчує те, що замовник розрахувався за замовлений товар (Додаток №___). У свою чергу ТОВ «Лакомка» відправляє машину ГАЗ-3305, яка є власністю ТОВ «Лакомка». Транспорт, використаний для перевезення кондитерських товарів повинен бути чистим, у справному стані, кузов машини повинен мати гігієнічне покриття, що легко піддається миттю. Транспорт повинен мати санітарний паспорт, виданний територіальним центром Госанепідемнадзора на кожну машину не більш, ніж на 6 місяців. Шофер-експедитор повинен мати при собі особисту медичну книжку з позначками про проходження медичних оглядів і гігієнічного навчання, строго дотримуватися правил транспортування кондитерських товарів. Під час транспортування дотримуватися рекомендованої температури. Кондитерські вироби упаковуються в картонні упаковки ( гофроящик ) від 10 до 40 шт. в упаковці.

Товари які надходять в магазин оформляються товаросупровідними документами (накладна, товаротранспортна накладна).

Накладна підписується матеріально-відповідальними особами, які здали і прийняли товар і завіряється круглими печатками постачальника й замовника (Додаток № __).

Товаротранспортна накладна - виписується при доставці товарів автомобільним транспортом. До товаротранспортної накладної додається документ, що йде з вантажем - сертифікат відповідності (Додаток №___).

Приймаючи товар замовник має змогу перевірити фактичну наявність товару та його якість, зміст у транспортних, супровідних або розрахункових документах та наявність сертифікату відповідності на товар. Перевіривши наявність і якість товару комірник оприбутковує товар на склад.

Розділ 3

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]