Добавил:
Upload Опубликованный материал нарушает ваши авторские права? Сообщите нам.
Вуз: Предмет: Файл:
Курсовая ЗЕД.doc
Скачиваний:
12
Добавлен:
17.11.2018
Размер:
340.48 Кб
Скачать

Контракт № № 0148/23

Київ від 20 березня 2009 року ТОВ «Колдфин ТКД», Россія, далі «Продавець» та МП КВП «Фірма АБМ», Україна, в особі Мазур Анатолій Борисович, з іншої сторони, далі «Покупець», уклали цей договір, в якому домовились про наступне:

    1. Предмет контракту

1.1. Продавець продає, а Покупець купляє товар в кількості, асортименті, по цінам, визначеним для кожної партії товару, що постачається у відповідності до специфікації, яку надає Продавець Покупцю, яка є невід’ємною частиною даного контракту.

    1. Ціна та сума контракту.

2.1. Ціна встановлюється в гривнях за одиницю Товару, що складає 7,69 грн., і визначається специфікацією, яка складається на кожну окрему партію Товару.

2.2. Базис поставки Товару СРТ Конотоп, згідно «Інтеркомс 2000». Кожна поставка обумовлюється окремо, що підтверджується специфікацією.

2.3. Сума контракту складає 500000.00 (п’ятсот тисяч) гривень.

3. Оплата.

3.1. Покупець сплачує 100% передоплату Товару, що доставляється згідно з умовами даного Контракту і специфікації, шляхом переказу в доларах США на банківський рахунок Продавця протягом 5 робочих банківських днів за умови:

- Отримання проформи-інвойса, що складається Продавцем на кожне замовлення Покупця.

- Відвантаження Товару.

4. Форс-мажор.

4.1.Жодна із сторін не буде нести відповідальності за повне або часткове невиконання однією зі сторін своїх забов’язань, якщо невиконання буде наслідком таких обставин, як пожежа, наводнення, землетрус, та інші стихійні лиха, війна та воєнні дії, будь-які постанови законодавчих структур однієї із країн сторін або інші обставини, що виходять з під контролю сторін і перешкоджають виконанню даного Контракту, що виникли після підписання контракту.

5. Арбітраж

5.1.У випадку затримки платежу, покупець сплачує продавцю пеню у розмірі 0,1% від суми боргу за кожний день прострочення, але не більше 5% від вартості товару, поставленого за даним контрактом.

5.2.У випадку відмовлення від отримання товару за замовленням, покупець сплачує штраф у розмірі 5% від вартості неотриманого товару по контракту.

5.3. Всі суперечки, що виникають з даного Контракту або в зв’язку із ним, в тому числі його виконання, порушення, розірвання або недійсності будуть вирішуватись в Міжнародному Арбітражному Суді при Торгово Промисловій Палаті України.

6. Інші умови

6.1. Контракт набуває чинності з моменту його підписання Сторонами і діє до повного виконання Продавцем і Покупцем їх зобов'язань за контрактом.

6.2. Будь-які доповнення і зміни до Контракту повинні бути оформлені письмово, підписані уповноваженими представниками Сторін і завірені печатками Сторін і є його невід'ємною частиною, кожна Сторона зобов'язала повідомити іншу Сторону про зміну свого місцезнаходження або банківських реквізитів не пізніше за три робочі дні після настання таких змін.

6.3. Контракт складений трьома мовами – російською, англійською, та українською, кожен із яких має однакову юридичну силу.

6.4. Контракт складений в двох екземплярах, по одному для кожної із Сторін. Контракт не підлягає зміні або розірванню в односторонньому порядку.

Продавець:

ТОВ «Колдфін ТКД»

Росія, м. Мурманськ

Банк: АКБ «Райфайзен банк Аваль»

Свифт код: PASCIT M M

Розрахунковий рахунок: 456878

___________________________________________/ /

Покупець:

МП КВП «Фірма АБМ»

Україна, м. Київ, вул. Г. Юри, 4в

Банківські реквізити:

Код: 1367912203

Банк: АКБ «Райфайзен банк Аваль»

Номер валютного рахунку: 15870409320011

_________________________________________/ /

59

Соседние файлы в предмете [НЕСОРТИРОВАННОЕ]