Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
ShPORA_NA_KUKUShKINA.doc
Скачиваний:
2
Добавлен:
23.08.2019
Размер:
376.32 Кб
Скачать

11.Зміст понять «інформаційні ресурси», «державні інформаційні ресурси», «ресурси інформаційної сфери».

Інформаційний ресурс – сукупність документів у інформаційних системах (бібліотеках, архівах, банках даних тощо);

ЗАКОН УКРАЇНИ Про Національну програму інформатизації (ст.1) м. Київ, 4 лютого 1998 року N 74/98-ВР

Інформаційний ресурс – сукупність документів у інформаційних системах (бібліотеках, архівах, банках даних тощо) (Закон України «Про національну програму інформатизації» N 74/98-ВР від 04.02.98 р.).

ПРАВЛІННЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ ПОСТАНОВА Про затвердження Положення про реєстр страхувальників за загальнообов’язковим державним соціальним страхуванням від нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності (Положення, п.1.3) 04.03.2003 N 14

Інформаційний ресурс – сукупність документів в інформаційних системах (бібліотеках, архівах, банках даних тощо).

ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ЗВ’ЯЗКУ ТА ІНФОРМАТИЗАЦІЇ УКРАЇНИ Н А К А З Про затвердження Методики визначення належності бюджетних програм до сфери інформатизації (Методика, розд.2) 06.06.2003 N 97

Інформаційний ресурс – сукупність документів у інформаційних системах (бібліотеках, архівах, банках даних тощо) (ЗУ «Про Національну програму інформатизації» N 74/98-ВР від 04.02.98).

ПРАВЛІННЯ ФОНДУ СОЦІАЛЬНОГО СТРАХУВАННЯ ВІД НЕЩАСНИХ ВИПАДКІВ НА ВИРОБНИЦТВІ ТА ПРОФЕСІЙНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ УКРАЇНИ П О С Т А Н О В А Про затвердження Тимчасового положення про реєстр потерпілих від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань (Тимчасове положення, п.1.4) 31.01.2002 N 14

«Інформаційний ресурс» - сукупність інформації, що міститься в базі даних інформаційних систем міждержавної мережі ІМЦ, для здійснення електронної взаємодії.

Угода про співробітництво держав - учасниць СНД у створенні, використанні та розвитку міждержавної мережі інформаційно-маркетингових центрів для просування товарів і послуг на національні ринки (ст.2) м. Санкт-Петербург, 21 травня 2010 року (див. текст)

Державні інформаційні ресурси – інформація, яка є власністю держави та необхідність захисту якої визначено законодавством.

З А К О Н У К Р А Ї Н И Про Державну службу спеціального зв’язку та захисту інформації України (ст.1) м.Київ, 23 лютого 2006 року N 3475-ІV

Інформаційний ресурс-це окрема документована інформація та сукупність документованої інформації у складі інформаційних систем (базах і банках даних, бібліотеках, архівах і т. ін.)

Інформаційний ресурс-це частина існуючої професійної інформації, яка представляє цінність для однієї або декількох сфер діяльності і може активно використовуватися для підтримки і розвитку даної сфери, як правило, протягом відносно короткого проміжку часу. Виділення даного класу інформації ґрунтується на професійній спрямованості цієї інформації, її економічному значенні і визначає зміст рішень, що пропонуються для її розповсюдження.

Державні інформаційні ресурси-це інформаційні ресурси, які створені за державний рахунок і зберігаються в організаціях, розміщених на території України, та призначені для забезпечення інформаційних потреб суспільства, органів державної влади і місцевого самоврядування, юридичних осіб усіх форм власності та громадян і мають державний статус, визначений чинним законодавством.

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]