Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Диплом укр.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
9.88 Mб
Скачать

1.10 Постобробка фотографій портфоліо - це ретушування фотографій, за допомогою якого прибираються можливі технічні дефекти, додаються фон і різноманітні стилістичні ефекти.

Так як різні образи моделі в портфоліо досягаються не тільки заміною зачіски та одягу, але і зміною фону, освітлення і стилю, то подальша комп'ютерна обробка фотографій портфоліо є важливим етапом. З розвитком комп'ютерних технологій обробка фотографій досягла такого рівня, коли, не виходячи зі студії, можна зробити фотографії на тлі дивовижної краси водоспаду або на лазурному березі моря. За допомогою комп'ютера професійний фотограф перетворить стандартне студійне портфоліо в неповторний набір яскравих, барвистих фотографій, кожна з яких буде підкреслювати красу моделі. Ретуш фотографій портфоліо останній етап перед публікацією. Публікація портфоліо може являти собою як друк фотографій, так і збереження їх в електронному вигляді в залежності від побажань самої моделі. Стандартна друк фотографій портфоліо здійснюється на фотопапері розміром 20х30см.

2.Підготовка моделі

Для того, щоб краще потрапити в образ і зробити портфоліо з максимальною віддачею ми з вами повинні зустрітися і вибрати образи, костюми, підготувати стиліста і візажиста, погодити місце і план зйомок. Сама зйомка може проходити у студії, на природі і в інтер'єрі. У цьому випадку всі ваші вимоги і фантазії вдасться втілити в життя. Портфоліо дівчини

Портфоліо дівчини - з нашого досвіду тривають не менше 2х годин, а якщо дівчина гарна і вміє себе подати, наші фотографа готові працювати в два рази довше. Перші 30 хвилин у дівчини йде на звикання до студійної техніці і розслаблення в компанії фотографа. Решту часу займає взаємодія фотографа і дівчата.

Портфоліо дівчини - якщо це грамотне портфоліо не знімається за один раз. У портфоліо повинні входити від 15 до 20 фотографій. Ідеальне портфоліо збирається роками, при цьому зніматися треба у різних фотографів. І для цього треба завести окремий фотоальбом або папку. Цей шедевр не можна нікому віддавати, можна тільки показувати із задоволеною посмішкою.

Портфоліо дівчини - це не просто купка фотографій, студія і фотограф. Це серйозне подання або якщо хочете спектакль, де глядачем виступає фотограф та його асистенти. Тому приходячи до нас студію, вам необхідно придумати який небудь образ, який ви хотіли б зіграти, хоча зіграти саму себе теж не погано, але це дано лише одиницям.

Портфоліо дівчини - вийде ідеальним тільки при наявності хорошого позитивного настрою, все інше ми зробимо.

Вільний

Цей тариф для тих, хто не збирається будувати кар'єру моделі, але хоче отримати незвичайні фотографії і відчуття під впливом нового образу. Тариф "Вільний" для творчих людей, які не бояться експериментувати. У цьому випадку, головну увагу ми приділяємо трьох образів, (тематика, одяг, аксесуари місце зйомки обумовлюються заздалегідь) над якими будемо працювати всю сесію. Зйомка може проходити від 5-ти годин до декількох днів, залежно від поставлених завдань і часу підготовки образів. Стиліст і візажист оплачуються окремо.

В результаті, ви забираєте відібрані вами знімки в електронному вигляді на фірмовому диску студії. Всі вони будуть попередньо оброблені. Дев'ять кращих, на вашу думку фотографій, будуть відретушовані та підготовлені до друку.

Модельний

Багато дівчата мріють стати моделями і блищати на подіумі. Шлях кожної моделі починається з підготовки портфоліо. Воно має не тільки передавати головні переваги моделі, але і мати стандартні позиції. У цьому тарифі я передбачив наступні види зйомок: портрет крупний план (без макіяжу, фас, профіль), портрет у повний зріст (без макіяжу, фас, профіль), портрет у повний зріст у купальнику (без макіяжу, фас, профіль), фотозйомка трьох різних образів (тематика, одяг, аксесуари місце зйомки обумовлюються заздалегідь). Зйомка може проходити від 5-ти годин до декількох днів залежно від поставлених завдань і часу підготовки образів. Стиліст і візажист оплачуються окремо.