Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Диплом укр.docx
Скачиваний:
7
Добавлен:
02.05.2019
Размер:
9.88 Mб
Скачать

2.7 Послідовність нанесення макіяжу

Так як нам треба бачити модель до і після виконаної роботи ми внесли добавку і зробили додаткові знімки що б було видно, як зовнішність моделі змінюється при використанні різної косметики. Але тут показаний один з найпростіших способів роботи із зовнішністю. Були додані деякі поправки в колір і відтінок особи. Пудра додала яскравості а тональний крем згладив шкіру.

Параметри зйомки:

1 Без макіяжу.

2 Тональна основа.

3 Компактна пудра

4 Олівець для очей

5 Тушь

6 Помада

7 Повний образ

f/9 1/100 sec. ISO 1600

2.8 Одяг та головні убори. Для фотосесії в студії принесете одягу як можна більше. Я, як правило, вибираю і раджу, що найкраще підійде для фотозйомки.

Але Ви повинні мати на увазі, що фотографуватися краще в одязі однотонною, або з дрібним геометричним орнаментом. Якщо Вам подобається одяг з тканин з великим малюнком, то нехай він буде без контрастних кольорів.

Широкі пояси чудово підходять для фотозйомки.

Нові колготки, панчохи або довгі гольфи беріть обов'язково. Можна в сіточку, з іншим візерунком небажано.

Різні головні убори дуже вітаються на фотосесії в студії, вони сприяють створенню нових образів. Додають стиль і різноманітності в ваш образ.

Враховуючи, що на фотографіях дуже добре проглядаються всі найдрібніші деталі, а відповідно і дефекти шкіри (подряпини, садна, синці, волоски, прищики, просвічують судини і т. д. ), повністю оголюватися без особливої необхідності не варто.

Це робиться тільки для професійних фотографії ню, які в подальшому будуть піддані серйозною дизайнерської обробці. У всіх інших випадках одяг з прозорих тканин, мережива, легкі напівпрозорі шалі, шарфи і елегантні колготки будуть набагато краще, ніж великі оголені ділянки тіла.

Взуття. Звичайно ж для кожної одягу повинна бути своя, відповідна за стилем взуття. Вимога до взуття одне - вона не повинна бути потертій. І головне, якщо ви знімаєте на паперовому тлі з своєї студії і вам не полювання викидати гроші на новий фон, то переконайтеся в заздалегідь що взуття або підбори у моделі чисті і не залишають слідів. Перевірено з особистого досвіду.

Прикраси. Невеликі ювелірні вироби із золота, які носить більшість жінок, і які дійсно їх прикрашають в життя, зовсім не є прикрасами для фотографій. Маленькі сережки і кільця, дрібні ланцюжка просто засмічують фотознімки. На фотосесію в студії краще взяти досить велику біжутерію. І підбирайте колір і стиль ювелірних виробів, адже не хочеться псувати фотографію тим що сережка або кільце будуть дуже выдилятся і не підходити до того чи іншого костюма або макіяжу.

3. Портфоліо - невід'ємний атрибут будь-якого фотографа і саме від його змісту залежить Ваше успішне майбутнє фото в модельному бізнесі. Для того щоб вас помітили як Професійного Фотографа, якщо Ви професійний фотограф, Ваше портфоліо повинно бути неповторним і приголомшливим.

Кожний фотограф повинен мати у своїй колекції кілька портфоліо і в цьому немає нічого поганого, навіть добре, коли є великий вибір матеріалу з яким приємно працювати.

Пара десятків робот, у них повинні бити воістину відмінні знімки від яких просто не можна буде відірвати очей. Вони потрібні як фотографу так і його підприємцям, моделям і клієнтам.

Природно, що відразу ж відмінні портфоліо не робляться і на лавці не валяються. Для цього потрібен багаторічний досвід роботи з різними видами зйомки і людьми. Адже професіоналізм проявляється не на словах, а на ділі.

В першу чергу ми обговоримо про те, що потрібно і з чого потрібно починати в цій справі.

Ви повинні мати в своєму асортименті дійсно приголомшливі знімки, які підкреслювали б всі Ваші сильні сторони і приховували всі недоліки. Професійна фотозйомка портфоліо відповідальний процес, який вимагає великого досвіду і вміння фотографа.

Фотографії портфоліо повинні відображати всю унікальність Вашої краси і в той же час підкреслювати її багатогранність. Крім того фотографії портфоліо не повинні перевищувати річної давності, так як Ваша зовнішність може змінюватися. Тому наявність професійного художнього портфоліо завдання не тільки для початківців моделей, але і для вже відбулися.

Ви також повинні пам'ятати, що якщо Ви починає модель, то робота над вашим першим портфоліо з професійним фотографом послужить хорошим досвідом. Дуже важливо для фотографування вибрати саме професійного досвідченого фотографа портфоліо, який підбере саме такий ракурс, освітлення і позу, які найкраще розкриють індивідуальність і унікальність Вашої краси. Такі фотографії портфоліо будуть привертати увагу при перегляді і допоможуть Вам швидко знайти роботу.

Для фотографування якісного красивого портфоліо можна використовувати як студійну фотозйомку, так і працювати під відкритим небом в залежності від обраного способу. При роботі в студії фотограф портфоліо за допомогою спеціального освітлювального обладнання створить необхідний для вашого способу ефект, який доповнять Ваша краса, правильно підібрана одяг і поза для зйомки.

Крім того студійна фотозйомка портфоліо ідеально підійде для початківців моделей, так як в умовах студії легше підібрати найкращі образи. Для цього, як правило, робиться кілька пробних знімків в різних образах. Фотозйомка портфоліо поза студії призначена для професійних моделей і може здійснюватися на природі, будинку, на вулиці або в будь-якому іншому місці, підходящому для обраного способу моделі.

Позастудійна фотозйомка портфоліо при природному освітленні додасть Вашому образу особливий шарм, який, крім усього іншого, буде підкреслюватися обраним тлом.

3.1 Основні засоби реклами, сприяють просуванню моделі - це портфоліо (бук) і композитка (сет-карта). Варто поставитися до них серйозно - від цього залежить враження, яке ви робите на потенційних замовників. Правильне портфоліо і вдалі композитки повинні стати показниками вашого професіоналізму.

Портфоліо - професійна книга моделі: збірник кращих фотографій, вирізаних із журналів і зразків рекламних робіт. Бук дає повне уявлення про зовнішніх даних моделі, досвід роботи й уміння створювати різні образи.

В Україні стандартні буки не продаються, тому замість них використовуються файлові папки формату А4: 21×29см. У більшості країн світу прийнятий розмір портфоліо 24×30см. Elite - єдине в світі агентство, яке пішло на сміливий крок. Керівництво відійшло від стандартних розмірів і запропонувало своїм моделям буки розміру А5. Мотивація була такою: вразити замовників-фахівців можуть і фото розміру 15×20. Буки формату А5 такі ж гарні, як і великі, але дівчата з Elite тепер не ходять з важкими рюкзаками.